Şimdi Ara

Artık Bunaldım Duo Arıyorum Okuyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle ismim Erhan 22 yaşındayım. Tr serverindan cidden sıkıldım çömezliğime gelip ilk 10 dereceli maçımı 6ya4 atıp gümüş5 düştüm toplamda 3kere seriye çıkıp hepsinde takımdaki afk veya feederlar yüzünden düştüm son olarak 80puana çıkıp tekrar 0 a düşünce çıldırmak üzereyim. Benimle birlikte oynıyabilecek doğru düzgün en azından 18+ oyun bilgisine sahip ve ahlaki yapısı oturmuş birini arıyorum . Main olarak supp - jung oynuyorum ancak diğer lanelerdede gerekirse oynıyabilirim . Oyundaki ismim H0ldUs veya buradan mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz bana şimdiden zaman ayırıp okuyan herkese teşekkürler .

• Olabildiğince support oynamamaya çalış. Çünkü sen ne kadar iyi olursan ol, yanındaki ADC bilmiyorsa işin çok zor. O yüzden taşıyıcı rollere yönelmeni öneririm. Eğer maç sayın fazla olsaydı hak ettiğin yer orası diyecektim de, şu an için bir şey demiyorum.
    Umarım bulursun uygun bir duo.
  • Adc de çok iddialı değilim birde supp fazla tercih edilmiyor bizde birine kaldığında takımda kavga çıkıyor tam troll oluyor bot pre gelmediği surece oyuna supp geçmeye çalışıyorum biraz olsun trollden uzaklaşsın oyun diye teşekkürler inşallah .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam oyundaki nickim xmithie 19 yaşındayım ligim gümüş4 istersen ekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xmithie -- 11 Ağustos 2014; 17:15:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.