Artık, çok bunaldım... Yaşım 25. Yön3tim B1lişim Sistemleri bölümünden mezun oldum. 1 sene kadar içerik editörlüğü (6ay) ve e-ticaret uzmanı (e-ticaret) tecrübem var. Fakat, askere gitmeden önce çalıştım. Askerden sonra uzaktan içerik editörü olarak. Şuan firma küçülmeye gittiği için çalışmıyoruz. Yaklaşık 3 aydır işsizim. Bu süreçte eski çalıştığım yer çağırdı fakat 3 kişinin yapacağı işi tek başıma yapmamı istediler. Bir başka yerden iş teklifi aldım fakat bölümümden çok uzaktı. Arkadaşlar, kime denk gelsem iş buldun mu diyor. Bıktım artık. Gün içinde 1 kere iş muhabbeti açılmadan olmuyor. Bunalıma giriyorum. Bende istiyorum fakat gönlüme göre iş bulamadım. Bir işe girip uzun süre çalışmak istiyorum. Ailemde işe girmemi istiyor ama düzgün bir işe gir diyor. Fakat, düzgün işler beni almıyor. Hep tecrübe diyorlar. SEO, içerik editörlüğü, ms office programları gibi konularda bilgim var. Tabii ki, uzun süre çalışmadığım için her şeye hakim değilim. Şuanda babam sağ olsun 1 evim, 1 arabam ve aylık 35k civarında faiz gelirim mevcut. Bundan dolayı, en düzgün ve ileriye dönük iş için bekleyebiliyorum. Ama artık işe girmem gerekiyor. Yaşım geçiyor :( Sizce nereden alanımda ilerleyebileceğim bir iş bulabilirim? Deneyimsizlik çok zor. Şirketlere mail atarak stajyer ve daha sonrasında onlarla çalışmak istediğimi belirten mail atsam dönüş alabilir miyim? Çok çaresizim. Bunalıyorum ve bu konulardan hasta olacağım. İnsanlardan uzaklaştım. Çünkü, herkesin bana işe girdin mi demesi moralimi bozuyor. Akrabalar, eş, dost ve akrabalar... Herkesin tek derdi işe girip girmediğim :( Ne yapmam gerekiyor? Lütfen bir çıkış yolu gösterin. :( < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hek Yiyen Adam -- 14 Ocak 2025; 23:20:57 > |
Bildirim