Şimdi Ara

Artık, Çok Bunaldım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: DambıIdor Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yön3tim B1lişim Sistemleri bölümünden mezun oldum. 1 sene kadar içerik editörlüğü (6ay) ve e-ticaret uzmanı (e-ticaret) tecrübem var.

Fakat, askere gitmeden önce çalıştım. Askerden sonra uzaktan içerik editörü olarak. Şuan firma küçülmeye gittiği için çalışmıyoruz. Yaklaşık 3 aydır işsizim. Bu süreçte eski çalıştığım yer çağırdı fakat 3 kişinin yapacağı işi tek başıma yapmamı istediler.

Bir başka yerden iş teklifi aldım fakat bölümümden çok uzaktı.

Arkadaşlar, kime denk gelsem iş buldun mu diyor. Bıktım artık. Gün içinde 1 kere iş muhabbeti açılmadan olmuyor. Bunalıma giriyorum. Bende istiyorum fakat gönlüme göre iş bulamadım. Bir işe girip uzun süre çalışmak istiyorum. Ailemde işe girmemi istiyor ama düzgün bir işe gir diyor. Fakat, düzgün işler beni almıyor. Hep tecrübe diyorlar.

SEO, içerik editörlüğü, ms office programları gibi konularda bilgim var. Tabii ki, uzun süre çalışmadığım için her şeye hakim değilim.

Şuanda babam sağ olsun 1 evim, 1 arabam ve aylık 35k civarında faiz gelirim mevcut. Bundan dolayı, en düzgün ve ileriye dönük iş için bekleyebiliyorum. Ama artık işe girmem gerekiyor. Yaşım geçiyor :(

Sizce nereden alanımda ilerleyebileceğim bir iş bulabilirim? Deneyimsizlik çok zor.

Şirketlere mail atarak stajyer ve daha sonrasında onlarla çalışmak istediğimi belirten mail atsam dönüş alabilir miyim?

Çok çaresizim. Bunalıyorum ve bu konulardan hasta olacağım. İnsanlardan uzaklaştım. Çünkü, herkesin bana işe girdin mi demesi moralimi bozuyor. Akrabalar, eş, dost ve akrabalar... Herkesin tek derdi işe girip girmediğim :(

Ne yapmam gerekiyor? Lütfen bir çıkış yolu gösterin. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hek Yiyen Adam -- 14 Ocak 2025; 23:20:57 >

• hocam yerinizde olsam kendime 2-3 ay ayırırdım kafamı toparlar aceleye gelmeden iş arar bunun yanında da spor fitness hobi niyetine işle alakalı kurslar kendimi geliştirici şeyler vesaire ile uğraşırım maddi durumunuz da yerinde 2 ay kendi gelişimine verip belki de bi ömür mutlu olucaksınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • feveranbey kullanıcısına yanıt

hocam dediğinizi ben yapmak istiyorum fakat: hep aklım nasıl iş bulacağım düzgün sorusuna takılıyor

hiç enerjim kalmadı :(

bu süreçte başka ne yapmamı önerirsiniz

• 25 yaşta 35k faiz gelirin var birikim de varsa bir süre değişik aktiviteler yap

UÇAK tavsiye ederim
    Atla uçağa git bir yere
    Birikimin azsa ülke içi
    Çoksa yurt dışı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam önerilerinizden dolayı

iş bulma konusunu yaş geçtikçe bulamayacağım gibi geliyor :(

o konuyu nasıl yapabilirim

• Hek Yiyen Adam H kullanıcısına yanıt

Birikimin var ileride paranı kullanmak isteyen bankalar falan olur fonlar olur olur da olur hocam sen şu an ufkunu genişletme evresindesin 3 yok falan dertsiz tasasız gezmeye bak

• Kanka bu kadar takiyosan sorulmasına soran adama freelance çalışıyorum de geç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gerçekten çok yanlızım ya
    3 yıl önce açıldı
    dayanamıyorum artık
    8 yıl önce açıldı
    Ben artık dayanamıyorum
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.