|
Artık daha akıllı: Karşınızda Xiaomi Watch 2 Pro ve fiyatı
-
-
Saçma sapan zorlama cihazlar. Cep telefonu varken akıllı saat aşırı gereksiz icat.
-
adamların infografik tasarımını bile çalıp utanmadan kaç keredir de kullanıyorlar yav.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camelon -- 26 Eylül 2023; 18:30:32 >
-
Videoları gördüm, saat çok şık ama çok büyük yapıyorlar, sporda çok kullanışlı değil gibi duruyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fotolardaki kadar güzel değil videolarda Apple Watch ucubesi bile şık duruyor yanında.
-
Premium olarak tanıttıkları Xiaomi Watch S1 i ilk çıktığında aldım, yazılım sorunları yüzünden 8 ay doğru düzgün kullanamadık, kasa sağlam, ekran sağlam fakat yazilim güncellemeleri çok geç geliyor, gelse de sorunlar devam ediyor, bunun kasıtlı yapıldığına eminim, saat dediğin nedir ki yazılımı ne olsun, basit bir güncelleme dahi kasıtlı geciktiriliyor
-
Saat güzel ve aynen anlatıldığı gibi çalışıyor, benim gördüğüm tek sorun, haritalar çok geç açılıyot veya hiç harita gelmiyor ekrana. Global fiyatı çok fahiş, Hong Kong da lte modelini 155€ ya aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba hocam ikinciyi almayi yada satmayi düşünüyormusunuz acaba bende bu saatden ariyorum bulamadım
tr'ye özel fiyatlama yapılırsa bu ürün akaarrr
-
Bu saat ne zaman gelecek, gelecek mi belli mi? Tahmini fiyat vs tamamen belirsiz anladığım kadarıyla...
-
Ben bu fiyata inanmam arkadaş...
-
Bir arkadaşım istediği için ona aldım ama kendime de almadığıma pişman oldum bu fiyata
Valla hocam yakın zamanda seyahat planiniz varsa ben isterim bi tane yada arkadaşınız satıyor sa ona da talibim
Galaxy watch varken zikredilen fiyatlar bu saat için biraz fazla değil mi? Niye herkes bayılmış ki buna anlamadım ben.
-
s1 pro modelini almayı düşünüyordum mesajı gördim. hala o kadar kötü mü yoksa yazılım sorunları aşıldı mı ?
-
>>> İşlemcisi çok daha hızlı
>>> 32GB Rom
>>> Çift Band GPS
>>> Saf Google deneyimi
-
ne zaman tr gelir sizce?
-
Halihazırda mevcut ve müthiş fiyatla giriş yapmışlar.
Benim tek sorunum AOD performansı ne durumda...
xiaomiXiaomi Watch 2 Pro - Xiaomi Türkiyehttps://www.mi.com/tr/product/xiaomi-watch-2-pro/?ef=noticepush&skupanel=1
Benzer içerikler
- base apk
- whatsapp arama kapatma
- reddit video indir
- whatsapp sohbet balonu rengi değiştirme iphone
- instagram arka plan beyaz yapma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X