Dostum taban puani 38k degil mi yalan mi soylicem herkesin ortasinda. O asaginda olanlar da ayni senin gibi metu olsun tastan olsun diye madencilik zirtcilik zurtculuk bolumlerine girenler. Adamakilli muhendis sifatini layikiyle tasiyabilecek 150 adam cikmaz koca donemden en buyuk ornegi de sensin Edit: baktim tekrardan 28kymis 38diye kalmis aklimda. Bu bolumun zirttanligini degistirmiyor. 30k ile 40k arasinda gozumde hic fark yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2C92D31A -- 8 Temmuz 2021; 21:17:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ARTIK DİPLOMANIN ÖNEMİ YOK, ÜNİVERSİTE ÖNEMLİ DEĞİL(!) AYNEN KARDEŞİM:) (3. sayfa)
-
-
Yazık ya sakat herhalde dmdmmsxmcm aynen 38k
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
La baktim tekrardan 30k cok mu sey degisti sanirsin ilk100 yapip girdi. Desene anca buraya yetti puanim diye. Burda mileti eziklemeye caliscagina goren de odtulu diye bir sey sancak halbuki fasarya bolum
Ben 19k ile girdim bana metalürji de geliyordu odtüde tıp da geliyordu diş de geliyordu bu bölümü seçtim çünkü sadece puana göre bölüm seçen küçük beyinlilerden değilim birilerinin sandığı gibi. Türkiye'nin ilk abet alan bölümüne zırttan diyen ufak kafalinin tekisin hadi ceng oku sen Amerika'ya hadi koçumxsmslxmcmxm bizim bölüm çöp zaten. Daha da cevap vermeyeceğim boşsun git biraz kendini doldur öyle gel hadi liseli kardeşim benim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendinigelistirentasrali -- 8 Temmuz 2021; 21:25:7 >
Arkadaş herhalde size yaranmak için top tier tutturana kadar 62528252725825363626. kez mezuna kalmak lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konuyu anlamadım ama kendinize şunu sorun. Bir insan neden üniversitesi okur ? Hayalini kurduğu mesleği yapacağı için mi ? Kendini geliştirmek için mi ? Yoksa daha çok para kazanma için mi ? %99.999999999 u kesinlikle daha çok para kazanma için okur. Üniversite okumadan da daha çok para kazanabilir misin kesinlikle kazanırsın. Önemli olan iş kişinin kendinde bitiyor.
-
Benim öyle bir beklentim yok kendim de mezuna kalmadım çevremin tüm baskılarına rağmen. Sadece orada burada boş boş konuşmayın konu başlığında yazdığım gibi yeter.
Senin dediğin ona denk gelirken ama "öyle bir beklentim yok" demen ironik.
Adamın üsluba bak. İngiltere prensiyle mi görüşüyorum?
"Mey biter saki kalır, her renk solar haki kalır. İlim insanın cehlini alsa da; hamurunda varsa eşeklik, baki kalır." - Fuzuli
-
odtü itü boun gibi üniversitelerden mezun olursanız, okuduğunuz üniversitenin adı bile sizinle geliyor bir çok yerde işe yarıyor.
-
Sana göre top üniversiteler neler?
Mecazi anlamda sormadım,gerçekten merak ettim.
Top 6 işte bunun sana göre bana göresi yok
Kendini bağımsız geliştirmek gerçekten zor iş, ben mitin kurslarıyla çalışıyordum paranoyak oldum, sürekli takip edildiğimi hissediyorum, geçen gün durduk yere yanımdan pala bıyıklı, gözlüklü biri geçerken bana “mitoya gittiğini anlamadım mı lan sibop” dedi, “ne diyorsunuz beyefendi dedim” bana “beyefendi güniz sokakta” dedi, gerçekten şu an ne yapacağımı bilmiyorum tc kimlik numaramı falan da bulmuşlardır şimdi inşallah başıma bir şey gelmez, siz siz olun iyi bir universite kazanmaya bakın bırakın miti falan bu adamların hiç şakası yok.
Değişik bir nefret bu. Bu nefretin ortaokulda veya lisede yediğin akran zorbalığı sebep olmuş olabilir. Fakat, dh sakinlerinin çoğunluğu öyle yapacak insanlar değil. İyi bir insan ol demiyorum ama milletin her işine burnunu sokma üzerler.
Ortaokulda veya lisede zorbalığa da maruz kalmadım hatta ortaokulda zorbalık yaptım hakkımda saçma sapan çıkarımlarda bulunmaktan vazgeçin hiçbiri tutmuyor çünkü. Üzseler ya hadi xnxnxnnznxmv
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X