Kendinizi bu şekilde kandırmaktan, avutmaktan vazgeçin. Bu mail top üniversitede okumuyorsanız size asla gelmeyecek, lab bile görmediğiniz lise seviyesinde sınavlara girdiğiniz okuldan da sizi bu seviyede hiçbir şirket işe almayacak. %1lik bile olmayan ihtimalleri saymayın bana hadi taşradan kendinizi geliştirmede başarılar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendinigelistirentasrali -- 8 Temmuz 2021; 10:57:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ARTIK DİPLOMANIN ÖNEMİ YOK, ÜNİVERSİTE ÖNEMLİ DEĞİL(!) AYNEN KARDEŞİM:)
-
-
ben de artık karar verdim taşrada okumaktansa 3.sene taşrada otur yks calıs hayatını kurtar %1000000000000000 katılıyorum
-
Ben ama udemyden kurs aldim ve mitnin derslerini izledim elon beni ise alicak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha top üniversite kazanamayan, hayatında okul proje ödevleri hariç proje yapmamış adamlar süper yetenek olduğunu ve teslaya diplomasız girebileceğini düşünüyor dnnfmsmzmcvn
Biri maili Türkçeye çevirebilir mi diplomasız teslaya girecek dehalarımız anlamayabilir de sncmdmcmdmvm
sakin ol aslan sen üniversiten sayesinde teslaya gireceğini mi sanıyorsun
-
Ytü che’de okursak gelir mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
acıkcası odtu che okuyacagıma iyte ceng yazarım daha iyi
300k sayısal sıralamasıyla odtüyü sahiplenmek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Metu che-26
İyte ceng-18
Tanıdığım Sütçü İmam’da okuyordu. Herkes top üniversiteler dışında okunmaz, zamanına yazık bir sene daha hazırlan dedi. O kimseyi dinlemeyip kendini geliştirmeye koyuldu. Udemy’den bir dünya kurs aldı, YouTube’da Harvard’ın derslerini izledi. Gece gündüz kendini geliştirdi şu an 1.5 saniyede çakmak gazı dolduruyor.
Ceng seviyorsan yazabilirsin beni şuan ODTÜ cenge alsalar bile kabul etmem sevmiyorum çünkü.
sıralamaları da bunu kanıtlıyor iste
Yok kanka 1.5 milyon msmxmsmxksv
Komik olma lütfen
Doğru diyorsun courseradan da kurs almam lazım elonun çaycısı olmam için
lan enka'dan bahsediyoruz. adam derece yapıyor hayvan gibi bi zahmet gitsin. hocam siz çalışan olmak istiyorsunuz ama atıyorum ktülü ama yönetici olmak istiyor? bu açıdan düşünün
mit dersleri diyen kimse izlememiştir hatta nerede izleneceğini sorsan cevap veremez. herkes mit harvard dersleri diyor hepsinin izlenmeleri yerlerde
enka bu sektörde sayılı firmalardan biridir normaldir bu ilanı, çalışan arkadaşlarım uzun yıllardır orada ve mutlular, ama girmek mesele eczacıbaşı ve enka işe alımları çok sıkıdır eşe dosta bakmazlar yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 8 Temmuz 2021; 12:6:49 >
Tanıdığım Sütçü İmam’da okuyordu. Herkes top üniversiteler dışında okunmaz, zamanına yazık bir sene daha hazırlan dedi. O kimseyi dinlemeyip kendini geliştirmeye koyuldu. Udemy’den bir dünya kurs aldı, YouTube’da Harvard’ın derslerini izledi. Gece gündüz kendini geliştirdi şu an 1.5 saniyede çakmak gazı dolduruyor.
|
Ben ama udemyden kurs aldim ve mitnin derslerini izledim elon beni ise alicak
|
Taşra, TOP üniversiteler beni ilgilendirmez. Benim diyeceğim şey kendinizi bu kadar büyük görmeyin. Bu tavırlar nedir hocam ? Bu Egoyu size yedirecek birileri umarım çıkar karşınıza da suspus olursunuz. Dünyadaki en kötü şeylerden biri başkalarını küçümsemek, yok saymak, eziklemek ve kendinizi onlardan üstün görmektir. Bu kafayla isterseniz dünyanın sahibi olun size 1 gram saygım olmaz iyi günler diliyorum. Edit : Şunu da ekliyim kimsenin başarısını gölgelemeye çalışmak veya kötü yerde okuyanları yüceltmeye çalışmak gibi bir amacım yok. Sadece zaten mezun olduktan sonra kimin nerede ne yapacağı belli, dost acı konuşur doğru fakat bu acı konuşmak değil ego tatmin etmekten başka bir şey değil. |
Sabuncu la bu sen kendini uzme 40kyla falan girmis kimyaya burda artistlik yapiyo. Burdan cikarcagin en onemli ders ismi olan bi uniye gidicen bolum ne kadar kiytirik bile olsa. Boun sosyoloji okuyo elemanin teki derece yapan adamdan daha bounlu her yonuyle sahipleniyo. Bu arkadas da oyle kimsenin yuzune bakmadigi bolumde okuyo kendini metulu zannediyo |
Hocam isterse en yüksek sıralama ile alan yerde okusun bu tavırları çok yanlış. İstediği yerde okusun bundan sonra 1 gram saygı yok bu arkadaşa. |
Adamın üsluba bak. İngiltere prensiyle mi görüşüyorum? "Mey biter saki kalır, her renk solar haki kalır. İlim insanın cehlini alsa da; hamurunda varsa eşeklik, baki kalır." - Fuzuli |
Biri maili Türkçeye çevirebilir mi diplomasız teslaya girecek dehalarımız anlamayabilir de sncmdmcmdmvm
|
300k sayısal sıralamasıyla odtüyü sahiplenmek
|
Dostum insanlığa katkı sağlamış kişiler Bartın üniversitesini değil Harvard’ı bırakmış kişiler. Kimsenin gerizekalı olduğu yok, Einstein geç konuşmuş ama ergenlik döneminde notları inanılmaz yüksek. Kendini kandırma. Kimse popüler diye okul yazmıyor. Herkes yaptığı işte iyi olmanın ya da gelecekte maddi sıkıntı çekmemenin peşinde haklı olarak. Üniversiteler konusunda hükümet çok yanlış bir politika izliyor, eğitim veremeyen apartman üniversiteleri çoğunlukta. Bu yüzde insanlar alanında kendini kanıtlamış üniversitelere gitmek istiyor eğitim almak için. |
Benzer içerikler
- 20 yaşında üniversiteye başlamak
- ayt matematik kaç ayda biter
- elektrik elektronik mühendisliği maaş
- üniversite hastanesi diş teli fiyatları
- tyt fizik kaç günde biter
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X