EE gencolar gelelim fasülyenin faydalarına. Bu forumda karambanın haklı olduğunu daha öncesinde de yazmıştım. Bakın üniversiteler 2 ekime ertelendi ve hala resmi bir açıklama yok. Her telden farklı bir açıklama var. Bugün uzun adam ve ekibi çıksa "üniversiteler boş iş kapıyorum,kaydınızı da siliyorum hadi rastgele dese" yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Siz hala burada top üni-zort üni karşılaştırın aldığın eğitim ile yurt dışına çıkabilen küçük bir azınlık olmadığın sürece bir önemi yok. Türkiye de köle şartlarıyla çalışıyorsun savunma sanayisinden tut düz şirketlere kadar. Ayda 500-1000 dolar skalasına arasına sıkışmışsın ve haftanın 6 günü 10-12 saat çalışıyorsun. Aslında aldığın 500-1000 dolar değil 300--600 dolar.(Dolaylı Vergi). Şimdi haberlere çıkmış linki paylaşıyorum. Kölelik düzenine devam Yıldırım Memeti kurtarıcı olarak görenler rüyaya devam edebilir . Tazminat ile ev alabilen babalarımızdan nerelere geldik ama 90'lar kötü yigen sen bilmiyon!! Burada sabahtan akşama kadar üniversite konuşacağınıza gerçeklerin farkında olun sizler köleden beter hayat yaşarken küçük bir azınlık Karundan daha iyi bir hayat yaşayacak. Top ünilerde okuyan gençlerin kendini yurt dışına atabilenleri kendini şanslı saysın. Üniversiteden sonra artık kaçak şekilde mi avrupaya göçeriz onda da artık hayat yol gösterecek gencolar. Boş hayal kurmayın. Burada boş beleş bana saldıracak tipler kendinizi boşuna yormayın bahsettiklerim benim için de geçerli ama sizin gibi rüyalarda yaşamıyorum. kronos haber Kıdem tazminatı 2024’te kalkacak https://kronos36.news/tr/kidem-tazminati-2024te-kalkacak/ |
Bildirim