saçma bir konu olmuş kimse kendini ODTÜ ile kıyaslamaz bence bu üniversite önemli değil llafını mesela 40k mühendislik 70k mühendislik için söylüyorlardır |
ARTIK DİPLOMANIN ÖNEMİ YOK, ÜNİVERSİTE ÖNEMLİ DEĞİL(!) AYNEN KARDEŞİM:) (2. sayfa)
-
-
Belli başlı yerler dışında okuyanlar iş bulamaz. Sizi bunu 40 yaşındaki biri değil de 3 sene önce mezun olmuş biri söylerse, sözünü dikkate alın..
-
Kiyasliyor kanka geçen sene Hacettepe odtüyü geçecek diyen bile vardı sen haberdar değilsin buradaki kafalardan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam zaten anlamadıkları olay bu adam diyor ki Kocaeli mezunu CEO var. Ama düşünmüyor ki o zaman zaten kaç tane okul vardı. İstihdam oranı, eğitim seviyesi ne durumdaydı sonra kendi de taşraya gidip ceo olacağını sanıyor.
Malesef son 5-6 yıldır böyle. Twitter'da ara ara gündem oluyorlar, gündem olan başlıklara organize iş bulamıyoruz-atanamıyoruz mesajı atıyorlar. Vasıfsız okuyacağınıza oto tamircide çırak olun. En azından üniversiteye vereceğiniz para cebinizde kalır ve extradan para kazanırsınız.
-
Tamam ODTÜ'lüler kolay giriyor olabilir ama UDEMY'den kurslar ile kendini geliştirmiş ve yabancı dil öğrenmiş bir atıyorum Fırat üniversitesi bilgisayar mühendisliği mezunu da bu tarz firmalara rahatlıkla girebilir. Diplomalara ve üniversitelerinize bu kadar anlam yüklemeyin derim.
Keşke blokluların konularını da görmesek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cahil avuntusu bu tabii ki mezun oldugun okul aşırı onemli insanlar enayi mi o kadar çalışıp derece yaptı allah askina... bu eleştiriyi kendime de yapıyorum asla hacettepe mezunuyla ben ayni tutulmayacagim
mite ne gerek var kurtlar vadisi yeterli
-
Melon musk meni bekliyor miraderim
-
Sabuncuya bak sen kendi sabununu yapmakla baskasina sabun yapmak arasinda kararsiz kalmis
Bi de bu mail tum doneme gidiyo herkes basvurursa nolcak misal 100 kisi ayni anda ilgilendi. 100 kisiyi de alcaklar mi secim nasil oluyor
Taşra, TOP üniversiteler beni ilgilendirmez. Benim diyeceğim şey kendinizi bu kadar büyük görmeyin. Bu tavırlar nedir hocam ? Bu Egoyu size yedirecek birileri umarım çıkar karşınıza da suspus olursunuz. Dünyadaki en kötü şeylerden biri başkalarını küçümsemek, yok saymak, eziklemek ve kendinizi onlardan üstün görmektir. Bu kafayla isterseniz dünyanın sahibi olun size 1 gram saygım olmaz iyi günler diliyorum.
Edit : Şunu da ekliyim kimsenin başarısını gölgelemeye çalışmak veya kötü yerde okuyanları yüceltmeye çalışmak gibi bir amacım yok. Sadece zaten mezun olduktan sonra kimin nerede ne yapacağı belli, dost acı konuşur doğru fakat bu acı konuşmak değil ego tatmin etmekten başka bir şey değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45D1DBC07 -- 8 Temmuz 2021; 20:3:24 > -
Sabuncu la bu sen kendini uzme 40kyla falan girmis kimyaya burda artistlik yapiyo.
Burdan cikarcagin en onemli ders ismi olan bi uniye gidicen bolum ne kadar kiytirik bile olsa. Boun sosyoloji okuyo elemanin teki derece yapan adamdan daha bounlu her yonuyle sahipleniyo.
Bu arkadas da oyle kimsenin yuzune bakmadigi bolumde okuyo kendini metulu zannediyo
Hocam isterse en yüksek sıralama ile alan yerde okusun bu tavırları çok yanlış. İstediği yerde okusun bundan sonra 1 gram saygı yok bu arkadaşa.
-
Bu zamana kadar saygin olmasi bile yanlisti kompleksli bi arkadas bu ustune dusme fazla. Bi ara bana gunde 15k kazaniyorum agla falan diyordu yazik. kinamayin basiniza gelir valla
Yok kanka 100k ile girdimvdjjdnsnxnsn. Kimsenin yüzüne bakmadığı bölümmüş 3k kişilik dönemde bizim bölümden yüksek kişi sayısı 700 falandır. 2200 kişi de altımızda var boş yapma bence birader ağlayacaksın şu sonuçlar açıklansın da bir avunmaya devam burada dncnsmmcmsmvm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendinigelistirentasrali -- 8 Temmuz 2021; 21:7:38 >
Hacettepe gibi okullar da yabana atılır okullar değil ama ODTÜ, İTÜ ve BOUN ayrı bir klasman. Bu arada udemy kurslarını ve mit derslerini küçümsemeyin, iş diploma almakla bitmiyor, ODTÜ gibi bir okul bile yazılım derslerini hala kara tahtada işliyor. Siz yine ilgi duyduğunuz alanda kendinizi geliştirmeye bakın. Udemy'de çok başarılı hocalar var onun dışında coursera, edx gibi platformlardan da parasını ödeyip sertifika almasanız bile eğitim alabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kardeş benim kimseyi küçümsediğim yok benim derdim sadece kendini bir şeylerle avutanlarla millete hayal satanlarla. Benim akademik başarımla övündüğüm yok zaten akademik bir hedefim yok bunları birkaç kere açıkladım bu forumda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X