Şimdi Ara

Artık EA oyunlarını Türkçe dublajlı yapacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
0
Favori
6.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Hobar

quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

En azından Türkçe altyazı konulabilir.Çok zor bir şey değil.

öyle ama onu da bulamıyoruz malesef. gta4 e alt yazı çıkacak diye 2 aydır bekliyoruz

Çok haklısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hobar

quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

En azından Türkçe altyazı konulabilir.Çok zor bir şey değil.

öyle ama onu da bulamıyoruz malesef. gta4 e alt yazı çıkacak diye 2 aydır bekliyoruz

Gta4 Ea ile alakali bir oyunmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: darknell

Yaw 17 yıldır pc basındayım nintendo 64 ten gameboy a oradan playstation a
    böyle konuşmaloar hep aynıdır :p

Adamlar çıkarır bizlerde orjinal nedir bilmeyiz.
    Adamlar hepte türkçe etse herşeyi biz gene int ten indiririk. Sonuçta geniş bant int. geldi tr ye ya herkes kendi indiriyor. Herkes forumlardan öğreniyor herşeyi, bloglardan... İşlerde dengelerde değişti valla. :d
    Şimdi herkes biliyorum diyyor. Herkes birşeyler biliyor.
    Önceden ne forum ne de google vardı. Şimdi den daha beter bir zamana gidiyorken pekte önemli değil türkçe oyun moyun. ingilizceyi herkes bilmeli. Bilmeyen daha fazla film izlesin oyun oynasında geliştirsin.

Bizim türkiyedeki adamlar hele ki dogu da ki karadenızdeki ( kucumseme yoktur yanlıs anlasılmasın.) çok kere şahit oldum ve içten güldüm ve üzüldüm. Daha adamlar orjinal nedir onu bilmiyor ki. maliyeti 20 kuruş olan dvd ye şu an kaydedilen oyundan filmden 5-7 lira alma telaşında bir kitle var. Bir de kendinden arşivli ev müptelaları(bende onlardanım ama parası olmayana çekip veririrm ne isterse poarasız hayatım boyuncada almadım kımseden.)

Kafa patlatmaya ne hacet uzamasın konu ben çok uğraştım çevremde ya eyse. Türkiye gençliği forumlara ve o forumlardaki bizim gibilere dua etsinler. Bilgi paylaşımına destek verin. Siyaseti protesto edeceğinize, kurtlar vadisi yaprak dökümü izleyeceğinize beyni körelteceğinize 3-5- milyon dolarlık ?? kırık şirketleri konuşmak yerine bunu protesto edin devlet desteği ile kendi oyun şirketinizi kurun getiri sağlayın.
    Harbi ya 3-5 m dolarlık şirketlere ağzı açık bakıyoz. Tabi ki geliştikçe bu tablodaki meblağda sermayeside büyür...

Crysis oynadım 30 dk.

Bizim için hayal olan birşey ya neyse 10 sene önce.
    Ümit kesilmez.

Kalın sağlıcakla.

arkdaşım burası türkiye kimse ingilizce bilmek zorunda degilçok ingilizce konuşan insan istiyorsan ingiltere ve usa git
    tübe tübe yaa işte böyle zihniyetler yüzünden hep gerideyiss abicim ve hepte öyle kalıcaz ne yazıkki
    YERLİ MALI YORDUN MALI AMAN HA HİÇ BİR TÜRK BUNU KULANMAMALI miliyon kere ban zortt zurt olsun
    bu ülkenin degerlerine sahip cıkmayanlara

bir ülkenin üç varlıgında yozlaşma varsa o ülke tehlike altındadır ''BAYRAK DİL DİN'' M.K.ATATÜRK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 16 Şubat 2009; 15:58:30 >

• bir ülkenin üç varlıgında yozlaşma varsa o ülke tehlike altındadır ''BAYRAK DİL DİN'' M.K.ATATÜRK

• İnşallah çıkartırlar hiç değilse EA oyunları Türkçe altyazılı yapsa çok iyi olacak.
  • inşallah türkçe dublaj'lı oyun çıkartırlar.Öğrenciyim harçlığımdan para biriktirir Orjinal eA oyunu satın alırım (daha önce hiç orj.oyun satın almadım
    eA BATTLEFİELD 1943 oyununu 2009 yılı içerisinde çıkarcak....
    inşallah 1943 Tr dublaj olur
  • bu haber için gittim orjinal aldım inş kandırmak için yazmamşlardır bu haberi
  • sadece orjinal turkce alt yazili olsa ben onada raziyim
  • Bu EA gerçekten işi iyi biliyor.Böyle söyleyerek bizim insanımızı kandırıyor herkes orjinal alıyor ama hala bakıyoruz crysis den başka tık yok.crysis ve crysis warhead çıktığından beri hangi oyunun türkçe olacağını duydunuz?
    Orjinal alın ama türkçe oyun çıkartsınlar diye değil.Onları mors edip orjinal oyunun keyfini çıkarmak için.
    Şahsen ben artık tüm oyunları orjinal alıyorum 50 TL i geçmemek üzere.Zaten şu aralar ARAL oyun fiyatlarını düşürdü.80 liralık bir oyun 20 e kadar indirdi.Gerisini siz düşünün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.kiLLerMan

Bu EA gerçekten işi iyi biliyor.Böyle söyleyerek bizim insanımızı kandırıyor herkes orjinal alıyor ama hala bakıyoruz crysis den başka tık yok.crysis ve crysis warhead çıktığından beri hangi oyunun türkçe olacağını duydunuz?
    Orjinal alın ama türkçe oyun çıkartsınlar diye değil.Onları mors edip orjinal oyunun keyfini çıkarmak için.
    Şahsen ben artık tüm oyunları orjinal alıyorum 50 TL i geçmemek üzere.Zaten şu aralar ARAL oyun fiyatlarını düşürdü.80 liralık bir oyun 20 e kadar indirdi.Gerisini siz düşünün.

quote:

Orjinalden alıntı: BestOfBurak

Beyler Electronic Arts'dan(EA) sızan bilgilere göre crysis Türkiye için bir test niteliği taşıyormuş Eğer Türkiyede Türkçe dublajlı olan Crysis ve Crysis Warhead çok satarsa ea bundan sonraki oyunlarında Türkçe dublajlı oyun çıkarmaya gidecekmiş Türk tarafından yapılan bir oyuna destek vermek için uygun bir fiyatta olan crysis ve crysis warhead ı orjinal alın lütfen

• Keşke...
    Süper olur
  • Peki bu bilgileri kim sızdırdı?Hiç sanmam türkçe oyun çıkacağını hepsi faso fiso.Crysisden başka oyun türkçe olmaz.Ama yapımcılığını türklerin üstlendiği bir oyun olursa türkçe olma ihtimali vardır.
  • yalaaaaaaaaan, ea sitesinde türkiye diye bir ülke var mı yok mu kontrol edin bakalım. çok zor değil bu işler. 2 sene geçmesine gerek yok dublaj için. olay kar getirir mi getirmez mi? bu soruyla bitiyor. kar yoksa dublaj da yok. byessss....
  • quote:

Orjinalden alıntı: texas11111

tamam arkadaşlar bunları hoş güzel diyorsunuzda aranızda kaç kişi orjinal oyun alıyor?

100 oyunum varsa 90'ı orjinal
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.kiLLerMan

Peki bu bilgileri kim sızdırdı?Hiç sanmam türkçe oyun çıkacağını hepsi faso fiso.Crysisden başka oyun türkçe olmaz.Ama yapımcılığını türklerin üstlendiği bir oyun olursa türkçe olma ihtimali vardır.

Kesinlikle anlatmak istediğimi harfi harfine anlatmış

Teşekkürler <Arkadaşım
  • Crysis'den ekmek yiyenlerin Türkiye'de daha çok satabilmek için ortaya attığı bir spekülasyon olabilir.
  • Hurafe bunlar
  • crysis ve crysis warhead bende orjinal türk yapımcılara destek adına denizde bir damla olalım dedik
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murjuk

yalaaaaaaaaan, ea sitesinde türkiye diye bir ülke var mı yok mu kontrol edin bakalım. çok zor değil bu işler. 2 sene geçmesine gerek yok dublaj için. olay kar getirir mi getirmez mi? bu soruyla bitiyor. kar yoksa dublaj da yok. byessss....

aynen
  • Adamların işi gücü yok neredeyse orijinal oyun satılmayan ülke için dublaj yapacaklar.
    Ne kadar satmış orijinal cry 5000 mi 10000 mi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.