Şimdi Ara

Artık EA oyunlarını Türkçe dublajlı yapacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
6.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunlarda eline silah alıp adamları öldürüyorsun olay bu. altyazı falan lazım değil. filmler için altyazı lazım tamam ama oyunlar için hiiiiiiiiiiiç gerekli değil. çıksada olur çıkmasada
  • sen samanlıkta iğne oluyorsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: Exadusthebest

quote:

Orjinalden alıntı: texas11111

tamam arkadaşlar bunları hoş güzel diyorsunuzda aranızda kaç kişi orjinal oyun alıyor?

100 oyunum varsa 90'ı orjinal
  • sen oyunları eline silah alıp önüne geleni öldürmek olarak görebilirsin ama herkes senin gibi degil konusunu anlayarak oyun oynaman zevki bambaşkadır ben oyunların ara videolarını bile seyretmeyen arkadaşlar biliyorum onlar gibiler için önemli olmuyabilir ama saglam konulu oyunlarda dil çooook önemlidir
  • Evet oyunların zevkinden anlayan kişi sayısı ÇOK AZ.
    Dil çoğu oyunlarda olmazsa olmaz.
    "Öldür geç" diye bakana diyecek bir şey yok zaten...
  • ben oyuna başlamadan önce ingilizce altyazıyı aktif ediyorum, konuyu ing. altyazıdan anlıyorum. hemde ingilizcemi geliştirmiş oluyorum. onlar tr altyazı koymuyorlarsa siz ingilizce öğrenin olsun bitsin

ha bu arada konuyu anlamadan oyundan zevk alamıyorum diyen arkadaşlar yüreğinizi serin tutun. "metal gear, half life 2, cod4 ve mafia - the city lost heaven" oyunları dışında kaçırdığınız hiçbirşey yok merak etmeyin, içiniz rahat olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 15 Mart 2009; 1:25:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: deliyimbiraz

ben oyuna başlamadan önce ingilizce altyazıyı aktif ediyorum, konuyu ing. altyazıdan anlıyorum. hemde ingilizcemi geliştirmiş oluyorum. onlar tr altyazı koymuyorlarsa siz ingilizce öğrenin olsun bitsin

ha bu arada konuyu anlamadan oyundan zevk alamıyorum diyen arkadaşlar yüreğinizi serin tutun. "metal gear, half life 2, cod4 ve mafia - the city lost heaven" oyunları dışında kaçırdığınız hiçbirşey yok merak etmeyin, içiniz rahat olsun

nasıl yani bunalrın dışında konusu güzel olan yokmu?

• Akıl var mantık var..Türkçe çok yaygın bir dilmi?Objektif bakmak lazım bazı konulara.bu imkansız.ve hiç bir zaman olmayacak.Ayrıca kimse orjinal oyunda almaya çalışmayacak..Burası türkiye..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1337-Killa

Akıl var mantık var..Türkçe çok yaygın bir dilmi?Objektif bakmak lazım bazı konulara.bu imkansız.ve hiç bir zaman olmayacak.Ayrıca kimse orjinal oyunda almaya çalışmayacak..Burası türkiye..

türkçe olunca biz aldık arkdaşım crysis ve crysis warhead ikisinide ama egri oturup dogru konuşmak lazım bütün oyunlarında türkçe dil seçenegi çıksa
    hepsini alırmıyız almayız degil alamayız dil mevzusuna gelince orası biraz siyasi başarısızlıgın esiri maalesef bu ülke adam gibi yönetilseydi süper güç
    usa degil biz olurduk o zamanda en yaygın dil türkçe olurdu ama olmadı yinede dilimize sahip çıkmak lazım diye düşünüyorum her gecen gun yozlaşıyor nede olsa.
  • alsakda almasakda türkçe yapmazlar.crysis in başındakiler türk olduğundan türkçeydi.onu da sonradan eklenti olarak yüklüyordun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1337-Killa
    Akıl var mantık var..Türkçe çok yaygın bir dilmi?Objektif bakmak lazım bazı konulara.bu imkansız.ve hiç bir zaman olmayacak.Ayrıca kimse orjinal oyunda almaya çalışmayacak..Burası türkiye..

Aşağıda crysis in dil listesi var. Sizce almanca ve italyanca türkçeden daha fazla yaygın bir dilmi ? Hayır kesinlikle değil. Ancak bu tip şeyle biraz politik, birazda parayla ilgili şeyler. Muhtemelen almanya ve italya da türkiyede satılandan çok daha fazla orjinal oyun satılıyordur. Dolayısıyla bu dillere destek verilmesi gayet normal.

A list of full audio supported languages can be found here:

German
    English
    Italian
    Spanish
    French
    Turkish
    Russian
    Japanese.

And here a list of the languages we support via text only (audio is English):

Polish
    Czech
    Hungarian
    Traditional Chinese
    Korean
    Thai

• Konuyu kaldırın da görenlerde gerçek sanacak.
  • Oyunların Türkçe dublaj olması değilki zaten sorun nezaman Türk oyunları patentli çıkacak oyun onu tartışalım isterim. Crytek EA oyunudur nekadarda Cevat YERLİ yönetmeliğinde olsada, ayrıca oyunda zaten sürekli amerikan ordusu reklamı var vs.. neyse konuyu başka yerlere çekip konuyu uzatmaya gerek yok ama gerçekler bunlar işte tekrar iyi forumlar herkese...
  • ea şu anda sanırım godfather 2 yi çıkardı türkçe desteklimidir oyun...
  • Beyler türkiyeye o kadar haksızlık etmeyin şu anda bırakın türkiyeyi dünyada orjinal oyun alanların çoğunlukta olduğu ülke varmıki en fazla satan oyun 6-7 milyon satıyor ki devede kulak değil atom bile değil en az 1.5 milyar bilgisayar kullanıcısı vardır dünyada hadi yarısı deseniz 750milyon bu oyunları oynayan 300milyon kişi vardır yani en çok kaçak kullanan hadi ingilizce şartta italya fransa rusya dilinde neden çıkartılıyor en çok italya nette var ve rusya zaten %100 kaçak ama rusça oyun bol bu demek oluyorki ya ruslar kendi oyunları tekrar formatlayıp dublajlı yada altyazılı hale getiriyor yada iş orjinalliğinde falan değil altında başka maksatlar var bence bir ara ea fifa oyununda türk futbolcuların formasına haç işareti koyduğu için zaten sabıkalı ve çoğu avrupa ülkelerinin adı duyulmamış dilleri varken yazılan programlarda türkiye gibi bir ülkeyi es geçmeleri tamamen tarihten gelen düşmanlıklarından başka birşey değil yoksa dünyada 6milyon satmış bir oyunu ülke bazına vurursanız türkiyede 20bin orjinal satsalar öpüp başlarına koyarlar öyle milyonlar satmasınada gerek yok kendi ülkelerinde bile milyonluk satış yapamıyorlardırki bırakın türkiyeyi.

Bence esas mesele rusya ve diğer ülkelerin yaptığı gibi bunları türkçeleştirecek hatta dubaljını yapacak gönüllülere destek olmaktır bence buna yoğunlaşalım çünkü korsanın önüne kimse geçemez ve zaten dünya piyasasıda hatta filimlerde olsun o kadar korsana rağmen inanılmaz derecede karlar elde ediyor hollywood sineması birde orjinal olsa düşünsenize 5milyonluk maliyetle çekilen filim 300milyon dolarlık gelir getiriyor yada müzik yapanlarda öyle artık her çalınan yerden gelir alıyorlarken hala bu korsandan şikayet eden varsa buna aç gözlülük denir zaten

• sybercomp kardeşimize sonuna kadar katılıyorum, bi oyuna Türkçe dublaj yapmak zaten illegallikmi değilmi bilmiyorum ama değildir sanırım internette her 10 oyundan 5 i rusça. Bizde neden olmasın bi dublaj mod. bunu zenginleştirmek bizim elimizde diye düşünüyorum keşke anadilim gibi bilsem ingilizceyide işin ucundan ufakdan başlasaydım :( bu konuda gönüllü arkadaşlara ihtiyaç var, ben herkesin bu konuda duyarlı olacağını düşünüyorum. Sevgiler saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

arkdaşım burası türkiye kimse ingilizce bilmek zorunda degilçok ingilizce konuşan insan istiyorsan ingiltere ve usa git
    tübe tübe yaa işte böyle zihniyetler yüzünden hep gerideyiss abicim ve hepte öyle kalıcaz ne yazıkki
    YERLİ MALI YORDUN MALI AMAN HA HİÇ BİR TÜRK BUNU KULANMAMALI miliyon kere ban zortt zurt olsun
    bu ülkenin degerlerine sahip cıkmayanlara

bir ülkenin üç varlıgında yozlaşma varsa o ülke tehlike altındadır ''BAYRAK DİL DİN'' M.K.ATATÜRK

quote:

türkçe olunca biz aldık arkdaşım crysis ve crysis warhead ikisinide ama egri oturup dogru konuşmak lazım bütün oyunlarında türkçe dil seçenegi çıksa
    hepsini alırmıyız almayız degil alamayız dil mevzusuna gelince orası biraz siyasi başarısızlıgın esiri maalesef bu ülke adam gibi yönetilseydi süper güç
    usa degil biz olurduk o zamanda en yaygın dil türkçe olurdu ama olmadı yinede dilimize sahip çıkmak lazım diye düşünüyorum her gecen gun yozlaşıyor nede olsa.

Bayrak, DİL ve din demek! Bir aynaya baksan da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelipxe -- 7 Nisan 2009; 19:31:02 >

• quote:

oyunlarda eline silah alıp adamları öldürüyorsun olay bu. altyazı falan lazım değil. filmler için altyazı lazım tamam ama oyunlar için hiiiiiiiiiiiç gerekli değil. çıksada olur çıkmasada

Senaryoyu da anlamak lazım, oyunu film gibi düşünüp başrol sizsiniz gibi oynarsanız daha çok zevk alırsınız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lty1 -- 7 Nisan 2009; 20:42:42 >
  • quote:

oyunlarda eline silah alıp adamları öldürüyorsun olay bu. altyazı falan lazım değil. filmler için altyazı lazım tamam ama oyunlar için hiiiiiiiiiiiç gerekli değil. çıksada olur çıkmasada

Nickindeki gibi delisinbiraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: S4NDR0

yeni bi haber değil ki bu crysis ilk çıktığında zaten söylenmişti

evet yeni bir haber değil kii
  • quote:

ben oyuna başlamadan önce ingilizce altyazıyı aktif ediyorum, konuyu ing. altyazıdan anlıyorum. hemde ingilizcemi geliştirmiş oluyorum. onlar tr altyazı koymuyorlarsa siz ingilizce öğrenin olsun bitsin

Onların isteğide o zaten. Korsan alınıyor ayağına İngilizce veriyorlar Türkiye'ye ve İngilizce öğretim dilimizi unutturmaya çalışıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.