Şimdi Ara

Artık EA oyunlarını Türkçe dublajlı yapacak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
6.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yavv geçen gün bi forum sitesinde gördüm orjinal oyun almaya davet diye bi konu yorumları okuyorum insanın biri gelmiş arkadaşlar ben filanca yerde oturuyorum oralarda oturan var mı filanca oyunun KORSAN'nını hangi dikkanda bulabilirim demiş. ne diyebilirsin bu insana şimdi. adam pcsini aldığı günden beri korsan oyun oynuyor bunu nasıl orjinal oyun almaya teşvik edersin(iz)
  • Bence De; EA TR Dublajlı Oyun Çıkarmaz..
  • aslında ayda 100$ zor mu ?

ayda 1 orjinal oyun hayli yeter insana.
  • Türkiye'deki oyun fiyatları böyle olursa orjinal oyun değil orjinal oyun kelimesini ağzıma almam
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

aslında ayda 100$ zor mu ?

ayda 1 orjinal oyun hayli yeter insana.

Öğrenciyiz abi n'aptın
  • Nerde o günler..EA Türkçe dublaj oyun yapcakda bizde görcez.Anca böyle Crysis'i 7-8 defa bitirerek oynarız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ---john---

Böyle olursa iyi ama EA batıyor

Nereye batıyor ya
  • @PunisherLord,
    Önce Bi Türkiye Gelişsin, Adam Gibi Oyun Yapacak Düzeye Gelsin Ondan Sonra Açılır..
    Ben Warhead'ı Orjinal Alıcaktım Fakat Emmi Benden Önce Davranmış Ve Oyunun Korsanını Almış.. Ben De Dayanamadım, Aldım Yükledim, Bitirdim Oyunu.. Zaten Böyle Değil Midir.. Oyun Daha Raflarda Yerini Almadan Torrent'e Düşer Ve İnsan Da Sabredemez İndirir..

@gyükseltürk,

@OrcsCaptan,
    +1..
  • Çıkarsalar çok iyi olur ama çıkacağını sanmıyorum bizim ülkede kaç kişi orjinal alıyorki herkez korsan alıyor Ben mesela wantedi korsan aldım ama criyses 1-2 orjinal aldım ama boş umut cıkmaz bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: XxLe0xX

Çıkarsalar çok iyi olur ama çıkacağını sanmıyorum bizim ülkede kaç kişi orjinal alıyorki herkez korsan alıyor Ben mesela wantedi korsan aldım ama criyses 1-2 orjinal aldım ama boş umut cıkmaz bence

Bende çıkaracağını sanmıyorum.
  • bekleyin bekleyin daha çok beklersiniztürkiyede 3-5 tane orjinal oyun satacak diye ea türkçe seslendirme yapacak öylemi?
  • Ya altyazı olsa yeter. İngilizce , ingilizce nereye kadar. Türkçeyi unuttuk anasını satiyim.
  • al bendende o kadar oyun oynaya oynaya çözdüm ingilizceyi EA nın böyle bi güzellik yapacagını sanmıyorum ama yaparsa süper olurdu crysıs de oldugu gibi
  • Hani bir oyunu bitirdiğinizde credits listesi akmaya başlar ya! oyunun yapımında emeği geçenlerin isimlerinin olduğu uzun liste bir türlü bitmek bilmez. Ben hep içlerinde acaba türk varmı diye bakarım, bazen bir iki isim olur.
    Warhead de bile ilk başta yerli kardeşler üçlüsünün dışında pek türk ismi göremedim birtek seslendirme bölümünde (malum dublaj için olmak zorunda) birkaç isim vardı.
    Geri kalan teknik ekibin tamamına yakını rus tu.
    Ben bir oyunda bir dublaj modu(TR) eklenmesinin oyun şirketine fazladan meblağ getireceğine inanmıyorum. Hatta bu daha çok teknik bir konu olduğundan teknik ekip burada bağlayıcı rol oynar.
    Eğer birgün yukarıda bahsettiğim teknik ekibin içinde yeteri miktar türk görebilirsek o zaman (TR) dublajlı oyunlarda görürüz.
  • Crysis Warhead orjinal aldım 40 liraya biri cd keyi çalmış yüklenmiyor şimdi
  • evde internet varken nede orjinal oyun alıymki benim için korsan bile pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: assassinswat

Crysis Warhead orjinal aldım 40 liraya biri cd keyi çalmış yüklenmiyor şimdi

Yeni key isteyin
  • erkan7307 Hocam dediğine katılmamak elde değil, oyun yapan kadrolar içerisinde bir Türk'e rastlamak güç, olsa dahi bu Türk'ler de yabancı ülkelerde yetişmiş gurbetçi bireyler oluyor. Biz önce kendi ülkemizden insan yetiştirip bu sektöre adapte etmeliyiz, sonra TR dublajlar gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waltran

evde internet varken nede orjinal oyun alıymki benim için korsan bile pahalı

Alın işte canlı örneği

Aslında bir grup olarak bedava seslendirme yapabileceğimiz konusunda EA'ye başvursak kabul ederler mi?Yani diğer oyunların seslendirmelerine para ödüyorlar.Hem masrafta olmaz para istemezsek.Bir uçak bileti yeter.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.