Şimdi Ara

Artık EA oyunlarını Türkçe dublajlı yapacak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
6.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok güzel olur,ama olmaz gibi geliyor bana ,Türk' lerde bu zihniyet varken .
  • bu yozlaştırma konusu oyun bazındada yürürlüge girdiyse valla sonunda yozlaşacaz.adamlar olayı çok geniş düşünüyor yavss
    zaten bana bi yozlaşmışlık var adamlar 4 koldan saldırıyor türk milletide uyuyor.
  • umarım yaparlar
  • Arkadaşlar aslıda orijinal oyunları yapsınlar 10 TL kimse internetten indirmez de korsan da almaz. Sürümden kazansınlar. Maliyeti 10 TL değildir eminim.

10 TL korsana vereceğimize ya da internetten indirmekle uğraşcağımıza gider orijinal alırız tüm oyunları
  • Ben orjinal alırım demiştim ilk duyduğumda ve Crysis i de Warhead ı da orjinal aldım. Ben diyorum ki Ea oyunlarını Türkçe yapar yada yapmaz ben tüm Türkçe yapılan oyunları orjinal alalırım. Yapılmayanların hic birini orjinal almam. Bu kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Arkadaşlar aslıda orijinal oyunları yapsınlar 10 TL kimse internetten indirmez de korsan da almaz. Sürümden kazansınlar. Maliyeti 10 TL değildir eminim.

10 TL korsana vereceğimize ya da internetten indirmekle uğraşcağımıza gider orijinal alırız tüm oyunları

Crysis Warhead'ın korsanı 20 ytl tutuyor Warhead+Wars
    ama orjinali ise 35 ytl gene de doğru düzgün satılmadı daha ne kadar indirsin adamlar?
  • güzel bi haber daha rahat olur benim için
  • quote:

Orjinalden alıntı: axelipxe

Bayrak, DİL ve din demek! Bir aynaya baksan da...

hayırdır hangisi seni rahatsız ettii?
  • quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

quote:

quote:

arkdaşım burası türkiye kimse ingilizce bilmek zorunda degil çok ingilizce konuşan insan istiyorsan ingiltere ve usa git
    tübe tübe yaa işte böyle zihniyetler yüzünden hep gerideyiss abicim ve hepte öyle kalıcaz ne yazıkki
    YERLİ MALI YORDUN MALI AMAN HA HİÇ BİR TÜRK BUNU KULANMAMALI miliyon kere ban zortt zurt olsun
    bu ülkenin degerlerine sahip cıkmayanlara

bir ülkenin üç varlıgında yozlaşma varsa o ülke tehlike altındadır ''BAYRAK DİL DİN'' M.K.ATATÜRK

Yanlış anlama ama şu yazdığın yazıda kullandığın Türkçe beni de rahatsız etti Büyük ihtimal ile arkadaş bunu söylemek istedi

• Dreams to reality'yi bilen varmı....
  • Arkadaşlar hepimiz türk'üz ama türkiye hakkında ağır ve gerçekleri konuşacağım.Türkiyeden bir b.k olmaz.ne orjinal oyun satışı var neden bunlarla ilgilenenler bırakın oyunu adam oyun sektörü deyice dalga mı geçiyorsun ya o da neymiş diyor böyle bir cahillik hangi ülkede var?ben bir arkadaşla görüştüm.konu oyundan açıldı bana sordu crysis orjinal mi aldın diye evet dedim ben o na sordum sen orjinal mi aldın diye verdiği cevaba bakın;

ya oğlum delimisin orjinal oyun alsam beni mahalleden atarlar.dalga geçerler

SİZ BÖYLE BİR ZİHMİYETİ OLAN ÜLKEDEN NE BEKLİYORSUNUZ ALLAH AŞKINA

Türkiye den bir b.k olmaz boşa bekliyorsunuz

• quote:

Orjinalden alıntı: texas11111

tamam arkadaşlar bunları hoş güzel diyorsunuzda aranızda kaç kişi orjinal oyun alıyor?

bir oyuna 100$ verip aç kalalım o zaman
    seviyeli fiyatlarla satarlarsa korsan piyasasını bitirebilirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

quote:

quote:

quote:

arkdaşım burası türkiye kimse ingilizce bilmek zorunda degil çok ingilizce konuşan insan istiyorsan ingiltere ve usa git
    tübe tübe yaa işte böyle zihniyetler yüzünden hep gerideyiss abicim ve hepte öyle kalıcaz ne yazıkki
    YERLİ MALI YORDUN MALI AMAN HA HİÇ BİR TÜRK BUNU KULANMAMALI miliyon kere ban zortt zurt olsun
    bu ülkenin degerlerine sahip cıkmayanlara

bir ülkenin üç varlıgında yozlaşma varsa o ülke tehlike altındadır ''BAYRAK DİL DİN'' M.K.ATATÜRK

Yanlış anlama ama şu yazdığın yazıda kullandığın Türkçe beni de rahatsız etti Büyük ihtimal ile arkadaş bunu söylemek istedi

yavss şimdi söyle bişi var arkadaşım irc zamanlarından kalma bi yazma bozuklugu var kabul ona bişi demiyorum ama şöylede birşey
    var arkadaşım biraz dikkat edersen onlar türkiye yörelerine ait kelimelerdir sadece yavss lar özel replik gibi düşün
    mesela sen demişsin bu türkçe benide rahatsız etti ama ordaki kelimelere dikkat et gitcem gelcem izmir ödemişli arkadaşlarımızdan
    sonuç itibariyle türkiyede kullanılan yöresel diller yani.rahatsız olmadım arkadaşım neden rahatsız olayım sonuç tibariyle ölçülü
    eleştirmek iyi birşeydir

ama arkadaşın derdi bana başka gibi geldi

• bekleyin bekleyin daha çok beklersiniz.EA ye felan boşuna kızmayın be olsam bende getirmem Türkçe desteği 3.000-5.000 oyun satacak diye adam türkçe seslendirme yapacak saçmalığa bak ilk önce türkler adam olsun korsan kullanmasın sonra ea den bunu isteyinea size dese kardeşim sizin ülkede korsanlık diz boyu ne cevap vereceksinizEA Getirme Türkçe seslendirme bak pişman olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzanSRC

Hurafe bunlar

Katılıyorum.Böyle bir şey olacağını hiç sanmıyorum...
  • yalan dolan haber bunlar editörlere mesaj attım silsinler diye bu konuyu
  • Demek ki ilk ve son olcak Crysis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eşref_37 -- 14 Mayıs 2009; 19:10:12 >
  • crysis çıktığında EA belli bi sayı belirledi oyun satışı bu sayıya ulaşırsa EA tüm oyunlarını Türkçe destekli çıkaracak diye duydum yanlış mı duydum?
  • Orjinal Cd Dvd leri ne kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih86

Orjinal Cd Dvd leri ne kadar

ben 39,00 tl ye aldım arkadaşım ama ben alalı baya oldu şuan düşmüştür fiyatı sanırım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.