Şimdi Ara

artık galeri açmanın zamanı geldi mi ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
3.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öğretmenliğe geri dönüş şansınız da varmış.Ben hiç düşünmem denerdim.Spor saolonunda bir öğretmenle tanışmıştım.İşine ek olarak inşaat işiyle de uğraşıyor.Böyle girişimci insanlara hep imrenirim.Ticari zeka potansiyeli olupta değerlendirmemek aptallık olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Ayda 1 otomobil bile satsanız yeterli diye düşünüyorum.Elinizde altın bilezik var sakın ama sakın istifa etmeyi aklınızdan geçirmeyin derim.Bu devirde insanın geçerli bir mesleği olması çok önemli bir şey.

aynı fikirdeyim mesleğiniz daha değerli diğeri gelip geçici..
  • Sanayide tanıdıklarınız var mı? Artık şansınıza güvenmeyip iş yeteneğinize güvenmelisiniz. İyi düşünün derim.
  • 6-7 sene yeterli tecrübeyi kazanmak için uzun bir süre.Ben olsam istifa eder açardım dükkanı.Eğer tereddüdünüz varsa tutar mı tutmaz mı diye eşinizin veya babanızın üzerine dükkanı açın bir süre öğretmenlikte devam edin siz baktınız iş tutmaya devam ediyor istifa edin geçin dükkanın başına.
  • oneyli O kullanıcısına yanıt
    o nasıl iş arakadaş onca işin gücün içinde nasıl araba alıp satıyorsun eğitim birsenlimisin
    bu işin noteri moteri nasıl oluyor onu da tanıdık mı hallediyor bir açıklada bizde yapalım
  • hobi olarak devam ettirin hocam
  • Mahmut Hoca'nın (Münir Özkul) kulakları çınlasın!!..'' Öğretmenim ben esnaf değilim öğretmenim'' diyip duruyordu Hababam Sınıfı'nda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Vergi kaçırmaya devam edin.. aman çocuklar duymasın

aynen

bence hemen istifa edip ticarete atılın. atılında para kazanmak neymiş öğrenin. göbeğiniz varsa erir fena mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatciSylar -- 5 Kasım 2013; 19:10:10 >
  • reklam olarak
    'Ögretmenden satılıktır' daha kolay satmanızı saglayacaktır bence
  • Bence Türkiye'de vergi kaçıran, kaçakçılık yapan, ,kaçak elektiriği su gibi kullanan yüzbinlerce insan olduğu mühletçe bu arkadaşın sattığı 3 5 arabanın vergisinin kimse hesabını soramaz.Hocam sakın istifa falan etmeyin.
  • Ne varsa ticarette var. Madem isi severek yapiyorsunuz devam edin. Ogretmenlik meslegine ucretsiz izin alarak ara verip kendinizi deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

o nasıl iş arakadaş onca işin gücün içinde nasıl araba alıp satıyorsun eğitim birsenlimisin
    bu işin noteri moteri nasıl oluyor onu da tanıdık mı hallediyor bir açıklada bizde yapalım

arabayı haftasonları pazarda alıyorum. sağlam insanlardan alıyorum ve devrini üstüme almıyorum. aracın müşterisi çıkınca expertiz ve devir işlemleri için dersim olmayan saatlerde randevu veriyorum. aracı alan kişi benim aldığım kişiden devrini alıyor. dün maliyeye sordum araç üstüme hiç görünmediği için mali takip olsa bile bizde görünmezsin dediler ama vicdani olarak vergi vermeme olayı canımı sıkıyo. bana meslekten istifa etme ama emekli birinin üstüne komisyoncu defteri al dediler galiba öyle yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneyli -- 6 Kasım 2013; 0:18:05 >
  • Bizim okulda bi hoca vardı bir gün jeeple bir gün mercedes bir gün bmw en sonunda dayamadm yanımda konuştuğum bi hoca vardı dedim bu hoca her gün bi arabayla geliyor çok zengin galiba oda bana dedi ki o araba alıp satıyor iyide kar yapıyor demişti bence siz hiç okulu bırakmayın aynen alıp satmaya devam aman işler tutmaz felan ortada dımdızlak kalırsınız.
  • Hocam, hiç gerek yok. Hayatta böyle inişli çıkışlı zamanlar olur ama bunu sakın öğretmenliğinizi bırakarak yapmayın. Öğretmenliğe bir para kazanmak gözüyle mi yoksa daha farklı bir anlamla mı bakıyorsunuz bilmiyorum ama garanti bir meslekte çalışma ve elinizden geldiğince ek iş ile daha fazla para kazanabilirsiniz. galeri açıcaksınız o kadar masrafın altına giriceksiniz. ofiste otur arabalarla uğraş v.s. hiç gerek yok hocam ticaret yapmaya devam edin fakat öğretmenliği asla bırakmayın ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: oneyli

quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

arabayı haftasonları pazarda alıyorum. sağlam insanlardan alıyorum ve devrini üstüme almıyorum. aracın müşterisi çıkınca expertiz ve devir işlemleri için dersim olmayan saatlerde randevu veriyorum. aracı alan kişi benim aldığım kişiden devrini alıyor. dün maliyeye sordum araç üstüme hiç görünmediği için mali takip olsa bile bizde görünmezsin dediler ama vicdani olarak vergi vermeme olayı canımı sıkıyo. bana meslekten istifa etme ama emekli birinin üstüne komisyoncu defteri al dediler galiba öyle yapıcam

Satış vekaletini niye almıyorsun hocam dünyanın bin türlü hali var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oneyli O kullanıcısına yanıt
    yani siz hobby olarak öğretmenlik yapıyorsunuz, güzel iş güzel okulmuş vallahi
  • Öğretmenliğe geri dönme şansınız var nasıl olsa bence bir deneyin
  • hobi olarak devam hocalığı bırakma
  • Geleceğimiz dediğimiz gençleri eğiten öğretmenlerin maaşı ortada.Hocam kaçırdığın vergilerde kârında helal olsun.Baştakiler milyar dolar götürüyor hemde hiç emek harcamadan.Yaptıkları tek şey din pazarlamacılığı.Memura işçiye gelincede sadaka gibi para veriyorlar.Açlık sınırı 1000 liraları eçti asgari ücret 800 liralarda şaka gibi.
  • İşlerinizin yolunda gitmesi ve çok ilgi görmeniz BIRAKACAĞIM DEDİĞİNİZ KUTSAL MESLEĞİNİZ İLE İLGİLİ....Galeri açınca ne o sevgi nede ilgi kalmayacak..Bindiğiniz dalı kesmiş olacaksınız....Yanlış yapmayın....Öğretmenlik sadece para değil...Manevi doyumu çok güzel...Binlerce öğrenci yetiştirmek, eğitmek, onlara doğruyu yanlışı göstermek...Azmı ?..Ben 100 tane galeriye değişmem.. Para olur olmaz...İnsanın ne olduğu cenazesinde belli olurmuş....Mikrobun biriydi, kimseye 5 kuruşluk iyilik yapmazdı ...Hayatı para biriktirmekle geçti...Geberdi gitti...Diyen, gizli düşünen 5- 10 kişi....Veya Allah rahmet eylesin çok cömert iyi bir insandı...Çok insana iyiliği dokundu...Allah gani gani rahmet eylesin...Mekanı Cennet olsun diyen, fatiha ve dua ile uğurlayan binlerce kişi.....Hangisi güzel ?...PARA HER ŞEY DEĞİL.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 6 Kasım 2013; 11:31:17 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.