Şimdi Ara

ARTIK GİRİŞ SORUNUDA ÇÖZULDU %100 inanin..! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
0
Favori
10.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eet haklı olabilirsin bundan sonra dikkat edecegim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

Server login time & Boss time..

Acaba en çok ilgiyi hangisi alırdı

ßoSs timE alıRdı
  • bence denemekte fayda var gibi geldi
  • ne zamandır soyluyorum herkes kendi serverının kaydını tutsun girince bi girdim su server a yazsın boylece elimizde kayıt olusur rahat rahat gireriz
    bnm de olympiacılar die topic var lutfen tutalım kayıt
  • ya sallamayın lütfen okadar kolay diil
  • Dediğini yapacam yarın olursa annında öpecem
  • quote:

Arkadaşlar iki gun önce yaklasık 3 saat gırmeyı denedım o1 veya o2 ye sonra saat tam 18,23 te gırebıldım dun yine tam saat 18,23 te deneyeyım dedım 1 saat denedım olmadı gıttım yemegımı yedım saatımı kurdum 2 dk onceye gırıdım dırek oyundayım :) oyuna gırıslerde saat koymuslart gırdıgınız zaman dıkkat edın bakın sızınle bırlıkte kaç kısı doguyor :) herkezı bır anda alıyor bugunde saat tam 18,23 te gırdım dıyorum kı herkez gırdıgı saatlerı ve server kaça gırdıklerını yazarsa bu sorunda cozulecektır şimdiden hayırlı ugurlu olsun.. BIZ TURKLERI SOYMAK GUVEN OZVERI TECRUBE ISTER dimi arkadaşlar :D
    %100 haklı bence.
  • xtrap bi hata vermese gircezde hata verıyo be gunduz oynamıyorum zaten artık gece oynamak cok daha guzel ne lag ne dc hiç bisi olmuyo cokta kolay giriyo
  • oLabiLir
  • EEt bende boyle olduğunu dusunuorm ama biri saatleri tam olarak yazsa ii olur
  • çok haklısın bende bu gün 13.32 de girdim
  • kesinmlike zamanla alakası var mesela ben a3 e öylen 1 bucuk gibi giriorum genelde
  • olabilir bende size ares1 e girme saati soliyim gece 5 den sabah 8e kadar alio serveralara reset fln olmazsa
  • zamanlamayla alakası yok daha bştan xtrap hata üstüne hata weriyor...imkanı yok..pre war dc atıyor..canım sıkılınca netten online oyun arıyorum yerini tutabilecek yok oğlu yok...biz kocular ne olcaz bu gidişe kim dur diyecek!!!!
  • Ya Millet Belli Sattlerde Giriliyosa Direk Presiz Yapsınlar Bazı Saatlerde Serverde Acıklar Olabilir Belki
  • Evet

Güven
    Özveri ve
    Tecrübe ister..
  • dogru olabilir bu tesadüf deil yane
  • bi deneyim bakayım
  • arese sabah 08:00 da 08:37 de alıyor a1 için geçerli
  • Doğru söylüyor olabilirsin. Bu işe kafam yattı
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.