dayanamadım, ben ve arkadaşıma premium aldım dün gece.napiyim. sabah 6:30 da kalkıp işe gitmem gerekiyordu, gece 4 te yattım. yaşasın premium özgürlüğü....
bAL OLUM O :S
D1 E TEK ATTIM 12.45-12.46 TABİKİ PREMİER LİG MUZİĞİ SAYESİNDE :D çoştu oyun hehee
:.( olimpa nın sabah saatleri lazım yaaa
manes 3 1:24 başka bilen yokmu
x2 bombos cabuk girin
Ya beyler saatlerle alakası yok herkes bi saat yazmıs Bunun sunla alakası var serverlar bosalıyo bazen ve herkes tıkladıgı icin herkes giriyo bunun tek acıklaması budur deneyin dun ku girdiniz saatte tek tıklamayla girebilcekmisiniz tabiki giremiyeceksiniz
X3 TEK TIK G İRDİM AMA BEN MANESDEİM A.Q RASGELE TIKLADIM GİRDİ OF YA 1 SAATİR MANES İÇİN GÖTÜÜ YIRTIOM
SAAT 15:57 X3 TEK TIK
manesi söyleyin
hiçö denemedim manesi :.(
o kadar cok yöntem turediki
mecbur saati bileni beklicem çünkü bu doğru 15:57de ard arda 4 kere x3 e girdim 5-6dk sonra pre dedi şimdide pre dio
Herkes bi saat veriyoda herkesin saati dakikasına göre aynı mı ki
time.windows.com ile saatleri eşitleyelim böyle daha düzgün bi sonuç elde etmiş oluruz. (DH nin saati de böyleydi galiba.)
manes 1 tek tık 16.33.48
almadaığı için saati ziliyodum k.o dan başka oyun yok odğru düzgün k.o yu bulan admı görsme claver +8 le kescem
SERVER:OLYMPİA2 SAAT:16:35
quote:
Orjinalden alıntı: wickiephapyrus
D1 E TEK ATTIM 12.45-12.46 TABİKİ PREMİER LİG MUZİĞİ SAYESİNDE :D çoştu oyun hehee
aynı saatte d3 tek tık
öle bişey olmuyor herkes bunun gibi konular açıo % 100 girme diye birşey yoq bunu kafanıza sokun şans işi tamamen şansss