beyler m1 m2 m3 ün saatini bilen warsa yazsın pls bu arada taktik cok mantıklı
arkadaşlar banada x 2 yi söleyebilirmisiniz
beyler güzel bi topic saolun ama beramusun gündüz saatleri lazım en yakın zamnda bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: george_2040
beyler güzel bi topic saolun ama beramusun gündüz saatleri lazım en yakın zamnda bekliyorum
allahallah ne bıcım laf o ole en kısa zamanda beklıorm dene bul bana sowdurme kendını hızmetcınmı war burada
Byeler bence böle paso mesaj atcanıza biriniz databasae yapsın..(ben oyunu bıraktım da) herkes yazsın ve bölece server database olsun...
İlginç bi taktik.denicem
Yaw herkese girdi biri bana a2 nin saati söylesin ama forum saatiyle!!
Ya birisi aresin giriş saatlerini soylesin lvl 55 im 1 hafttada 60 olmam lazımmm
bencede güzelbi taktik denemek lazım herkez oynadığı serverin saatini yazsın üst konu oldun yakında non preyide kıracaz arkadaşlar
Denicem...işallah diğerleri gidi foss çıkmaz.
Şu pathosun saaati yok ama hiç bi zman giremiom p1 e.imkansız gibi bişi.zaten lag da aldı başını gidio
Olimpiyaya sabah saatleri kaçta girebiliyoruz bılgısı olan varmı?
Olimpiyaya saat sabahları kaçta giriliyor rıca ediyorum girdiğiniz zaman dk ya bakın saatı ve server'ın adını yazın kı dıger arkadaslarda faydalansın
EDANA 2 GİRİŞ SAAT : 12,42
beyler şu saat itibarile oyuna giren nere girdini yassın bu çok önemli gündüz saatlerini eklicem dier topice girdiniz saati ve serveri sölein!
beyler yanlıs girince manyak bir lag oluyo light feet atamıyom
Sen açtıgın topiç yerine burası ıle ılgılen kokoreç ılgı ılk acılan topıcte olur su an butun mıllet burada saatleri beklıyor herkez su sekılde hareket etsın
GEREKSİZ YAZI YAZILMASIN
SERVER ADI KAÇINÇI SERVER OLDUĞU GİRİŞ SAATI DK'sı itibari ıle..
Şimdiden hayırlı ugurlu olsun
kardes saçmalıon ama burda ki dağınıklıa bak gir benim topici dikatli oku eminim dier arkadaşlarda bana katıolrdur. şimdi siz burda yazdıkca ben oraya gündüz saatlerini eklicem haydi bekliorum
kesinlikle doğru denedim
SERVER : ARES GİRİŞ SAATİ : 12:55 - 12:59 ARASI
Mantıklı olun ARES2 den bahsedıyorum ve su an serverdayım. PRE YOK BİŞEY YOK. Herşey saatle.. Şu an doğdum inanırmısınız mılyonlarca kişi su an benımle bırlıkte maradonda doguyor..