Şimdi Ara

ARTIK GİRİŞ SORUNUDA ÇÖZULDU %100 inanin..! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
0
Favori
10.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamlar yöntemi bulduğumuz için launcher'i kapadılar
  • 1 dk da launcher i kapatmak ne anlama geliyor
  • beyler b2
  • bugun savastan once 6,20 de tek enter la olimpia 1 girdim.sasırdım...
  • ya beyler birinin bu konuya biraz üstlenmesi lazım bi excel gibi bi harita çıkaralım herkez farklı bişey sölemesin ayrıca bu forumun sattine dikkat allım herkezin saati farklı benim merak ettim bi kaç şey var mesela ben bu saati kaçırdım o serveye bir daha giremiyecekmiyim muklaka her serveyin birkaç tane login saati vardır bunu yapmakta çok uzun sürer şu anda 9 tane servey var hepsi 3e ayrılıyor buda 27 eder eğer günde en az (bence)2 kere login olur buda en az 54 eder yani kolay gelsin :{ buda büyük bir emek ister.Gayet ciddiyim bi iş bölümü yapmalıyız artık çoğu kişinin altında knightoffline non saolsun falan yani oyundan soğuduk bu konuda ciddiyim büyük ihtimalle bi zaman sonra bu loginler değişir dua edinde patchlerde değişmesin :)
  • xgenon un kişi sayısı düştümü hiç ben olimpia,cyper ve beramustan başka açılan server göremedim daha x açıldımı şimdiye kadar hiç? exer programı yapmak kolay ancak yapılması gereken bir topic açılmalı ve dh saati ile kaçta girdiğini herkes oraya yazmalı ve kirlilik yapılmamalı ki kolay analaşılsın saatler sonrası okuyup yazmak. temiz bir knight online otobüs saatleri gibi bişey (8;40 login ini kaçırdım birsonraki kaçta gelir ) komik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TreEBearD -- 28 Ağustos 2006; 21:23:17 >
  • manyak falan demeyin aklıma bişey gelmiyo bence mantıksız diyenlerde bişeyler düşünmeye çalılsın bumu anlamsız buluyolarsa
  • arkadaslar ares harıc galıba herkes dier server lara saat 6 ve 6:30 arası girior o zaman areste o saatte girer.
  • ısı cozduk hade hayrlısı

• a2 ye 22:08 de
    alıyoooooooooooooo
    tek tık
  • arkadaşlar bencede doğru beramus 1 e 10 30 gibi alıyo hep beni
  • böyle saatle olmaz bu iş yaf. kesin premium şart
  • ulan daha once nıye aklıma gelmedı serveların alıs saatlerını teferruatlı bır sekılde yazacak varmı??
  • serverlar her yarım saatte bir kaç kişiyi atıyor (premium olmayan lardan) onların yerine sanşınız varsa girersiniz
  • Haklısın Yasin var öle bişey bende farkındayım bende ama Pre Almakta fayda var fazla ex var drop var saat beklememek var ben yinede en iyi yol pre derim :d
  • ares hakkında ayrıntılı bilgi yoq bu oyunun çogunlugu aresten ama...
  • evet haklısın ben ne zaman girsem yanımda 50 kişi doğuyo sans diom ama deil miş
  • YA ARKDASLAR SACMALAMAYN O SIRADA MILLET DC YIO ASIRI LAG BASLIO OYUNDA SIZDE GIRIOSUNZ KAFANIZA GORE 1 taktıkle SORA TAKTIK BU % 100 FELAN

• ewt doğru tam o saatte c1 tek çektim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.