Arkadaşlar iki gun önce yaklasık 3 saat gırmeyı denedım o1 veya o2 ye sonra saat tam 18,23 te gırebıldım dun yine tam saat 18,23 te deneyeyım dedım 1 saat denedım olmadı gıttım yemegımı yedım saatımı kurdum 2 dk onceye gırıdım dırek oyundayım :) oyuna gırıslerde saat koymuslart gırdıgınız zaman dıkkat edın bakın sızınle bırlıkte kaç kısı doguyor :) herkezı bır anda alıyor bugunde saat tam 18,23 te gırdım dıyorum kı herkez gırdıgı saatlerı ve server kaça gırdıklerını yazarsa bu sorunda cozulecektır şimdiden hayırlı ugurlu olsun.. BIZ TURKLERI SOYMAK GUVEN OZVERI TECRUBE ISTER dimi arkadaşlar :D
HAKLI olabilirsin çünkü biz arkadaşla msn'de konuşurken bir yandan da server'a girmeye çalışıyoruz ve hep aynı anda giriyoruz.belki tesadüftür ama 3 kere aynısı olunca anladım tesadüf değil.
Evet olabilir doğru söylüyorsun bende fark ettim bunu daha önce saat olayını ve aynı saatte kaç kişinin birden oyuna girdiğini..
eminmisin peki xigenon 1 2 3 hangisine hangi saate girilio bilen varmııı
ewt benim kankide aynısı sölemiştide inanmamıştım
hakkaten doğru ben dün 13,07 gibi girdim bugünde saat 1 gibidir oyundayım gercekten doğru olabilir
Beyler CYPER 1 e gırıs vardı 10 dk once mi ne saatını yazın, bunu duzene sokmamız lazım bı gırdım cypera olımpıa ya gıremedıgım ıcın deneyeyım dedım server'a akın ugradı :) YOLUNU BULDUK SONUNDA tamda PRE almayı dusunuyordum :D ALMIYORUM kardeşim
Bana günün her saati giren bir yöntem lazım bilen varsa pm atsın tabı pre siz
Denemekte fayda var
quote:
Orjinalden alıntı: GooDWarioR
Arkadaşlar iki gun önce yaklasık 3 saat gırmeyı denedım o1 veya o2 ye sonra saat tam 18,23 te gırebıldım dun yine tam saat 18,23 te deneyeyım dedım 1 saat denedım olmadı gıttım yemegımı yedım saatımı kurdum 2 dk onceye gırıdım dırek oyundayım :) oyuna gırıslerde saat koymuslart gırdıgınız zaman dıkkat edın bakın sızınle bırlıkte kaç kısı doguyor :) herkezı bır anda alıyor bugunde saat tam 18,23 te gırdım dıyorum kı herkez gırdıgı saatlerı ve server kaça gırdıklerını yazarsa bu sorunda cozulecektır şimdiden hayırlı ugurlu olsun.. BIZ TURKLERI SOYMAK GUVEN OZVERI TECRUBE ISTER dimi arkadaşlar :D
Dediğin mantıklıda tam olarak anlamadım bi giriş saatleri war diyon 18.23 te girdim diyon bi öbügün 18.23 te 1 saat denedim girmedi diyon.Biraz daha açarmısın??
%100 doru belli saatlerde bellirli serverlara alıyolar
her serverın giriş saatide ayrı olabilir
BaNa Da oLdu Kaç Defa . Aynı Anda Ark La BirlikTe GireBiliodk O Zaman Knıghhtta SerVerLara Giriş Harıtası Gibi Bişi HazırLayaLım ?
haklısın az once olimpia nın giriş saatiydi we kapandıı 19:25--19:30 arasıı o2 e cok rahat giriodu we su an kapandı
he o zaman dün gece bende 20:00 den sonra girdim erken girdim hemde x1 e çok şanslım dedim o zaman dikkat edin x1 in saati gelio Foruma söledim şimdi server çökcek
ben saat 17.30 da edana 1 e girdim
quote:
Kardeş Haklı Olabilirsin Bende Her Akşam 10 civarı A3 e girebiliyorum Demek Ki ara ara Serwera Logini açıyolar ...
evet bencede doğru söylüyor böyle bi sistem olabilir
quote:
Galiba mantıklı ama her serverın saatlerini nerden bileceğiz çünkü hepimizin saatler 1-2 dakka farklıdır ki burada anlık bir hesaplamadan söz ediyoruz