Şimdi Ara

ARTIK GİRİŞ SORUNUDA ÇÖZULDU %100 inanin..! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
0
Favori
10.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende böyle topic acacaktım ama gereksiz gibi laflar duymak istemedik

tesekkürler
  • Galiba mantıklı ama her serverın saatlerini nerden bileceğiz çünkü hepimizin saatler 1-2 dakka farklıdır ki burada anlık bir hesaplamadan söz ediyoruz
  • koşun e1 saati geldi
  • az önce d2 giriodu şimdi non-pre
  • Ares 2 nin saatini söylüyorum gece 02.00 da zorlanmadan tek tıkla giriyor
  • cyhperde söyleyin
  • 19.47 c1 e tek attım
    benim saat 1 2 dk ileri
    19.45 te deneyin yani geçti ama bundan sonra 19.45 te c1 hücüm
  • arkadaşlar size bi taktik wereyim eminim mantıklı gelicektir.şimdi sawaş günleri girmek daha kolay

sawaş a yarım saat kala o1 e rahatlıkla girilebiliyor.ben bunun nedeninin yan charları pazarda olan sağlam charların sawaş a girebilmek için oyundan çıktığı we bizimde kolaylıkla girmemize yardımcı olduğunu düşünüyorum...

bilmiyorum bana katılırmısınız _?
  • arkadaslar tekniği tam olarak cozduummm

bakın simdi ilk once 1.serwerlar acılıo

orneğin ilk once a1 sonra arkasından d1 c1 b1 boyle gidio ardından basa donuo a2 d2 vs ardından 3.serwerlar bastan baslayarak sırayla acılıooo

denenmiştirrr %99 eminimm
  • 19:55 o2 girdim
  • ya X1,X2 veya X3'e belli bi saatte girebilen varmı ben bugün hiç giremedimde size zahmet bi rasgelirse yazarsanız çok sevinirim.
  • evet x1 e azkaldı sanırım giren sölesin ama
  • kesinlikle doğru bu gün saat 5;30 civarlarında farkettim bende önce c1 sonra o1 boşalarak gidiyordu bir ara x2 nin 1 ışık söndüğünü gördüm bastım girdi ancak character data yı doldurduktan sonra oyunu kapattı (bu da benim sorunum oyun 2 kere girmem gerekiyor her character datayı yükledikten sonra oyunu kendi kapatıyor 2. girişimde sorun yok)neyse bu ayrı konu ve benim gördüğüm 5 er dk arayla boşalıyordu ancak şimdi 5 er dk arayla giriyorum ama hiçbirşey olmuyor herkes girdiği serverin saatini yazarsa güzel bir ko saat çizelgesi oluşturabiliriz hepinizin katkılarını bekliyoruz.girdiğiniz saatleri ve serverları ve 1mi 2 mi 3 mü çok diğil söz bende yazcam

• ya biri beramusuda söylesin lütfen
  • bence denk gelmiştir cunku o anda bi intenet cafenin internet gitmiş olabilir dc yemiş olabilirler
  • b2 saat 20:12 açılmıştır
  • Bİ bakalım
  • b2 doğrumumuş Helllord_gs?
  • b2 girdi la hakketen sonunda YOLUNU BULDUK YuPPİ!!!!!!!!
    Party var Party!!!!
  • galiba öyle la ama ben hiç giremiytom arese :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.