ßana Dises"in saatini söleyin Yaf Level Atlıcam premiyum alamıyom para var kıredi kartı yok..
saat 20:41 dıez 1 e gırdım
bnce mantıksız
quote:
Orjinalden alıntı: xmen
quote:
Orjinalden alıntı: Kokoreç
arkadaşlar herkes kendi serverinin saatini alsın çok iyi olur bi xigenon kaldı hea
bi xıgenon kalmadı arkadasım cyhperde yok cyhper kac???
c1 in 19:45 ti geçti dierlerini beklicen
walla x3e alıyo dğru deminde d1 e girdim diez hücum sıra ARES te muhaha
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: xmen
quote:
arkadaşlar herkes kendi serverinin saatini alsın çok iyi olur bi xigenon kaldı hea
bi xıgenon kalmadı arkadasım cyhperde yok cyhper kac???
c1 in 19:45 ti geçti dierlerini beklicen
kardes 1 2 3 farketmez yaf sen hepsini söyle ama sagol yinede
c2 20:44 hücüm
Bu tip yöntemlerin hiç biri işe yaramıyo
c2 hücum b2 ise bomboş ordaki yoğunluğu gösteren çubuklardan 3ü yok
ya bı olmypıa acılmadı offfffffff
quote:
Orjinalden alıntı: worldugly
ya bı olmypıa acılmadı offfffffff
++++++++++++++++++++evet
ares kaçta ares?
ewt ya hani ares deniyo m ama yok hala cypher giriyom :( ARES te oynayanlar 3e girsin nick asında kasak
bir internet kafede 100 bilgisayar olsa ki zor bunların hepsi knight çılgını olup hepsi knight a girse ki zor ve bu internet kafenin interneti kesilirse ki bu zor diğil yinede 100 kişinin çıkması knight serverini pek gıdıklamaz BENCE ama doğrudur internet bir şehirde gitmiştir hatta bir bölgede yoksa okadar düşemezzz yeşil ışıklara düşüyordu
quote:
Orjinalden alıntı: wickiephapyrus
bence denk gelmiştir cunku o anda bi intenet cafenin internet gitmiş olabilir dc yemiş olabilirler
o3 e 20:59da girdi çooooooooook mutluyum
sacma premium combo yapmaya zorluyo bu oyun napalım turkuz
ama paypalı kaldırmıcaklardı...
ya siz oyundan çıkıp çıkıp tekrar mı giriyorsunuz. yoksa entere basıp yine mi connect yapıyorsunuz
ama bu server saatleri haftada bir deişio olabilir dimi?
adamlar pre alalım diye artık launceri açtırmıcaklar
Bilinçli olarak değiştiğini sanmıyorum ama takvimde olduğu gibi kaymalar oluşabilir bence ama k2 düşünsün onuda bilgisayar programıdır sorun yapmaz bence adamın birini oturtup şu saatlerde şu serverlardan şukadar kişiyi dc le demezler sanırım