Birini n bütün bu saatleri toparlaması lazım bence arkadaşlar benım pek zamanım olmuyor evdekı ADSL kesildi bıraz sıkıntı yasıyorum. Bu işi başarabılıcek bırıne ihtiyacımız var. Şuy saatleri girişleri toparlaması lazım kı butun mıllette bundan faydalanıp KO 'ya inat girebilsin PRE'siz.
DUN ARKADAS SOYLEMISTI DEDIM DENEYEYIM SAATI GELDIGINDEN BERI DENIYORUM VE GIRDI :d
13:20de p2ye girdim
bence mukemmel topic tebrik ederim m3 e 1:24 te girdim
YAW RİCA ETSEM X1 İN SAATİNİ SOLYEBİLECEK WARMI YAW ANDREAM A GİTMEK NASİB OLMADI HİC COK MERAK EDİYORUM
13:28 p3e girdim
o zaman bu formül sadece serverlar dolu oldugunda kullanılıyor dimi serverlar hergün farklı saatlerde fulleniyor.Fullendikten sora oyuna oyuncu alımı belli süre aralıklarında oluyor senin soledigine göre.Tamam belli sürelerde alım yapabilirler ama bu hergün farklı saatlerde olur ve tahmin edemezsin ayrıca her server farklı saatlerde doluyo 3 serverın giriş suresını günlük olarak hesaplamak olanaksız bence
gayet mantıklı
X e girmiştim 1 saat once sanırım tam hatırlamıyorum :.(
good bende x in saati var ekleidm onu merak etme
dies 3 12:47 arkadaşımla aynı anda girdik
13.38 yane şimdi x 2 girdimmm c yi denedim bide x denedim x 2 tek tık
şaşırmış bi durumdayım x 2 ye gine tek attı çözdühk beeeeeee oleyyyyyyyyyyyyyyyy
ana delircem ebramus 2 ye girdii şimdide atl akta gidio bunlar serwerınızı takip edinnn hade iş başınaaa
HRKES AYNI ANDA DOĞUYOR AYNI ANDA DC OLUOR AYNI ANDA LOGİN OLUR (TABİ PRELİ OLANLARI BİLMEM) BEN ŞAİTİN 8 KŞİLİK PARTYİ TEKER TEKER DC OLDU ENSON BEN OLDUMPARTY BAŞKANIYDIM.DEMEKKİ PARTY BAŞKANLARI DAHA GEÇ DC YİYO