|
Artık her iki kişiden birisi oyun oynuyor

-
-
kendi kıraş da oyundan sayılıyor mu?
-
PES’in eFootball denen saçmalığa dönüşmesinin nedeni de bu!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hepsi sayılıyor maalesef.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
pes çok üzdü. rekabeti bitirdi resmen, fifaya teslim etti piyasayı gitti.
Fifa da kalmadı ki. EA Sport Fc oldu adı. Futbol oyunları tarafında işler baya karıştı.
Çok bir şey değişmeyecek ismi dışında. Tekel kazanan hala EA.
Hala pes 2019 oynuyorum :D
-
Bu aralar Hogwarts Legacy ile sektöre katkıda bulundum 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Giderek daha da artacak. İnsanlar giderek yalnızlaşıyor. Asosyal oluyorlar ben birçok arkadaşıma defalarca birşeyler yapalım gezelim tozalım vs fikir üretmeme teklif etmeme rağmen hiçbir cacık yapamadık. Herkes evde oturmayı tercih ediyor veya hep geçiştirmelik ya gideriz bi gün yaparız ederiz vs ama hiç gerçekleşmiyor. Yani uzun lafın kısası herkes artık asosyal olmuş telefondan leptoptan veya pc den oyun oynuyorlar günün her saati. Buna da biraz ekonomi de etki ediyor şehir dışına çıkıp gezmeye kalksan bile bir dünya para gidecek. Haliyle haftasonlarını herkes evde falan geçiriyor oyun oynayarak.
-
chess.com enjoyer 🗿😏😎
-
iyicene ready player one a dönebilir, herkes fakirlikten evde oyun oynuyor bir saat vakit öldürsen 1kwh 2,5 lira en fazla
-
Doğru tespit
Pes 6, Pes 9 ve Pes13 den başka iyi oyun yok Peste
Mobil oyunlar piyasanın %70'ini oluşturuyor, gelir kısmında da en büyük %65 ve 70 arası ile tablo da mobil oyun sektörü birinci
Dışarı çıkıyorsun 500 tl buhar oluyor. Biraz da mecburiyet var işin içinde.
katılıyorum ama 19 da fena değil
-
Mobil oyunculuk, oyun kültürünü, oyun anlayışını bozuyor.
Oyunlar, huzur bulduğum tek şey şu hayatta!
Rainbow six siege bağımlısıyım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Giderek daha da artacak. İnsanlar giderek yalnızlaşıyor. Asosyal oluyorlar ben birçok arkadaşıma defalarca birşeyler yapalım gezelim tozalım vs fikir üretmeme teklif etmeme rağmen hiçbir cacık yapamadık. Herkes evde oturmayı tercih ediyor veya hep geçiştirmelik ya gideriz bi gün yaparız ederiz vs ama hiç gerçekleşmiyor. Yani uzun lafın kısası herkes artık asosyal olmuş telefondan leptoptan veya pc den oyun oynuyorlar günün her saati. Buna da biraz ekonomi de etki ediyor şehir dışına çıkıp gezmeye kalksan bile bir dünya para gidecek. Haliyle haftasonlarını herkes evde falan geçiriyor oyun oynayarak. |
Dışarı çıkıyorsun 500 tl buhar oluyor. Biraz da mecburiyet var işin içinde.
|
chess.com enjoyer 🗿😏😎 |
Benzer içerikler
- ios 18 fotoğraftan nesne silme özelliği açma
- udf indir
- silo 2. sezon kaç bölüm
- youtube reklam engelleyici
- çizim programları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X