Şimdi Ara

Artık IOS 5 e geçmeli miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam ben şuan 4.3.3 untethered olarak kullanıyorum açıkçası IOS 5 i merak ediyorum ve geçmek istiyorum fakat galiba untethered sadece 5 için çıkacakmış yani 5.0.1 için gelmeyecekmiş. Sizce IOS 5 yükselmeli miyim yoksa 4.3.3 le devam mı edeyim IOS 5 için SHSH kaydım var ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum 5.0.1 e değilde 5.0 a yükselmek içinde bi yardımcı olursanız çok memnun oluurm
    EDİT: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladresfb -- 21 Kasım 2011; 22:05:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ladresfb

Selam ben şuan 4.3.3 untethered olarak kullanıyorum açıkçası IOS e merak ediyorum ve geçmek istiyorum fakat galiba untethered sadece 5 için çakacakmış yani 5.0.1 için gelmeyecekmiş. Sizce IOS 5 yükselmelimiyim yoksa 4.3.3 le devam mı edeyim IOS 5 için SHSH kaydım var ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum 5.0.1 e değilde 5.0 a yükselmek içinde bi yardımcı olursanız çok memnun oluurm

Bildigim kadariyla apple 5.0 versiyonu imzalamayi biraktigi icin 5.0.1 haricine gecilemiyor.
  • Bende de 3gs var. Jb'siz kullanıyorum bir türlü yapamadım zaten 4.3.3 ama shsh kaydım falan yok. Itunes sürekli sorup duruyor 5.0.1'e yükseltelim mi diye her seferinde hayır diyorum siz ne dersiniz ? İOS 5 önerir misiniz ?
  • Hayir
  • sarj konusunda sıkıntı yaşıyorsanız geçmeyin derim.
  • arkadaşım binlerce kişi şu anda henüz stabil olmayan ios5 ve 5.0.1 sürümlerinden muzdarip, sorun üstüne sorun çıkıyor fakat bunlar çözülemeyecek sorunlar değil, biraz daha beklemenizi öneririm. yenilikler için merakta olabilirsiniz fakat emin olun merak bu noktada kötü bir şey hem de untethered jbniz var sabredin 1 ay daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

arkadaşım binlerce kişi şu anda henüz stabil olmayan ios5 ve 5.0.1 sürümlerinden muzdarip, sorun üstüne sorun çıkıyor fakat bunlar çözülemeyecek sorunlar değil, biraz daha beklemenizi öneririm. yenilikler için merakta olabilirsiniz fakat emin olun merak bu noktada kötü bir şey hem de untethered jbniz var sabredin 1 ay daha

Beklerim hocam sorun değil :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorunlar var geçme, bilsem ben gecmezdim.
  • Ben ve neredeyse hergun görüştüğüm 3 kisi daha İOS 5 e geçtik bir tanesi 5.0.1.. Hepside tethered jailbreak.. Çok şükür en ufak bir sorun yok ve 5 çok stabil çalışıyor tüm bu 4 telefonda. Bu sorunları gercekten yaşıyor musunuz?? Yoksa bi kaç kisi yasamista herkes onun tasasını mı çekiyor.. Anlamadım dogrusu.. Ya da biz ne kullanıyoruz. Birde söyle birsey var suan geçmeye çalışsan 5.0.1 e geçebilirsin haftaya 5.0.2 diye bu surup gidecek ama tethered veya untethered açıklar hep alt sürümlerde bulunuyor bu güncellemeler bitmediği sürede ki dediğiniz gibi bu kadar çok sorun varsa baya sürer bunlar siz İOS 5 gecmek için daha çok beklersiniz.. Bence 4 ve 5 yüklü iplerin performans testlerini araştırın.
  • o zaman geçmiyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.