Şimdi Ara

Artık kesinlikle eminim Demirören Fenerli!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son gelişmelerin ardından ve bu güne kadar yaşanan olaylardan kesin bir sonuç çıkaracaksak Y. Demirören Fenerbahçe'li
    Yorumları bekliyorum

http://www.sporx.com/futbol/superlig/demiroren-neden-reddettiklerini-acikladiSXHBQ335351SXQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sato9664 -- 5 Temmuz 2013; 18:03:03 >

• Bence federasyon %1923721863712653 haklı .. sen daha önce anlaşmışsın böyle böyle olsun tamam demişsin herşey ayarlanmış transferler yapılmış şimdi çıkmış bunu değiştirin diyorsun burası dingonun ahırı değil futbolu klüpler yönetmiyor.. eğer beğenmiyorsan federasyonu oy vermezsin böyle boş kabadayılık yapmassın ( klüpler )
    .. şunu deseler anlarım bu sene böyle anlaşmıştık ama önümüzdeki sene bunu değiştirelim deseler tamam ama transferler yapıldıktan sonra değiştirmek son derece yanlış olurdu ..
  • Tamam madem karar değişmeyecekti gelin konuşalım niye dedi, olmaz öyle şey deseydi 17 takımı umutlandırdı
  • Ben bu yabanci kisitlamasinin karsisindayim, bana gore sacmalik... Turk futbolcusu yan gelip yatarken fahis paralar kazanacak...

Ama gel gelelim, Federasyon burada hâkli, herifler gecen sene demisti bu olacak diye... Kural koyduysan yapacaksin...

Fenerbahce bunun niye arkasinda anlayamadım, yabanci transferinin serbest olmasini en cok onlar isterdi eskiden...
  • bu adamın gitmesi şart abi
  • Sacma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.