Şimdi Ara

Artık Neden Keskingagalardan başlanıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    itersen gank yiyon ama avantaj deil dezavantaj karistirdin bence
  • Paroly P kullanıcısına yanıt
    Kanka hepsini oku buna da cevabı verdi adam. Trolluyonuz mu anlamadım ki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cruella arkadaşı tebrik ederim. O kadar tahrik edilmeye rağmen istifini bozmadan yazmaya devam etmiş. Bize böyleleri lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zac ile oynarken Tılsım alıp gaga başlayıp red alıp gank gitmek mantıklı o zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KindredX

Zac ile oynarken Tılsım alıp gaga başlayıp red alıp gank gitmek mantıklı o zaman?

Bu hiçbir ormancıyla mantıklı değil bence. Çok aşırı aşırı uygun bir durum olmadıkça tabi. Cünkü eğer karşındaki ormancı oyunu birazcik takip ediyorsa seni botta gördüğü gibi senin mavine kosacaktir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opgg'ni atsana bi ligini çok merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arel Ira

Şu metada yardım alınmadan rahatça orman dönülebilir bence. Orman yaratıkları cidden güçsüzler sezon 5'e göre.

Keskingagalar hariç güçsüzler ama exp vermiyorlar eskisi gibi

Shaco,xin,ww,graves,lee,olaf dışında yardımsız orman dönmek zulüm

• W açar başlar ama hızlı kesmek önemli burda ondan dolayı avantaj olmayacaktır.

• Bu source ne böyle ya okudum da hiç mi hiç mantık içeren bir şey söylememiş. Tebrik ederim cruella

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galio gibi,Gragas gibi hayvani alan hasarin yoksa saçmalık ki bence tamamen saçmalık buff yardimla alip direk kurt arti diger buffa yonelmek en mantiklisi.Zaten adc once gidiyor bota sup hafif fazla kaliyor.Ama lane kontrolu vs. o kadar etkilemiyor.Atiyorum calida saklanan Morgana qsu altina Cait trapi yemezsen.

• henüz denk gelmedi bana ama menzilli hero değilsen lanede 3 farm rahat kaçıyor

• birde buffdan başlamayı savunanlar var hala konuda şaka gibi hiç mi kafa yok sizde?
    1.Gagalar daha erken spawn oluyor zamandan kazanıyorsun
    2.Gagalar daha fazla exp veriyor büyüğü kesmeden küçükleri bitirsen 2 lvl oluyorsun.
    3.Bot lane koridor avantajını kaybetmiyor(bilmeyenler için koridora geç gelen bot lane geç 2 lvl olur karşısı akıllıysa hemen itmeye başlar.2 olur olmaz zonelerler.)

kimse gidip size xin ile yada ww ile gagalardan başlayın demiyor.Rahat yapan şampiyonlar var reksai gibi,kha gibi,zac gibi.Bunlarda gagaları yapmak daha mantıklı.Helede middeki adam ahri,ziggs,ori,talon felansa çok basit oluyor.
  • syberr2112 S kullanıcısına yanıt
    Kha'zix gagalarda zorlanmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Kha'zix gagalarda zorlanmaz mı?

w başlayınca yapabiliyor rahatca
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.