Şimdi Ara

ARTIK ONLİNE GELMELİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sacmalıklara 2 hafta katlandık artık gelmesi zorunlu oldu daha fazla herkesle dip dibe kalabalığın içinde toplu taşımalarda sürünmek yemekhaneler ve yemek yerlerinde adım atacak yer bulamamanın maskeyle dersi anlatan hocaların sesinin arkaya gelmemesinin sınıfta öksürüp hapsurup covid süphesi uyandırmasının maskeyle nefes alamayıp yüzümüzün terlemesinin ders programlarının anormal sacmalıgının SONUNA GELMELİYİZ ARTIK DAYANILACAK GİBİ DEĞİL ONLİNE EĞİTİM ACİLEN GELMELİDİR  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben işin hijyenini geçtim maskeyle iletişim kurmak zor oluyor hocaya sesi duyurmak için bağırmak zorunda kalıyorum resmen online öyle mi ne güzel chatbox var hoca anında görüyor soruyu  otobüslerde zaten akraba olacak şekilde gidiyoruz kantin yemekhane dolu maskeyle insan bunalıyor 40 dk boyunca havalar da soğudu camları açamıyoruz havalandırma işi de sıkıntıya giriyor 2 saat yüz yüze dersi için 80 km yol yapıyorum 2 ders sadece bari onu da online yapın sürünmeyelim

• Abi kimse bizi giblemiyo ki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bilemiyorumaltanb kullanıcısına yanıt

Bu saçmalıklar silsilesinde hala farklı seyleri düsünüyorlar cünkü hocam

• bu yazıdan daha doğru çok az şey gördüm  

• jiijii kullanıcısına yanıt

Buramıza kadar geldi artık hocam  

• Lazar Angel0v kullanıcısına yanıt
    O zaman boşa çabalıyoruz

• bilemiyorumaltanb kullanıcısına yanıt
    Biz ne kadar sorunlarımızı anlatsak da dinleyen yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun devri bitti mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gelmeyecek artık salın şu forumu

YETER BE ONLİNE ARTIK

• Bi anda herkes hijyen konusunda takintili olmuş günlük hayatta denk gelmiyor bu tarz insanlar acaba neden  

• Sana denk gelmemistir  

Böyle rahatım 

Online gelmesin  

• deliemre34 kullanıcısına yanıt

Arabada malum işi yaptırdığın kişiden ünide de buldun sanırım  

• ben işin hijyenini geçtim maskeyle iletişim kurmak zor oluyor hocaya sesi duyurmak için bağırmak zorunda kalıyorum resmen online öyle mi ne güzel chatbox var hoca anında görüyor soruyu  otobüslerde zaten akraba olacak şekilde gidiyoruz kantin yemekhane dolu maskeyle insan bunalıyor 40 dk boyunca havalar da soğudu camları açamıyoruz havalandırma işi de sıkıntıya giriyor 2 saat yüz yüze dersi için 80 km yol yapıyorum 2 ders sadece bari onu da online yapın sürünmeyelim

• Yemin ederim boşu boşuna hayatımı tehlikeye atıyorum hoca okulda da slayttan okuyor zahmet edip tahta da hiçbir şey göstermiyor bile kafayı yicem

• jiijii kullanıcısına yanıt

Online cogu avantajıyla daha mantıklı ki gelecek donemlerde eğitimin agirlikli olarak onlinea gecmesini isterim zaten yuzyuze amelelik gibi kalıyor ama online isteyen arkadaşların argümanları çok sig ve laf olsun diye o olay germeye başladı beni

• daha ne argümanı istiyorsun covidden öğrencilerin vefatının çoğalması mı  

• bakan koca gençler hastane doluluğunu etkilemiyor dedi bilim kurulu üyesi de hehangi bir kısıtlama gündemimizde yok gençler hastaneye yatacak kadar etkilenmiyor dedi artık online eğitim gelmez ne diyor adamlar artık aşı var aşıya güveniyorlar. bahar dönemi hibritten komple yüz yüzeye döner zaten.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.