Şimdi Ara

Artık tel .e program atmak için bluetooth,usb kablosu,kızılötesine gerek yokmuşş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu programı telefonunuza kuruyorsunuz ve bu aşamadan sonra artık tele dosya gonfermek için ne data kablosu ne kzılötesi nede blutoota ihtiyacınız kalıyor ihtiyacınız sadece internete baglı bir bilgisayar ve onun ekranı evet yanlış okumadınız ekrandan download yapıyor bu program. telefona yuklemek istediğiniz programıwww.screenftp.com adresindeki send item bolumune yolluyorsunuz. telefonda screenftp programını çalıştırıyorsunuzve teli ekrana yaklaştırıp ekrandaki lay tuşuna basıyorsunuz ve program tele yuklenmeye başlıyor.
    Not: telefonu sabit ve ekrana yakın tutmanız gerekiyor.
    program 6600 -6630-7610-3650 da denenmiştir gayet başarılı sonuçlar veriyor. yukleme yapabileceğiniz dosya turleri; herşey. kolay gelsin..

http://www.gizliweb.com/g/o.web/0100...0_v10.rar.html
    walla alıntıdır
    sitenin birinde buldum çok şaştım adam başarılı sonuç weriyor yazmış bide

ben denedim yapamadım.deneyip yapabilen arkadaşlar varsa nasıl yaptıklarını anlatırsa sevinirim.

saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazzaras -- 5 Mart 2006; 1:12:00 >

• way be gerçektende yapan varsa bizimle paylaşsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozudogru -- 5 Mart 2006; 2:49:39 >
  • Şimdi denicem. Daha önce de açılmıştı ama işe yaramıyordu.

Ayrıca programı burdan indirin

http://www.screenftp.com/ScreenFTP_n6600_v10.sis
  • eee sonuç ne oldu cevap yok mu
  • bunu ben daha önce de duymuştum..olmuyordu sanırım..yapan varsa ve anlatırsa iyi olur
  • böyle birşey olacağını zannetmem.ekranların radyasyon dışında bir şey yollayacağını sanmam.
  • Ya ekrandan download olayı kaç senedir var, ancak kamera ile, görüntüyü bilgiye aktarma olarak.. Ben denedim, bilgisayar ekranında beliren simgenin resmini çekiyorsun, daha sonra telefonunuz yüklediğiniz program ile bu resmin kodları çözüp programı kuruyor telefonunuza yani kamera kullanıyorsunuz ancak bu şekilde olabileceğini sanmam.. Ya eksik bi yer var, ya da sallama..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • radyasyon dışında herşeyin temeli olan elektromanyetik dalga da yayınlıyo.ki bluetooht ve infared buna dayanıyo pek mantıklı görünmesede mümkün olabilecek bir olay
    quote:

Orjinalden alıntı: vanquish

böyle birşey olacağını zannetmem.ekranların radyasyon dışında bir şey yollayacağını sanmam.
  • Benim bildiğim kadarıyla o kodlar sadece bir url yani telefonunuzu otomatikman gprs e bağlıyor ve o şekilde download ediyorsunuz.En azından shotcode öyle bir sistem.
  • Bu ne yahuuu??? Başımıza taşlar yağacak dostlaaaarrr!!!!!!! Din iman namus elden gidiyooo!!!!!

(espri) açıklama yazayımki sonradan yanlış anlaşılma olup ban yemeyelim!!! BU MESAJ BİR ESPRİDİR ARKADAŞLAR, LÜTFEN CİDDİYE ALMAYINIZ...

• Daha önce de konuşuldu işe yarar ve işlevsel bişey değil. Ama alternatif ve sıradışı bir teknoloji olduğundan sıcak bakılması gereken bişey. Bu tür sıradışı çıkışlar olmasaydı bilimde hiçbir ilerleme olmazdı. Sonuç olarak daha çok üzerinde çalışılması ve geliştirilmesi gereken bir teknoloji, sempatiyle ve iyi niyetle yaklaşımalı ama henüz işlevsel değil...
  • arkadaşlar bu olay yaklaşık 2 yıldır var olan bişey

2 temel olay üzerinden işleyen bir sistem

bunlardan ilki telefona yüklenen bir program

ikincisi ise ilgili web sitesi

mantık şöyle çalışıyor, siz telefona yüklemek istediğiniz programı sitedenin upload edilecek yerini kullanarak yüklenecek ve site bunu telefondaki programın anlayacağı kodlara çevirecek ve siz telefondaki programı çalıştırıp kamerayı tuttuğunuzda telefon alıcı bir dekoder gibi çalışacak ve görüntüyü telefona kaydedecektir

ancak bu iş cazip gibi görünsede çok meşakkatli bir iştir

önce upload ettiğiniz dosyayı convert etmesi ve ettikten sonra telefona gelmesi boyutuna göre saat yada günlerinizi bile alabilir

ben denemek için 5 kb lik bir dosyayı yüklemeyi denedim ve 2 saat gçti hala işlemi bitiremedim.. ya ngage oyunu yüklemeye kalksaydım :D

• Geçen yıl CHIP Dergisi bu programı vermişti. İncelemede çalıştığını yazıyordu. Ben deneyemedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.