Şimdi Ara

ARTIK TÜM TELEFONLAR AYNI (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
7
Favori
31.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
430 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yani düşük donanım koyup güzel kameralı telefon yapmıyorlar illa güzel kamera için amiral gemisi satın alacağız 4000 e

Şöyle 1000 tl ye güzel kamerası olan bir telefon önerilerine açığım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Ayfon catur cutur erik gibi alamayan fakirler varsa biz nabak gardaşım? Adam sanki 4k lık telefon kullanmış gelmiş buraya aynı hepsi yazıyorr..

ahan bir çomar daha, ne zaman biticeksiniz

Senin gibiler ne zaman bitecek koca çomar elindeki telefonu bilmemde cahil olduğun kesin :)

ısırılmış elma kullanan ağır asosyal çomar konuştu,hapis işletim sistemiyle leş retina ekranla sana mutluluklar superamoled 1000 nit akar

• Kesinlikle katılıyorum sana

Sadece iki tane akıllı telefonum oldu

S3 ve Z3

Allaha şükür Z3 üm götürür beni bi kaç sene daha

• quote:

Orijinalden alıntı: Nycha

Anlayamadığım insanlar listesi

Asgari ücret alıp

1.Nusr-et' e gidip 300 tane check-in 500 tane yemek fotoğrafı çekenler

2.Iphone son sürüm alanlar hatta yeni iphone çıkınca telefonunu satıp yenisini alanlar

3.Yurtdışında 2000 euro olan arabaya türkiye'de kredi çekip 30 bin liraya alanlar

4.Bodrum - Antalya'da 4-5 yıldızlı otele gidip 1 hafta tatil yapanlar (Rusa 500 türke 1500 fiyat biçiyorlar üstüne artık avrupalı falanda gelmiyor )

5.Avmlerde sabah akşam takılanlar

6.Üstüne o avmlerde 10 liralık tshirte sırf marka diye 100 - 150 tl verenler

Her insanı anlarım ama ben bu insanları bir türlü anlayamadım . Sizce sorunları ve dertleri nedir ?

Hiç bir zaman zengin olamayacaklarını bilip kendini zengin hissetme ve gösterme çabası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mersin uyducu

J3 s3 s4 s5 s6 s7 aralarındaki te fark fotoğraf ve videonun kalitesidir bu benim için böyle samsung s2 s7 gibi foto ve video çeksin ben s2 kullanırım . Harbiden telefonların hepsi aynı ama.tek fark kamera benim acımdan böyle

Benim içinde fotoğraf kalitesi çok önemli değil mesela.

S2'nin bataryası s8 kadar iyi olsun ve takılmaları, yavaşlaması olmasın bende telefonumu değiştirmem.
  • APPLE ve digerleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TurtleTut

2 yıl önce söylemiştim bunu ...

Bir telefona maxxxxxx 600-700 tl. Üstüne eklenen eklenebilecek olan her kuruş israf.

Bütün telefonlar eninde sonunda facebook, twitter, whatsapp üçgenine düşüyor. Şimdilerde birde snap ve instagram. Bitti gitti.

Arkadaşım aldı 1300'e g5 şak iki gün sonra yerde ve param parça ekran.

4-5" lik el kadar cihaza o paralar verilmez.

Adama 4000 liralık pc pahalı geliyor, 4000 liralık telefonu gidip kredi çekip babasını kesip alıyor.

Bende bu lafa tavım. 600-700 lira verilirmiş en fazla. Neye göre kime göre?

Arkadaşım her insanın yaşam standartları seninkiyle aynı değil. 600-700 liralık telefonlar çöpten farkı yoktur. Malzeme kalitesi kıytırık, ekran kasa oranı yerlerde, güncelleme desteği sıfır, ekran kalitesi yok resmen piksel piksel anadolu, yazılımı ne kadar saf olsa da donanımı kanser etmeye yeter, kamerası kötü, geceleri berbat çeker, full hd 60 fps bile çekemez. Ben ileride çoluğuma çocuğuma cam gibi görüntü izletmek yerine kâr edicem diye leş görüntü izletemem. Her zaman da fotoğraf makinası taşınmaz kimse o yalana başvurmasın. Sen fiat palio kullanıyorsun diye başkası neden bmw alamasın? Senin kafa yapın bu işte. Palio da herşeye yetiyor hem az yakıyor onu kullanın diyorsun. Yok arkadaşım ikisi benzer değil. Benim gücüm yetti iphone aldım senin yetmedi alamadın. Senin anlatmak istediğin olay bu. Bana göre de gece iyi çekmeyen telefona verilen 500 lira bile sokağa atılsa daha kârlıdır. Kamerası kötüyse o telefonu atacaksın çöpe.

Fakir fukara edebiyatı resmen, insanlar kendilerini kandırıyor.

Aynen öyle. Fakir olduklarını kabullenemiyorlar.

Aynen öyle.

Birazdan dışarıya çıkıp ben de bir 7 Plus alacağım ama SE ile arada gidip geliyorum. Aşmak lazım bazı şeyleri.

Bence almışken en son model telefon alın kafanız 5 sene rahat olsun. Ips ekranı ve taptic engine motorlu orta tuşuyla gerçekten çok uzun süreli bir telefon oldu. Seneye oled ekranlı iphonelar çıkınca 2 sene sonra ekran yanıkları belirmeye başlar. Eski orta tuşu basmalı olan telefonlarında orta tuşu cortluyor 2 senede.

Belli ki alım gücünüz yüksek. Alınacaksa 7 serisi bir telefon alın. Kalite ucuza alınmıyor.

Teşekkürler ederim.

Anladığım kadarıyla teknoloji ile içli dışlı birisiniz. Sizinle dışarıda buluşup Starbucks'da bir kahve içmek isterdim.

Teşekkürler.

Bende gerçekten sizinli oturup starbucksta hasbihal etmek isterdim. Porsche aracımla sizi bağdat caddesinden alıp kadıköy starbucksa gidip grande boy mocha eşliğinde iPhone hakkında konuşabiliriz.

Bu arada Gisele Bündchen gerçekten güzel bir manken.

Rica ederim.

Çok güzel olurdu, Starbucks'da vanilyalı filtre kahve alabilirdim. Birlikte teknoloji hakkında konuşur sohbet ederdik. Özellikle Kadıköy Starbuck cidden güzel, tam bir çanak vadisi.

Gisele Bündchen'ı ben de çok beğenirim, asil ve güzel bir kadın.

Vanilyalı filtre kahve... Tam isabet..! Gerçekten ağzınızın tadını biliyorsunuz.

Gisele Bündchen'in Taxi 2004 diye bir filmi var, kesinlikle izlemenizi öneriyorum.

Aynen hocam ben de çok seviyorum onu.

Bakarım hocam merak ettim ben de, akşama izlerim.

• Kaç senedir forumdayım bu kadar katıldığım bir konu daha yok.

500 liradan 4000 liraya özellik 2 katına çıkarken -belki daha az- fiyat 8 katına çıkıyor

Vergiler bu kadar yüksekken son model telefon alan enayidir.

• Hepsi aynı diyorsanız Xiaomi'ui bilmiyorsunuz sanırım.

• iphone kullanmaya başlamadan önceki ben.

aynı kafadaydık.
  • 1000 liraya xperia ion almıştım ilk akıllı telefonum . Başta güzeldi , uygulamalar artınca ağırlaştı . Sonra bimeksten outlet xperia c4 aldım . Resmen akıyordu eski telefona göre . Sonra kardeşim work and travel'a gittiğinde 540$ a s7 edge getirdi . Kardeşim orda haftalık yaklaşık 40-45 saat çalışıyordu , saati 7.5$ yani en dip ücret bu . Aşağı yukarı ayda 1400-1500 dolar ediyor . Ve bu paraya eğer isterse 2 adet usa versiyonundan alabiliyordu bu telefonun . Eğer burda asgari ücretle çalışsa 3. ayda ancak bir adet alabilecekti aynı telefonu buradan Kısaca bu ürünler bizim ülkemizde lüks ve hava atma aracı . Belki fazla özelliği var pahalı telefonların , işlevini aşıyor donanımları belki ancak bilgisayardan bir farkı kalmıyor internette mail alıp atarken veya word excel de çalışırken .

• 4 senedir s4 kullaniyorum..hala yetmedigi bir alan olmadi..bu teknik ozelliklerde telefonlari hala 1000 tl bandinda satiyorlar..sanki biraz yavasladi artik akilli telefonlarin gelisimi !

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nycha

Anlayamadığım insanlar listesi

Asgari ücret alıp

1.Nusr-et' e gidip 300 tane check-in 500 tane yemek fotoğrafı çekenler

2.Iphone son sürüm alanlar hatta yeni iphone çıkınca telefonunu satıp yenisini alanlar

3.Yurtdışında 2000 euro olan arabaya türkiye'de kredi çekip 30 bin liraya alanlar

4.Bodrum - Antalya'da 4-5 yıldızlı otele gidip 1 hafta tatil yapanlar (Rusa 500 türke 1500 fiyat biçiyorlar üstüne artık avrupalı falanda gelmiyor )

5.Avmlerde sabah akşam takılanlar

6.Üstüne o avmlerde 10 liralık tshirte sırf marka diye 100 - 150 tl verenler

Her insanı anlarım ama ben bu insanları bir türlü anlayamadım . Sizce sorunları ve dertleri nedir ?

Hiç bir zaman zengin olamayacaklarını bilip kendini zengin hissetme ve gösterme çabası.

+1 . bir de üstüne televizyonlarda zengin dizileri izleyerek oluşan aşağılık kompleksi de cabası .

• Daha iyi böyle olması. Bilinçsizler alacaklar borca batacaklar. Sefillik içinde yüzecekler. Ardından sigara,alkol 60ı göremeden gidecekler. Ülkemiz küçücük bu kadar nüfusa kaynaklarımızın dayanması zor. Bide aynı iki insan düşün bunların birisi musrif diğeri tutumlu hangisi daha iyi yaşar ?

Konunun özü ===> Kullanılan her ios ve android'de Acı ve Emek vardır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TurtleTut

2 yıl önce söylemiştim bunu ...

Bir telefona maxxxxxx 600-700 tl. Üstüne eklenen eklenebilecek olan her kuruş israf.

Bütün telefonlar eninde sonunda facebook, twitter, whatsapp üçgenine düşüyor. Şimdilerde birde snap ve instagram. Bitti gitti.

Arkadaşım aldı 1300'e g5 şak iki gün sonra yerde ve param parça ekran.

4-5" lik el kadar cihaza o paralar verilmez.

Adama 4000 liralık pc pahalı geliyor, 4000 liralık telefonu gidip kredi çekip babasını kesip alıyor.

Bende bu lafa tavım. 600-700 lira verilirmiş en fazla. Neye göre kime göre?

Arkadaşım her insanın yaşam standartları seninkiyle aynı değil. 600-700 liralık telefonlar çöpten farkı yoktur. Malzeme kalitesi kıytırık, ekran kasa oranı yerlerde, güncelleme desteği sıfır, ekran kalitesi yok resmen piksel piksel anadolu, yazılımı ne kadar saf olsa da donanımı kanser etmeye yeter, kamerası kötü, geceleri berbat çeker, full hd 60 fps bile çekemez. Ben ileride çoluğuma çocuğuma cam gibi görüntü izletmek yerine kâr edicem diye leş görüntü izletemem. Her zaman da fotoğraf makinası taşınmaz kimse o yalana başvurmasın. Sen fiat palio kullanıyorsun diye başkası neden bmw alamasın? Senin kafa yapın bu işte. Palio da herşeye yetiyor hem az yakıyor onu kullanın diyorsun. Yok arkadaşım ikisi benzer değil. Benim gücüm yetti iphone aldım senin yetmedi alamadın. Senin anlatmak istediğin olay bu. Bana göre de gece iyi çekmeyen telefona verilen 500 lira bile sokağa atılsa daha kârlıdır. Kamerası kötüyse o telefonu atacaksın çöpe.

Elimde G4 var. 720 liraya 2 yıl KVK'lı aldım.

Demek ki isteyince oluyormuş. Ben gidip 600 liraya satılan modeli alın demedim, 600-700 arası verilir dedim.

Bu gün farklar müthiş derecede azaldı, hatta bazen önceki modeller galip gelebiliyor. Bunun ikinci eli, eski modeli, farklı distribütörden geleni vs vs ... Zamanında 2200'e satılan telefon oluyor sana 700 lira.

Ha ama pardon hala 4-5'i altın fiyatına satılan cihazdan bahsetmiyorum. Senin şansın yok sen tikir tikir vereceksin o parayı, o markada kazıklanmak farzdır, bir gelenektir.

Bu arada avuç kadar, kaç gram olduğu tartışılan cihazlarla arabaları karşılaştırmanız sizin kaçış rotanız. Zira mantığın karşılayabileceği cümleler değil bunlar.

Yakında ev ile de karşılaştırırsınız. Çadırda da yatabiliyoyuz niye villa alıyoyuz o zaman diye.

Ha dip not, şu anda sahip olduğum bilgisayar-konsol-tv üçgeni üniteleri senin emekliliğine mal olur. Durum fakir edebiyatı değil, durum ihtiyaç/sunduğu olanak imkan ve eğlence unsuru/para oranı !

Bunları bir birine bölünce elindeki cihazın neden bir cips parası etmesi gerektiğini anlayacaksın.

Kıyamam çoluğuna çocuğuna cam gibi görüntü götürmek istiyor Ne kadar düşünceli.

• durumum gerçekten iyi iphone 7 alsam koymaz ama 2013 yılında 1600tlye aldığım galaxy s4 hala kullanıyorum bir kaç kez ekranı kırdım. onun dışında her işimi görüyor. hatta özellikleri çok fazla. dediğin gibi 600-700tllik bir j3 vs benzeri telefonlar aynı işi fazlasıyla görür.
  • 500-700 bandı değil de 1200-1500 bandındaki modeller ile gerçekten istediğinizi alırsınız tabiki maksimum fiyatlar bunlar ama bunun 2. eli var az kullanılmışı var xiaomi gibi yıldızlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULTIMATE93 -- 22 Nisan 2017; 16:48:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

quote:

Orijinalden alıntı: cLk

Önemli olan kamera. En güzel anını çekiyorsun çamur gibi çıkmasını istemezsin

Görende tüm 1500 tllik telefonların kamerasını çamur sanacak

Tatmin etmeyin kendinizi boşuna

Baslik: artik tum telefonlar ayni

Cevabim: degil

Facebook twitter instagram uygulamasini yakin zamanda aciyor olmasi tum telefonları ayni kefeye koyamaz

Benim ihtiyacim gercekten kaliteli video cekimi, ozellikle titresen saga sola oynayan goruntuler istemiyorum ve suan piyasada optik goruntu sabitlemesi en iyi telefon 6s plus ve 7s plus

Senin ihtiyacin yoktur hatta hic resim cekmez video kaydetmezsin eyvallah o zaman lg g2 bile hala tatmin edici islemci gucune sahiptir alir kullanirsi

İphone fanatigi degilim sadece pragmatik dusunuyor isime geleni aliyorum

İphoneun da kizdigim tek yonu gercekten pahali olmasi keske ulkemizde az daha ucuz olsa da herkes gercekten keyifle alip kullansa

Param cok yok ancak 16 gb ligina yetti, keske bahsettigin gibi zengin olsam da 128le doya doya kullandam telefonu

16gb alacagima hic almam. benim 5S bile 32gb aldim 3 sene once alirken lazim olur dedim

• quote:

Parası olan alır kullanır ücretine bile bakmaz 4k 5k fukaralarda almasın bi zahmet. Açılan şu konu yabancı forumlarda acılmıyordur sanırım bi bizde var bu pahalı olan birşeyi yerin dibine sokup çıkarma. Kimse yeni ekran kartı almasın o zaman ya da 144hz monitör kullanmasın hepsi aynı işlevi görüyor.. ekran kartından kastım maximum 4 nesil öncesi. 84 doğumlu eşşek kadar olmuş herif çomar diyor seviveye kafalara bak hele neyse isteyen istediğini kullanır dostlar şunuda unutmayalım telefonlar pahalı değil ya da başka birşey bizim ülkemizde pahalı..

Ülkemizde pahalı olması ayrı sorun zaten, ama insanların sırf marka/pahalı diye alması ve iphone ile yapılanların 1500 tllik telefonda yapılmadığını sanmasından bahsediyoruz

• 1984 kullanıcısına yanıt
    Eski siyah beyaz fotoğraf gibi olacak 20-25 sene sonra. Eski VHS Beta kaset gibi nokia 6600 gibi olacak.

Kalıcı istiyorsanız analog kayıt yapın.

En iyi telefon kamerası bile alt seviyede bunu kabul edin.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.