Şimdi Ara

ARTIK TÜM TELEFONLAR AYNI (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
7
Favori
31.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
430 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşta iphone 6 var 2000 tl benim zenfone 5 700 tl arkadaş benle ayni uygulamaları kullaniyo watsap internet instagram cart curt tek özelliği kamerası iyi tüm özelliklerini kullanmadiklarindan pek fark olmuyo aralarında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesil mantar gibi türeyen 600-700 tl lik telefonların sebebi arz-talep dengesidir, asgari ücret ve topumun geliri az çok belliyken 3000 hatta 5000 tl lik telefonların türkiye pazarında geniş bir kesime hitap etmesini beklemek saçmalıktır, haliyle şirketler her gelir seviyesine uygun telefonları piyasaya sürecektir, 600-700 tl lik telefonlarda piyasanın en ucuz telefonu olup büyük bir kitleye sunulmaktadır.

Yurt dışında satılan güncel popüler modellerin 600-700 dolar euro olduğu düşünülürse 600-700 tl lik türkiyedeki en ucuz akıllı telefonlar bile sunulan hedef kitlesi düşünüldüğünde pahalıdır.

Bu konuyu tam olarak anlamak için türkiyede 700 tl ye satılan bir ürünün Abd de 5000 dolara satıldığını hayal etmek gerekir.

Asgari ücretli kişinin pahalı telefon almasının yanlış mı doğru mu olduğunu düşünürsek abd ve diğer sanayi devi ülkeler düşünülürse türkiyede 10 bin tl maaşlı birinin bile 5000tl lik telefon alması yanlıştır ama kimseyi ilgilendirmez, kazancını ister bir otel odasında yer, ister pavyonda ister yurt dışı seyahatte parayı kazananın keyfi bilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 700 liralık telefon da almam 3000 liralık telefon da şuan xiaomi mi5 kullanıyorum. Daha öncesinde s3 kullanıyordum 1150 liraya almıştım onu da neredeyse her işimi görüyordu (romlu bir şekilde). Ha s7 falan daha mı iyi evet ama fiyat işin içine girince xiaomi mi 5 daha iyi.

• Akıllı telefon olarak ilk gmd nin 4gb lik modelini almıştım epey bir gitti sonra Asus zenfone 5 aldım batarya sorunu dışında o da iyi idi sonradan şu anfa halen kullandığım gmd 4g var gayet iyi benim tüm ihtiyaçlarımı rahatlıkla karşılıyor. Parası olan istediğini alır ancak bence bir telefona max 1000tl den fazla para vermek doğru değil

• Aynı mı?

Xioami markasını ve miui arayüzünü genele katman resmen hakaret!

• Geçenlerde annemin yıllardır kullandığı Samsung s4 bozulunca gidip 999 tl ye Asus zenfone 3max diye bir model aldık.. cihazı epey kurcaladım ve çok beğendim .. şuan iPhone 6s kullanıyorum ama inanın bu cihaz bozulsa gidip 1000-1500 tl den fazla vermem artık bir telefona .. o günün şartlarına uygun alır geçerim bir telefon ..

• Sony z5 2000 tl vermiştim hiç bir kötüğünü görmedim yaklaşık 2 yıl oldu alalı

• 4000₺'lik telefonun ikinci eli var 600₺'lik telefonun ikinci eli yok. Çöpe giden 600₺ ile geri alınabilecek 4000₺. Ucuza iPhone alanlar üste 300-500₺ kar edip sattı bile.

• 700 tl ye aldığım xiaomi mi4 den gayet memnunum, 3000tl ye telefon neden alınır anlamış değilim.
  • Zorla güncellemiyor telefonu sürekli bildirimde atmıyor ama ayarlar kısmında görünüyor hep. Şuan 10.3 sürümü için iphone 5s mükemmel çalışıyor. ios 9 dan kat kat daha stabil. Ama iphone 4s gibi fişini çekecekler bir gün. Tavsiyem şu ilk çıkan ios sürümünü hemen kurun. Baktınız çok iyi kalsın öyle. Ama baktınız kasıyor hemen düşürün imzalar kapanmadan.
  • J3 s3 s4 s5 s6 s7 aralarındaki te fark fotoğraf ve videonun kalitesidir bu benim için böyle samsung s2 s7 gibi foto ve video çeksin ben s2 kullanırım . Harbiden telefonların hepsi aynı ama.tek fark kamera benim acımdan böyle

• Adam haklı beyler. Görüyorum ve artırıyorum. Bütün evler ve arabalar da aynı artık. Hepsi gidiyor arabaların. Her evde musluk var. Beğenileri göreyim
  • 600 liralik telefon değil ama 1500-2000 liralik bir telefonla yeni çıkan telefonlar arasında pek fark yok.

performans farkı elbette var ama bunu kullanıcı günlük hayatta nekadar hisseder veya hissedebilir mi pek sanmıyorum.

2 yıldan uzun note 4 kullanıyorum ve memnunum. herhangi bir arıza çıkartmadıgı sürece en az 2 yıl daha toplamda 4 yıldan fazla kullanmayı düşünüyorum.
  • Anlayamadığım insanlar listesi

Asgari ücret alıp

1.Nusr-et' e gidip 300 tane check-in 500 tane yemek fotoğrafı çekenler

2.Iphone son sürüm alanlar hatta yeni iphone çıkınca telefonunu satıp yenisini alanlar

3.Yurtdışında 2000 euro olan arabaya türkiye'de kredi çekip 30 bin liraya alanlar

4.Bodrum - Antalya'da 4-5 yıldızlı otele gidip 1 hafta tatil yapanlar (Rusa 500 türke 1500 fiyat biçiyorlar üstüne artık avrupalı falanda gelmiyor )

5.Avmlerde sabah akşam takılanlar

6.Üstüne o avmlerde 10 liralık tshirte sırf marka diye 100 - 150 tl verenler

Her insanı anlarım ama ben bu insanları bir türlü anlayamadım . Sizce sorunları ve dertleri nedir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4000tllik s8dede android var, 1000liralık xiaomi mi5dede. S8de yapılıpta mi5de yapılmayacak hiç bir şey yok. Ha tabi ilerde s8in güncellemeleri kesilince yapılmayacak bazı şeyler olacak.

• Parası olan alır kullanır ücretine bile bakmaz 4k 5k fukaralarda almasın bi zahmet. Açılan şu konu yabancı forumlarda acılmıyordur sanırım bi bizde var bu pahalı olan birşeyi yerin dibine sokup çıkarma. Kimse yeni ekran kartı almasın o zaman ya da 144hz monitör kullanmasın hepsi aynı işlevi görüyor.. ekran kartından kastım maximum 4 nesil öncesi. 84 doğumlu eşşek kadar olmuş herif çomar diyor seviveye kafalara bak hele neyse isteyen istediğini kullanır dostlar şunuda unutmayalım telefonlar pahalı değil ya da başka birşey bizim ülkemizde pahalı..

• s5 var sımdı, s7 nın s8 ın yapıp da benım yapamayacagım ne var kı? ha telefondan sıkıldım o ayrı, belkı ıphone 7 ye gecebılırım. yıne aynı sekılde 6s ten fazlası oldugunu dusundugumden degıl, daha uzun sure ıdare etsın dıye
  • ChineseTranslator kullanıcısına yanıt
    4000 tl lik telefonun kutusunu aç ilan koy 400-500 tl zararına satıyosun hocam oda var

• Oglana 600 tl lik casper aldık benim sony z5 bariz bir şekilde çok daha hızlı. Aynı işi yapıyorlar ama arada fark var.

• NaughtyDogg kullanıcısına yanıt
    dediğim cümleden çıkardığın sonuç bu mu? root vb. işlemleri kastetmiştim ben
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.