Şimdi Ara

ARTIK TÜM TELEFONLAR AYNI (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
7
Favori
31.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
430 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iPhone 7 Plus black ve iPhone 6 Plus space gray kullanıyorum. Eğer iPhone Se ile 7 Plus arasında kaldıysan direk 7 Plus'ı seç. Çift kamera ile blurlaştırma ve portre özelliği ile profesyonel kameraların yetilerine sahip. Fotoğraflarını çektiğim arkadaşlarım bir daha çek diyorlar o derece. Bataryası günü rahatlıkla çıkarıyor. İşlemci performansı ve ekran kalitesinden bahsetmeye gerek yok. Taptic Engine ile ana menü tuşundaki bozulma ve oynama gibi sorunlar da artık yok. Hissiyatı çok güzel. Boyutu eline uyuyorsa hiç bir sorun yaşamazsın. Ha 7 Plus'ı alırsan güzel de bir kılıf almayı unutma. Kılıfsız elden kayma gibi durumları yaşayabilirsin.
  • Okudumda yorumları. Sene 2004 abim Nokia 6600 alacak biriktirdiği paralarla. Telefon satan adam şunu demişti: "Yemek, bulaşık yapsa karıyı boşarım" arkadaşın telefonla ilişkisi de o düzeyde yemek bulaşık yapsa bekar gezecek neredeyse

G4 aldım almasam da olurdu. Bundan sonra telefon alacaksam giderim A101 ' e elde ne varsa onu alırım. Bluetooth 4 low enegry olsun yeter benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MK MarineBoy -- 22 Nisan 2017; 11:50:19 >
  • Şuan kurduğunuz mantık;

Doğan, Şahin'de A noktasından B noktasına götürüyor, BMW, Mercedes'de A noktasından B noktasına götürüyor. O zaman Mercedes, BMW'ye gerek yok herkes Şahin, Doğan alsın.

Bırakın insanlar parasını istediği gibi harcasın, belki öyle mutlu oluyorlardır.

Not: Xiaomi Mi5 Spor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 4'den beri akıllı telefon piyasasında radikal bir yenilik yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OyuNKoliX

iPhone 7 Plus black ve iPhone 6 Plus space gray kullanıyorum. Eğer iPhone Se ile 7 Plus arasında kaldıysan direk 7 Plus'ı seç. Çift kamera ile blurlaştırma ve portre özelliği ile profesyonel kameraların yetilerine sahip. Fotoğraflarını çektiğim arkadaşlarım bir daha çek diyorlar o derece. Bataryası günü rahatlıkla çıkarıyor. İşlemci performansı ve ekran kalitesinden bahsetmeye gerek yok. Taptic Engine ile ana menü tuşundaki bozulma ve oynama gibi sorunlar da artık yok. Hissiyatı çok güzel. Boyutu eline uyuyorsa hiç bir sorun yaşamazsın. Ha 7 Plus'ı alırsan güzel de bir kılıf almayı unutma. Kılıfsız elden kayma gibi durumları yaşayabilirsin.

Açıkçası SE'nin boyutları çok hoşuma gidiyor, SE için ne dersiniz? Muhtemelen de 64GB olanını alacağım ama bulamazsam 32GB olanına bakabilirim.

Hepsiburada indirime gitmiş, 32GB olanı 1.999 TL olmuş.

• Bahaneyle yazalım şuraya belki cevap gelir. 1300-1800 arası alınabilecek en iyi telefon nedir şuanda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TurtleTut

2 yıl önce söylemiştim bunu ...

Bir telefona maxxxxxx 600-700 tl. Üstüne eklenen eklenebilecek olan her kuruş israf.

Bütün telefonlar eninde sonunda facebook, twitter, whatsapp üçgenine düşüyor. Şimdilerde birde snap ve instagram. Bitti gitti.

Arkadaşım aldı 1300'e g5 şak iki gün sonra yerde ve param parça ekran.

4-5" lik el kadar cihaza o paralar verilmez.

Adama 4000 liralık pc pahalı geliyor, 4000 liralık telefonu gidip kredi çekip babasını kesip alıyor.

Bende bu lafa tavım. 600-700 lira verilirmiş en fazla. Neye göre kime göre?

Arkadaşım her insanın yaşam standartları seninkiyle aynı değil. 600-700 liralık telefonlar çöpten farkı yoktur. Malzeme kalitesi kıytırık, ekran kasa oranı yerlerde, güncelleme desteği sıfır, ekran kalitesi yok resmen piksel piksel anadolu, yazılımı ne kadar saf olsa da donanımı kanser etmeye yeter, kamerası kötü, geceleri berbat çeker, full hd 60 fps bile çekemez. Ben ileride çoluğuma çocuğuma cam gibi görüntü izletmek yerine kâr edicem diye leş görüntü izletemem. Her zaman da fotoğraf makinası taşınmaz kimse o yalana başvurmasın. Sen fiat palio kullanıyorsun diye başkası neden bmw alamasın? Senin kafa yapın bu işte. Palio da herşeye yetiyor hem az yakıyor onu kullanın diyorsun. Yok arkadaşım ikisi benzer değil. Benim gücüm yetti iphone aldım senin yetmedi alamadın. Senin anlatmak istediğin olay bu. Bana göre de gece iyi çekmeyen telefona verilen 500 lira bile sokağa atılsa daha kârlıdır. Kamerası kötüyse o telefonu atacaksın çöpe.

Fakir fukara edebiyatı resmen, insanlar kendilerini kandırıyor.

Aynen öyle. Fakir olduklarını kabullenemiyorlar.

Aynen öyle.

Birazdan dışarıya çıkıp ben de bir 7 Plus alacağım ama SE ile arada gidip geliyorum. Aşmak lazım bazı şeyleri.

Bence almışken en son model telefon alın kafanız 5 sene rahat olsun. Ips ekranı ve taptic engine motorlu orta tuşuyla gerçekten çok uzun süreli bir telefon oldu. Seneye oled ekranlı iphonelar çıkınca 2 sene sonra ekran yanıkları belirmeye başlar. Eski orta tuşu basmalı olan telefonlarında orta tuşu cortluyor 2 senede.

Belli ki alım gücünüz yüksek. Alınacaksa 7 serisi bir telefon alın. Kalite ucuza alınmıyor.

Teşekkürler ederim.

Anladığım kadarıyla teknoloji ile içli dışlı birisiniz. Sizinle dışarıda buluşup Starbucks'da bir kahve içmek isterdim.

• Stand Alone kullanıcısına yanıt
    SE kuzenimde var, iphone 5 kasası sevdiğinden ve dolayısıyla ufak boyutlara sahip olduğundan onu aldı. O da fazlasıyla memnun.
  • Kullandığınız telefonda bence en onemli parca ram miktaridir. Eger ram yetersizse kullanimda sac bas yoldurur. 2gb ramli telefon gunumuzde gunu kurtarir ama artik 3gb alti alinmamali. Uygulama gereksinimleri artti. Onceden 256 mb ram bile yeterli gelirken gunumuzde minimum 2 gb olmalı. Onun disinda kalan ozellikler keyfinize kalmis.

Ayrica artik yeni çıkan telefonlar heyecan vermiyor, herkeste iyi kotu akilli telefon var. Hatirlarim galaxy s çıktığında nasil gundem olmustu. Hatta s2 tanitildiginda herkes birbirine oha gordun mu falan diyordu, ondan sonra hicbiri heyecan vermedi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 22 Nisan 2017; 12:7:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sturmbannführer

Bahaneyle yazalım şuraya belki cevap gelir. 1300-1800 arası alınabilecek en iyi telefon nedir şuanda?

iPhone SE 32GB 1999 TL Hepsiburada'da. iPhone'dan şaşmayın paranızla rezil olmayın.
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Hocam 5s kullanıyorum zaten. Çok memnunum ama 16gb yetmiyor artık.Ayrıca şarjı dayanmıyor ciddi anlamda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sturmbannführer

Hocam 5s kullanıyorum zaten. Çok memnunum ama 16gb yetmiyor artık.Ayrıca şarjı dayanmıyor ciddi anlamda.

SE daha hızlı be bataryası iyi bir telefon. Bende de G3 var SE'ye geçeceğim.
  • Discovery modelinden bu yana general mobile kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı zorluk yaşamadım. Maddi durum meselesi ama bir telefona 4 bin Tl vermem doğrusu.

• Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş durumu aşikar. Arkadaşa biraz mantık öneriyorum.
  • http://www.banggood.com/ZTE-Blade-A2-Plus-5000mAh-Battery-5_5-inch-4GB-RAM-32GB-ROM-MT6750T-Octa-core-4G-Smartphone-p-1123107.html

her ihtiyacı fazlasıyla karşılayabilen bu telefon 700 lirayken, dandik samsunglara binlerce lira sayıyorlar o saçma. Tabi işin kötü kısmı bu telefonu bir avrupalı 160 euroya alıyor. Euro, Dolar 1 tl olsa biz de 160 liraya sahip olabilirdik :'(

Edit: Ülkemizde düşük bütçeli telefon isteyenler Lenovo P2:http://www.hepsiburada.com/lenovo-p2-lenovo-turkiye-garantili-pm-HB000002O1OL

çok düşük bütçeli telefon isteyenler LG X Power:http://www.hepsiburada.com/lenovo-p2-lenovo-turkiye-garantili-pm-HB000002O1OL

bakabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semih Güzey -- 22 Nisan 2017; 12:44:24 >

• Max 1500 tl verilmeli

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir telefona maxxxxxx 600-700 tl. Üstüne eklenen eklenebilecek olan her kuruş israf.

Bütün telefonlar eninde sonunda facebook, twitter, whatsapp üçgenine düşüyor. Şimdilerde birde snap ve instagram. Bitti gitti.

Adama 4000 liralık pc pahalı geliyor, 4000 liralık telefonu gidip kredi çekip babasını kesip alıyor.

Arkadaşım her insanın yaşam standartları seninkiyle aynı değil. 600-700 liralık telefonlar çöpten farkı yoktur. Malzeme kalitesi kıytırık, ekran kasa oranı yerlerde, güncelleme desteği sıfır, ekran kalitesi yok resmen piksel piksel anadolu, yazılımı ne kadar saf olsa da donanımı kanser etmeye yeter, kamerası kötü, geceleri berbat çeker, full hd 60 fps bile çekemez. Ben ileride çoluğuma çocuğuma cam gibi görüntü izletmek yerine kâr edicem diye leş görüntü izletemem. Her zaman da fotoğraf makinası taşınmaz kimse o yalana başvurmasın. Sen fiat palio kullanıyorsun diye başkası neden bmw alamasın? Senin kafa yapın bu işte. Palio da herşeye yetiyor hem az yakıyor onu kullanın diyorsun. Yok arkadaşım ikisi benzer değil. Benim gücüm yetti iphone aldım senin yetmedi alamadın. Senin anlatmak istediğin olay bu. Bana göre de gece iyi çekmeyen telefona verilen 500 lira bile sokağa atılsa daha kârlıdır. Kamerası kötüyse o telefonu atacaksın çöpe.

Aynen öyle.

Birazdan dışarıya çıkıp ben de bir 7 Plus alacağım ama SE ile arada gidip geliyorum. Aşmak lazım bazı şeyleri.

Bence almışken en son model telefon alın kafanız 5 sene rahat olsun. Ips ekranı ve taptic engine motorlu orta tuşuyla gerçekten çok uzun süreli bir telefon oldu. Seneye oled ekranlı iphonelar çıkınca 2 sene sonra ekran yanıkları belirmeye başlar. Eski orta tuşu basmalı olan telefonlarında orta tuşu cortluyor 2 senede.

Belli ki alım gücünüz yüksek. Alınacaksa 7 serisi bir telefon alın. Kalite ucuza alınmıyor.

Teşekkürler ederim.

Anladığım kadarıyla teknoloji ile içli dışlı birisiniz. Sizinle dışarıda buluşup Starbucks'da bir kahve içmek isterdim.

Teşekkürler.

Bende gerçekten sizinli oturup starbucksta hasbihal etmek isterdim. Porsche aracımla sizi bağdat caddesinden alıp kadıköy starbucksa gidip grande boy mocha eşliğinde iPhone hakkında konuşabiliriz.

Bu arada Gisele Bündchen gerçekten güzel bir manken.

• Baba parası yerken sadece iphone parası biriktirmek için işe girip,telefonu aldıktan sonra istifa eden tipler var.Şaka değil gerçek.Tek kelimeyle mallık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 22 Nisan 2017; 12:46:17 >
  • Şu an hala piyasanın yeni telefonlarina fark atan lg g2m benden dolayi bozulunca. 800 liraya huawei aldim 2 sene idare etsin okulum bitince maaşimla guzel bir sey alirim diye.

Her isime yariyor oyun falan da oynuyorum. Cok para basmaya gerek yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen öyle.

Teşekkürler ederim.

Teşekkürler.

Bende gerçekten sizinli oturup starbucksta hasbihal etmek isterdim. Porsche aracımla sizi bağdat caddesinden alıp kadıköy starbucksa gidip grande boy mocha eşliğinde iPhone hakkında konuşabiliriz.

Bu arada Gisele Bündchen gerçekten güzel bir manken.

Rica ederim.

Çok güzel olurdu, Starbucks'da vanilyalı filtre kahve alabilirdim. Birlikte teknoloji hakkında konuşur sohbet ederdik. Özellikle Kadıköy Starbuck cidden güzel, tam bir çanak vadisi.

Gisele Bündchen'ı ben de çok beğenirim, asil ve güzel bir kadın.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.