Şimdi Ara

ARTIK TÜM TELEFONLAR AYNI (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
7
Favori
31.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
430 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence kamera fetişiniz ve mobil oyun hastalığınız yoksa 1000 liralık telefonlar her işi fazlasıyla görüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • htc one (m7) kullanıyorum 3 yılı geçti, halen taş gibi. dün format attım ilk gün ki gibi sanki . çok da memnunum, gidip de 3-4 bin telefona verilmez bu devirde..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone için bu yorumu yapsaydın tamamdı da Android'de özellikle 1000 liralık cihaz ile 2000 liralık cihaz arasında öyle dağ kadar fark var ki kamera kalitesinden tut akıcılığına, sahip olduğu özelliklere kadar. Lakin ben 2000 tl ve üzeri android cihazlar arasında özellik olarak devrimsel farkların olduğunu zannetmiyorum...
  • Çevremde bir sürü insan var hanımı eve azıcık kıyma ister param yok der çocuğu parka götür der param yok der inşaatta çalışır 5000 liraya taksitle telefon kullanır.. Bir arkadaşım 6s sattı 7 8 ay önce sattığıhalde hala taksitini ödemeye devam ediyor..

Yaptığı şeyde sabahtan akşama kadar facebook da gezip şeker patlatmak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • subkick S kullanıcısına yanıt
    Acaba sen ne tel kullanıyon seni SARmayan

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: TurtleTut

2 yıl önce söylemiştim bunu ...

Bir telefona maxxxxxx 600-700 tl. Üstüne eklenen eklenebilecek olan her kuruş israf.

Bütün telefonlar eninde sonunda facebook, twitter, whatsapp üçgenine düşüyor. Şimdilerde birde snap ve instagram. Bitti gitti.

Arkadaşım aldı 1300'e g5 şak iki gün sonra yerde ve param parça ekran.

4-5" lik el kadar cihaza o paralar verilmez.

Adama 4000 liralık pc pahalı geliyor, 4000 liralık telefonu gidip kredi çekip babasını kesip alıyor.

Bende bu lafa tavım. 600-700 lira verilirmiş en fazla. Neye göre kime göre?

Arkadaşım her insanın yaşam standartları seninkiyle aynı değil. 600-700 liralık telefonlar çöpten farkı yoktur. Malzeme kalitesi kıytırık, ekran kasa oranı yerlerde, güncelleme desteği sıfır, ekran kalitesi yok resmen piksel piksel anadolu, yazılımı ne kadar saf olsa da donanımı kanser etmeye yeter, kamerası kötü, geceleri berbat çeker, full hd 60 fps bile çekemez. Ben ileride çoluğuma çocuğuma cam gibi görüntü izletmek yerine kâr edicem diye leş görüntü izletemem. Her zaman da fotoğraf makinası taşınmaz kimse o yalana başvurmasın. Sen fiat palio kullanıyorsun diye başkası neden bmw alamasın? Senin kafa yapın bu işte. Palio da herşeye yetiyor hem az yakıyor onu kullanın diyorsun. Yok arkadaşım ikisi benzer değil. Benim gücüm yetti iphone aldım senin yetmedi alamadın. Senin anlatmak istediğin olay bu. Bana göre de gece iyi çekmeyen telefona verilen 500 lira bile sokağa atılsa daha kârlıdır. Kamerası kötüyse o telefonu atacaksın çöpe.

Fakir fukara edebiyatı resmen, insanlar kendilerini kandırıyor.

• Teknoloji kullanmak güzel birsey burda gariban ayagına yatmayın madem ole hiç telefon kullanmayın eskı usul her eve bı ev telefonu kafi fıyatların bu denlı yuksek olmasının sebebı vergiler + tl nın degerının dusuk olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

quote:

Bir telefona maxxxxxx 600-700 tl. Üstüne eklenen eklenebilecek olan her kuruş israf.

Bütün telefonlar eninde sonunda facebook, twitter, whatsapp üçgenine düşüyor. Şimdilerde birde snap ve instagram. Bitti gitti.

Adama 4000 liralık pc pahalı geliyor, 4000 liralık telefonu gidip kredi çekip babasını kesip alıyor.

Arkadaşım her insanın yaşam standartları seninkiyle aynı değil. 600-700 liralık telefonlar çöpten farkı yoktur. Malzeme kalitesi kıytırık, ekran kasa oranı yerlerde, güncelleme desteği sıfır, ekran kalitesi yok resmen piksel piksel anadolu, yazılımı ne kadar saf olsa da donanımı kanser etmeye yeter, kamerası kötü, geceleri berbat çeker, full hd 60 fps bile çekemez. Ben ileride çoluğuma çocuğuma cam gibi görüntü izletmek yerine kâr edicem diye leş görüntü izletemem. Her zaman da fotoğraf makinası taşınmaz kimse o yalana başvurmasın. Sen fiat palio kullanıyorsun diye başkası neden bmw alamasın? Senin kafa yapın bu işte. Palio da herşeye yetiyor hem az yakıyor onu kullanın diyorsun. Yok arkadaşım ikisi benzer değil. Benim gücüm yetti iphone aldım senin yetmedi alamadın. Senin anlatmak istediğin olay bu. Bana göre de gece iyi çekmeyen telefona verilen 500 lira bile sokağa atılsa daha kârlıdır. Kamerası kötüyse o telefonu atacaksın çöpe.

Aynen öyle. Fakir olduklarını kabullenemiyorlar.

• RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    LG G2'den sonra performans gerektiren bir durum açığa çıkmıyor sanırım. Kamera, batarya iyileştirmeleri anca. Bir de yonga setinin sağladığı avantajlar var. Quick charge 3.0,bluetooth 4.0, usb type c gibi özellikler. Baktığında avantaj sağlıyor evet. Ama 3000 lira fark.. Hiç telefonu olmayan biri alabilir S8, LG G6. Ama bir alt modelden geçmek mantıksız geliyor. Şuan Mi5s düşünüyorum mesela. Performans Benim G2'den üstün, birkaç jenerasyon ilerisinde, kamera daha iyi, parmak izi var. Fiyatı da zamanında aldığım G2 ile aynı. Asılsız bir insan olmuyorum sanırım.

• zoruna mı gitti. hepsini yapıyorum.

neden yapamayayım, sadece internete girip telefo lamı konuşayım.

yeri geldiginde renderımıda yapıyorum, torrentimide indiriyorum, misal neredeyse bir yıldır evde uzaktan kumanda kullanmıyorum. klimayı, televiztonu, teledünyayı, atlanta hd box, ses sistemini kumanda etmek için sadece telefonu kullanıyorum.

heralde size göre telefon sadece alo demek için.

• bu olumsuz yorum yapanların hepsi bu telefonların tamamını alıp kullandı mı?

insanların geçim sıkıntısı yaşarken iphone alması kimi ilgilendirir?

hadi herkes vestel alsın yerli kullanalım kabul edicek misiniz?

parası olan heves eden iphone alıp hiç bi özelliğini kullanmıyosa kime ne adam kendini mutlu ettiyse önemli mi gerisi? çöpe atılan ekmeklere, yemeklere(hele dışardaki mekanlarda), kıyafetlere vs. dünyanın israfı yapılıyor onlara bu kadar dikkat ediyo muyuz yoksa sadece adamın önünde duran iphone mu ilgimizi çekiyor?

muhabbet edilsin iyi güzel ama çok kafa yormayın daha temel sorunlar var bence. mesela bir postta adam konu sahibinin yazdığı reklamın hayatına yön vermesine yönelik itirazı. bu bahsedilen markalar reklama pazarlamaya harcadığı parayla cihaz maliyetinin ve kazancın rakamlarını şuraya yazsa keşke. eskiden arabaydı insanların tatmini şimdi daha kolay ulaşılabilir olan telefonlara ilgi çok kaydı 9.000lik 98 model unoya binen s7 edge kullanıyor. araba ayağımı yerden kessin yeter diyip önemsemezken araba/3 değerde telefon var bilemiyorum yani olabilir tabi ama bilinçli insanlar bile bu yaratılan(!) ihtiyacın ağında buluyor kendini bende dahil. marka bağımlısıyız genelde. şirketlerin amaçlarından biri güvenilir müşteriler edinmek. kulaktan kulağa pazarlama yöntemiyle zaten hizmet eder konumdayız şirketlere. uykusuz kafayla yazdım eksikli yanlışlı yazmış olabilirim kaç kişi okur bilmiyorum ama bence bakış açılarımızı genişletmemiz lazım. o kadar çok yazılcak şey var ki aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

500 tl lik telefonla maillerini her kontrol etmek istediğinde saçına bir tane ak düşer.

2.5 yıl önce aldığım Lenovo k3 note hala şak diye açıyor.480 liraya almıştım yurtdışından.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen öyle.

Birazdan dışarıya çıkıp ben de bir 7 Plus alacağım ama SE ile arada gidip geliyorum. Aşmak lazım bazı şeyleri.

• Zenfone max kullanıyom

5000 batarya var

Daha üzerine telefon yok yapılmadı da

• Tek tuş ile elektrikli kaykaya dönüşen Android telefonlar çıktı mı nostalji olsun diye bu konuya gelip ne konuşuluyor diye bakacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • abuabuabu A kullanıcısına yanıt
    Maşallah sağa bu kadar şeyi hala telefonla mı yapıyon sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 22 Nisan 2017; 11:16:37 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen öyle.

Birazdan dışarıya çıkıp ben de bir 7 Plus alacağım ama SE ile arada gidip geliyorum. Aşmak lazım bazı şeyleri.

Bence almışken en son model telefon alın kafanız 5 sene rahat olsun. Ips ekranı ve taptic engine motorlu orta tuşuyla gerçekten çok uzun süreli bir telefon oldu. Seneye oled ekranlı iphonelar çıkınca 2 sene sonra ekran yanıkları belirmeye başlar. Eski orta tuşu basmalı olan telefonlarında orta tuşu cortluyor 2 senede.

Belli ki alım gücünüz yüksek. Alınacaksa 7 serisi bir telefon alın. Kalite ucuza alınmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 22 Nisan 2017; 11:17:3 >

• Adam s8 ile j3 ü bir tutuyorlan
    1500-2000 liralık telefonlar 4k lıkların yaptığı yapıyor ama son modeli isteyen, en güncel yazılımı, eksik yönü olmamasını isteyen 4k veriyor. 2-3 sene kullanacağın bir telefona 3-4k vermek çok değil en basitinden sigara içmesen 1 senede telefon parası çıkmış oluyor.
  • Evet ama engellenebiliyor çeşitli yöntemlerle
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    iPhone 7 Plus black ve iPhone 6 Plus space gray kullanıyorum. Eğer iPhone Se ile 7 Plus arasında kaldıysan direk 7 Plus'ı seç. Çift kamera ile blurlaştırma ve portre özelliği ile profesyonel kameraların yetilerine sahip. Fotoğraflarını çektiğim arkadaşlarım bir daha çek diyorlar o derece. Bataryası günü rahatlıkla çıkarıyor. İşlemci performansı ve ekran kalitesinden bahsetmeye gerek yok. Taptic Engine ile ana menü tuşundaki bozulma ve oynama gibi sorunlar da artık yok. Hissiyatı çok güzel. Boyutu eline uyuyorsa hiç bir sorun yaşamazsın. Ha 7 Plus'ı alırsan güzel de bir kılıf almayı unutma. Kılıfsız elden kayma gibi durumları yaşayabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.