Şimdi Ara

ARTIK TÜM TELEFONLAR AYNI (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
7
Favori
31.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
430 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında olay 4000TL-1000TL arasındaki fark değil asıl olay o 4000TL'lik cihazın her sene değişmesi. Bunun param var yaparım gibi saçma bir cümle ile alakası yok bu mantıkla ben her sene yeni çıkan iPhone'u alırım. Mesele ihtiyacın kadar ürüne sahip olma bilinci. iPhone 5 ilk çıktığında aldım ve hala aynı iPhone 5'i kullanıyorum, bunun sebebi maddiyat değil bunun sebebi bu cihazın hala var olan kullanım biçimime yetiyor olması. Ne kadar aktif kullandığımı da şöyle anlatayım: Şu ana kadar cihazımda 3 kere batarya 1 kere ekran değişti. Ben bu cihazla hala maillerimi rahatlıkla alıyorum, browserda sorunsuz işlem yapıyorum, sunum yapabiliyorum, kablosuz cihazlarıma erişimimin merkezi yapabiliyorum, iş yada hobilerim için gerekli olan tüm uygulamaları kullanabiliyorum. Bu durumda bu cihaz anakart arızası vermedikçe neden değiştireyim? Bir de bu açıdan düşünün konuyu derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 22 Nisan 2017; 2:17:45 >
  • Ya elbetteki farklar var evet. Ama arkadaşa hak vermemek elde değil!

Eğer Oyun veya sistemi zorlayacak bir şeylerle işiniz yoksa ve kamera olarak çok yüksek bir beklentiniz yoksa

Whatsapp facebook işte foto çekeyim youtube video izliyim arayayım sorayım normal küçük oyunlarımı da oynayayım bilmem neyi belki 600 değil ama 1500 tl ile falan rahat yapıyorsunuz gidip 4000 4500 tl vermenin hakkını çoğu zaman kimse vermiyor..

Yalnız şunu söyleyeyim ben kendi telefonumda en sevdiğim şey olarak kullandığım parmak izi okuyucuyu 1500 tl'ye bulamazsınız tabii bu da var.
  • 2012 yılında samsungun zamanının amiral telefonunu s3 2 bin tl ye rahatlıkla alabilmiştim 4 yıl boyunca o telefonu kullandım her ihtiyacımı gördüm geçen ay yere düşünce ekranı kırıldı ve yeni telefon almaya karar verdim yalnız bu sefer samsungun amiral telefonunu almaya cesaret edemedim çünkü telefon 4.5 5 bin tl olmuştu şuan paramızın maalesef hiç bir değeri kalmamış durumda hayat çok pahalı bende 650 liraya lenovo k5 aldım
  • 1 kere telefon aldım hayatımda 2013 yılı c3 300 tl'ye suya duştu bozuldu kardeşimin telefonunu kullanmaya başladım o kendine iphone aldı s3 minisini bana verdi hala o s3 mini ile takılıyorum 3 senedir malum videoları izlerken virus girdi şu an uygulamalarda bozukluk var ama ben sadece whatsapp instagram giriyorum fotoğraf çekiyorum her şeyimi karşılıyor yıllardır ben bunları insanlara söyleyince kuçumseniyorum ellerinde son model telefonlar hep s3 mini ile sanki param yokmuşda imkanım buna yetiyormuş gibi bir izlenim bıraktığımı duşunuyorum veya cimriymişim gibi ben bir arkadaşıma da dedim babam istesem sanada alalım iphone diyor baba ben manyak mıyım bir telefona 3.5 milyar vericem Param yok şöyleyim böyleyim diye arkadaşım yemedi içti gitti telefon aldı yeni yav kardeşim amacınız ne o parayla gidin bir ayakkabı alın daha iyi bu son model telefonlar zenginin 50 milyarlık saat takmasına benziyor zengin takarda size noluyor?

• Nereye aynı yav. M9 aldım. Gel bana sor ne rezil bir telefon
  • Android ve ios savaşına dönmeye az kalmış .

Android cihazların ne derseniz dersin başına bela açan kısmı uygulama güncellemeleri .Uygulamalar güncellendikçe cihazın ramde kullandığı boyut inanılmaz bir şekilde artıyor ya da uyanık firmalar ucuz cihaz ile pahalı cihaz arasında farkı ortaya çıkarıyor . A uygulamasını J1 de yağ gibi kullanırken A uygulamasının 7-8 güncellemesinden sonra cihaz nedense inanılmaz şekilde ağırlaşmaya başlıyor . Tabii asıl sorun optimize olayı

bu konu derin ... Ama IOS'un bu işte daha stabil çalıştığını iphone5 i gördüğümde daha iyi anladım .
    ( K3 Note yu bende kullandım ayrıca .öyle yağ gibi vs akıyor diyenlere inanmayın ,kullanmasam yedirecekler . Cihaz kendini yeniden başlatır bile oldu bazen )
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebigrambo

iphone 6 aldım ilk çıktığında. 2.5 yıldır telefon değiştirtmeyi düşündürmedi bile bana sağolsun. Hala sıfır fiyatı benim aldığımdan yüksek ve iphone 7 neredeyse aynı kasa olduğu için en güncel telefonu kullanma hissi mutlu ediyor. Bunu emin olun hiçbir amiral android sağlayamazdı.

Reyis bütün android telefonları kullanıp kıyaslamak zor olmadı mı ya ? Vaktini almış olmalı..
  • Öyle demeyin ama. Üç milyarlık telefona altı milyar verdim. Telefoncu bile salak mısın abi dedi, işte o an büyük bir gururla "hayır zenginim ben" dedim. Her kafeye gittiğimde telefonumun yanına faturasını da koyuyorum belki gören olur diye. Muhteşemim ben. Of canım çekti, çıkıp biraz para harcayım ben. Bu arada ev sahibi kovdu beni. Kafede yaşıyorum artık. Neyse şu beş lirayı da bitireyim rahatlayım.
  • Herkesin tercihi kendini bağlar. İster iphone kullanır isterse 500 liralık telefon.
    Burada kimsenin haddine değil bu işler.
  • Hala anlamadınız galiba bu oyunun amacı Erdoğanı indirmek ama buna izin vermeyiz Android ile iphone ile darbe yapmak istiyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: holiganx61

Evet

Kamera olayina cok takılıyor millet ama sacmalin daniskasi

Hele birde hafıza olayi var

Ama apple dünyaliya eksik özelliği özellik diye yutturmus ya

Ay senin kide bukutut var benim kide yok ezik bulut lu tel kullaniyo

TEBRIK ETMEK LAZIM

Apple ürünlerinde bluetooth vardır ama diğer telefon markası kullanıcıları göremez bağlanamaz veri aktarımı yapamaz. Sadece bilgisayarda iTunes sayesinde ve diğer apple cihazları ile bağlantı yapar. Kısacası appleda ve iphoneda bluetooth vardır ama diğer marka model telefonlarla eşleşmez :) Hemen yok demeyin :)

• Şuan iPhone 5s kullanıyorum ama insanlar sırf  icin paralar sacıyor.

Tamam telefon iyi eyvallah 1 senedir kullanıyorum 2-3 sene daha kullanırım ama 1500 den fazla verilmez telefona.

Mesela iPhone de yaptıklarımı 700 liralık lenovo da da yaparım , ama iPhone den sonra muhtemelen xiaomi alacağım.

• 3.5 yıl önce note 3 neo aldım, hala kullanıyorum.

Donma yok, kasma yok, kamera bence çok iyi.

Tek sıkıntısı hafiza doldu, hafıza kartı almam gerek.

Şunuda söyleyeyim öğrenci adamım, ailemin durumu iyi, köşede 10 bin tl param var.

İphone'da, samsung s8lerde gozum yok, cep telefonu hastası olmadığım için mutluyum.

Etrafımda çok görüyorum telefon hastası, adam iphone 7 cikiyor alıyor, 7s plus ciktiginda elindekini satıp 7s plus alacak. Bunun türevlerini çok gördüm, üzücü gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

Parasızlık içinde iPhone kullanan sefiller cidden ibretlik.

haklısın
  • Nereye fark yok ya komikmisin sen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35bk35

Nereye fark yok ya komikmisin sen

Entry-imza
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nusr-et

quote:

Orijinalden alıntı: 35bk35

Nereye fark yok ya komikmisin sen

Entry-imza

Geçen sene note5 s5 kullanıyorum arada bariz fark var ne alaka

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android kullanıcılarının sürekli açtığı konulardan biri.

Mobildeyim buraya herkesin giyimine kimse karışamaz videosu atın ehehe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşimde ip6 var 2350tl ye alındı.

Bende Samsng a52016 var. 1350tl ye alındı.

Ekran kalitesi, batarya ve malzeme olarak a5 2016 üstün. Bildirimlerin (watsapp, mail ) zaman zaman geç gelmesi ile ilgili sorun yaşıyorum. Gerçi ikimizde de ekran koruyucu ve slikon kılıf var. His aynı yani.

İp6 ise hoparlör sesi çok net ve yüksek. Görüntülü sohpette facetime tüm uygulamalardan açık ara üstün.

Başka bir fark görmedim.

İp6 ile çekilen fotoğrafları fotoğrafçıda kağıda dökmek istedik sonuç rezalet hepsi çöp. Fotoğrafçı ile de papaz olduk. Not: Belki watsapp aktarımı fotoğrafları bozmuş olabilir dedim ama telefonda da dikkatli bakınca çizgiler pürüzlüydü. A5 2016 fotoğrafları çok daha net çıktı.

Sonuç: 1000 tl lik farka kesinlikle değmez. Eşim değişelim dese kabul etmem.

• Valla ben ikinci el aldığım telle 350 TL Z3 almıştım. Gayet memnundum. Bu çok para verenleri anlamam hiç. Zengin olsam alırım ok de. About herkesde var artık

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.