Şimdi Ara

ARTIK TÜM TELEFONLAR AYNI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
7
Favori
31.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
430 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphoneu eline almayan insanlar orda burda okuduklariyla yorum yapıyor stabilite diye tutturuyor.eski g4 kullanicisi olarak bir kere takilma yavaşlama vs gormedim TIKLADIGIM seyi cihaz 10 saniyedede açsa aciyordu.ama bu iphone denen illete bir msji acip geri dönmek icin yeri geliyor 4 kere basıyorum.

Bozuk diyen arkadaşlar cikacaktir servis raporuna gore bu cihaz boyleymis ve ben HIZLI basiyormusum her ne demekse

Gun icinde 100 tiklama yapıyorsam bunun 25 i tekrarli cihaz algilamadigi icin yapilan tiklamalardir stabilite?

Inanmayan arkadaşlar mesajlara girip cikip bir sonraki mesajlarini okusunlar yada ayarlarda bir dolassinlar bakalım stabilite nerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frozzy45

quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

500 tl lik telefonla maillerini her kontrol etmek istediğinde saçına bir tane ak düşer.

Ne alaka??? Lenovo vibe p1m kullanıyorum her işime de yarıyor.

Lenovo Vibe P1 gerçekten güzel telefon.9.aya girdim en ufak bir hayal kırıklığı yaşatmadı sağolsun.
  • Xiaomi>all
  • selowan kullanıcısına yanıt
    Demek istediğim insanlar her halükarda cep telefonunu yanında gezdiriyor. Dışarı çıkarken, yürüyüşe çıkarken vb. Profesyonel kamera kadar olmasa da kendi klasmanında iyi bir kamera istemesi normaldir.

Sanki film çekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Apatay

quote:

Orijinalden alıntı: Nusr-et

quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Apatay

Ne kadar sınırlı bir düşünce yapısı. Yazık.

Yazık olan bir şey varsa ihtiyaç olmadığı halde 1000 tl lik cihazın göreceği işi 4000 tl lik cihazda aramaktır, isminin sonuna plus, prime, S, konulduğunda artık eskidi deyip telefon değiştirmektir.

1000 TL lik cihaz ile 4000 Lik cihaz aynı işi görmüyor. Yazın iphone alacağım. Ne çıkmış olursa o an. Şu an Galaxy Note 4 var ve video izlerken bile arada FPS düşmesi yaşayan bir telefon. 2000 TL lik telefon bi de.

FPS düşmesini dert edecek bir adam zaten zengindir. Senin için sorun yok

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    ayni açiklamayi copy paste mi yapayim. Neyse tartişmayalim tartişcak bişi yok iyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: junis

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: junis

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arno.mdr

Sony Xperia e4 kullanıyorum 500-600 liralık bi telefon 30 yaşındayım saçımda bir tel bile ak yok.Gayette aktif kullanıyorum.Birgünde yarıyolda bırakmadı.Birgünde bu yetmiyo daha üst düzey birşey alıyım demedim.İsteyene yetiyor istemeyene 3000 liralık bile az gelir.

yetiyor olmasıyla performans almak farklı şeyler. Ben yetmez demedim zaten. Iphone un yapabildiğini 500 liralık telefon yapabiliyor dersen aklınızdan şüphe ederim.

İphone ne yapıyor kardeşim bi açıklama yap bakalım ne yapıyor İphone börek mi açıyor. Gelip hafif arttırılmış hafızadan, ramden, işlemciden bahsetmeyeceksen açıkla İphone ne yapıyor.

Ben android kullanıcısıyım. Kıyamet kopsa Iphone almam çünkü androidle yapabildiklerime tavım. Şuan m8 kullanıyorum.Androidlerin amiral telefonlarından biri. Uzaktan kumandasından tut nfc ile ödeme yapmasına kadar her bir özelliğini dibine kadar kullanıyorum. Ama kalkıpta ıphone kötü telefondur da demiyorum. Iphone a para verenlerin büyük bir kısmı yapabildiklerine değil ismine veriyor bunuda kabul ediyorum. Ama 1.2 ghz işlemciyle piyasanın en stabil telefonudur iphone.Donanım kalitesinden bahsetmiyorum bile. Ayrıca verdiğiniz parayı sadece cihaza verdiğinizi düşünüp aldanmayın. Satış sonrası hizmet, market uygulamalarının çeşitliliği olarak iphone iyi bir ürün. En azından rica ediyorum 500 liralık telefonlarla kıyaslama yapmayın, afedersinizde götümle gülüyorum yazılanlara.

Kardeş donanım özellikleri kıyaslama yapmyorum zaten, yani 512MB lık, 1GB lık bir Ram'i olan telefonla 3GB Ram'i olan telefon tabiki kıyaslanamaz konuya donanım özellikleri kıyasını göze alarak girmedik.

Demek istediğim 10 senedir aynı, misal 500 liralık Android telefonun varsa 3000 liralık Android telefonun yaptıklarını aynı telefonla yapabiliyorsun, indir uygulamayı çalıştır bu kadar, donanım özelliğinden başka yenilik yok.

Mesela sen HTC M8 kullanıyorsun, NFC özelliği ile ödeme yapabildiği söyledin, Örnek aynı özellik Xperia S'te de var, Xperia S şu an 100-150 liraya alınabilecek bir telefon. Demek istediğim budur, hiç bir yenilik yok.

Dostum ne olsun istiyorsun. 10 senedir aynı diyosun, ne yapmak istiyorsun telefonla uzaya mı cıkacaksın. Telefonun tanımı belli yapabilecekleri belli. Yeni gelenler donanımsal üstünlükleriyle geliyorlar. Bunlarda performansa etki ediyor haliyle. Senin mantığınla kimse yeni araba almasın. Herkes şahine binsin. Gittiğin yere götürüyor mu götürüyor. Hemde daha az yakıyor. Bmw ye binenler aptal olmalılar herhalde.

• Xiaomi kullanıyorum

Söyleyebilecek kelimen kalmadıysa aynı şeyleri de yazabilirsin, sorun değil. Tartışma olarak addetmende komikmiş.

Neyse telefonla birlikte ekstradan 2.500tl kameraya vermesini söylemişsin. Bence de iyi geceler
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    amaci hatira çekmek değil miydi? Tatile ya da geziye çiktiğinda çantaya atamaz mi?
    Dişarda iş için acil şeyler (anladin sen)için 800 liralik telefonla çikarir çeker.İşe ya da okula giderken kamera götür diyen kim?
  • Ryner kullanıcısına yanıt
    Allah sabır sınamak için üretilmesine goz yummuş diskavrinin.

Ben ilk ciktigi tarihten bir ay oncesinenkadar diskavri kullaniyordum. Ilk sene herkeste sat diskavri al şeyi vardi telefon beklentileri karsiliyordu. Sarji bir gunu pek çıkarmıyordu zaten kamerasi bozulmustu odaklamiyordu son zamanlarda alici da cikinca telefona sattim bir aydir j7 prime kullaniyorum keske satmasaydim bosuna masraf yaptım diyorum diskavri benim her isimi goruyordu sms, konusma, whatsapp, spotify ve web tarayicisi disinda telefonla isim olmuyor.

J7 prime i da 3-4 sene kullanmayi dusunuyorum ha 4-5k maas li ise baslarsam j7 prime i satip iphone almak istiyorum şekli var telefonun zaten telefonu kullanma amacim belli biraz kullanir hevesimi alir 300 400 tl dusugune satarim onu da tekrar android telefona gecerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-575E87AA4 -- 22 Nisan 2017; 1:15:11 >
  • Htc 820 kullaniyorum 2 yildir cokta memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nusr-et

quote:

500 tl lik telefonla maillerini her kontrol etmek istediğinde saçına bir tane ak düşer.

Şak diye ekranda çıkıyor. Rastgele bi J serisi al görürsün.

J 2016 hayatımda gördüğüm f/p telefonu batarya bitmiyor ekran beyazı superamoledlerde en iyisi :c
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Lenovo K5 kullanıyorum, 500tl. Bundan daha pahalısı bence kesinlikle gereksiz. 8 çekirdekli (yada 4) 2 gb ram bana fazla bile.

Bende htc m8 vardı 2k ya almıştım sorunlar içinde yüzüyordu servisten çıkmıyordu, para iadesi aldım sonra töbe ettim çok yüksek rakamları vermeyi. Gelirim iyi olunca inşallah iyi bir telefon alırım. Ama düşündümki öğrenci için gereksiz ailen über zengin degilse. Parayı daha farklı yerlerde degerlendirdim.

3 ülke gezdim Avusturya-Macaristan-Çek cum. ve Lenovo K5 aldım. Kamerası biraz kötü lakin diğer herşey gayet yeterli her işi görüyor. Email, wapp, navigasyon, map , facebook etc herşey.

Gerçekten telefona para yatırıp asosyal olacagınıza az yatırıp sosyal takılın arkadaşlar. 600-700 liraya bir sürü telefon var.

m8 den k5 geçtim hiç bişi degişmedi aynı şeyleri yapabılıyorum.

• Hani "bu zaten Kuran'da yazıyordu" diyenler gibi olacak ama ben bunu 6 senedir söylüyorum.

çevremdeki birçok kişi Nokia 6600'a özenirken ben pocket pc kullanıyordum, insan önce Toshiba cep bilgisayarını telefon ile beraber kullanıyodum ama bugün 2011 model galaxy s2 dahi tüm ihtiyaçlarımı rahatça görür, sadece ekranı bugün için biraz küçük ama onun da avantajı yok değil.

Tüm bu telefon maskaralığı heves ve onda var bendeki daha üst model olmalı veya e para kazanıyoruz nereye harcayacağız yaklaşımından kaynaklanıyor.

Edit bu arada note 2 kullanıyorum 5 senedir tek bir şikayetim dahi yok. On üstünden on.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 22 Nisan 2017; 1:23:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 800tlye aldım,GM5 PLUS kullanıyorum.

Burada hergün maillerine bakarsan saçlarına ak düşen falan demiş birisi,senin 5 katın mail kontrol ediyorumdur hiç de ak düşmedi,lepiska gibi saçlarım var.

Tamam illa ki 4 bin liralık telefonla 800 liralık telefon bir olmaz ama ben 4000 liralık telefonla yapabildiklerimin hemen hemen aynısını hatta bazen daha fazlasını 800 liralık telefonla yapabiliyorum.
    Konu sahibi arkadaş çok doğru bir noktaya parmak basmış.
    Sony xperia z'yi ilk çıktığında almıştım,hala GM de yaptığım herşeyi yapıyor mesela.Ha ama tabi sizin telefona 4 bin tl 5 bin tl verme amacınız

Ben daha ergenim,içinde ADRENO BİN BEŞ YÜZ OLSUN TÜM OYUNLARI AÇSIN ise ona sonsuz saygı duyuyorum.

Ama benden size tavsiye,böyle gereksiz şeylere çok para vermeyin,mesela
    800tlye telefon alın,4000 tlye değil,
    spor salonunda 42tlye kalenji koşu ayakkabısı kullanın,400 liralık nike air değil,
    Arkadaşlarla sohbet için salaş bir çay ocağına gidin bazen,illa starbucks a değil

Bak işte o zaman 500 bin liralık evlerde oturup 150bin tllik arabalara binebilirsiniz.

• İyisi varken kötüsünü kullanmakta mantıklı değil, dengeli olmak lazım. İhtiyaçlar ve şartlar değişken. Xianomi iyi işler çıkartıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk akilli telefonum 500tllik galaxy gionun çöp olmasindan sonra lg g2 aldim 1.100tlye 3.yili batarya ve ekran değişimiyle devam, telefon masrafim 5 yilda 2.000tl olmamistir, tabi param olsa 6s plus 32gb alırdım suan.

• Artık sende herkes gibisin..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.