Şimdi Ara

ARTIK TÜM TELEFONLAR AYNI (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
7
Favori
31.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
430 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şahin ile Ferrari'yi ya da Mercedesi karşılaştırmak gibi. Her ikiside A noktasından B noktasına gidecek. Gelir düzeyin arttıkca daha konforlu yolculuk isteyeceksin ve standartlarını yükselteceksin. Garip olan asgari ücretlinin Ferrariye binmesi olurdu.
  • Telefona kolay kolay 1500 liradan fazla vermem ama 3k 4k olan telefonlar gereksiz demek düşüncesizlik olur. Kamera diye kendinizi kandırmayın diyenler var ama ama ben kamerasi standart üstü olan bir cihaz kullandığım icin iki gündür sürekli fotograf makinemle dolasmak zorunda kalmadan tatmin edici fotoğraflar çekebildim. Giris seviyesi bir cihaz kullansaydim muhtemelen su an boyun agrisindan bitik durumdaydim.

Ek olarak kulakliktaki ses kalitesi bile cihaza bagli kayda deger sekilde değişiyor. Tabi stabilite de cihazın fiyatına gore büyük oranda değişebiliyor.

Ozetle herkes istedigini alir kimisi beklentisi düşük olduğundan ucuza işini görür kimisi mükemmelliyetcidir parasi vardir ust seviyeyi alir gecer cok takilmamak lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam olarak katılmıyorum. Yani 1.200 ile 4800 liralık telefon arasında bunlar doğru olur. Ancak 650 ile 1200 liralık cihazın farki çok hissedilir. Kısaca 1.200-1500 bandındaki cihazlar yeterlidir her türlü kullanıma. (örneğin:sd820-810) bunun üstünde fiyat/performans giderek düşer

• IOS candır ya, androidde 8 çekirdekli telefon bile alsan illaki bi yerde takılıyor donuyor, ısınmasıda cabası.

İphone alacaksanız 2. el alın, sıfır olacak diye aynı cihaza %30-40 fazla vermeyin çünkü kolay kolay arıza çıkarmıyor zaten.
  • Kardeşim öncelikle markasıda sıradan telefonuda bizde pahalıya satılıyor bunu kabul etmemiz lazım. 600 700 liralık telefonlarında ederi 100 lira 4 milyarlık iphonenunda ederi 1 milyar. Yani her türlü giren yine bize giriyor he parası olmayıpta 5 aylığını bir telefona verenlere diyecek birşey yok zaten
  • Ne kadar sınırlı bir düşünce yapısı. Yazık.
  • Iphone 6s vardi garantiye verdim swap verdiler ekranda hata vardi tekrardan garantiye verdim simdi elimde s2 var

Telefinun tabiricaize b.ku cikmis kasa saglam ama ici pert

Bu kadar yavas dandik bi telefon olamaz nasil ayni baaliga gore yorumluyorum? Iphone 5 ucar idi kacar idi iphone 6s kiyaslamiyirum bununla 5 mi vardi 4s mi bilemiyorum ama cok cortlamis bu galaxyler ... onunla yaziyorum iskence gibi viy viy 3310larin gozunu seveyim kasma takilma donma olmazdi hey gidi hey

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Apatay

Ne kadar sınırlı bir düşünce yapısı. Yazık.

Yazık olan bir şey varsa ihtiyaç olmadığı halde 1000 tl lik cihazın göreceği işi 4000 tl lik cihazda aramaktır, isminin sonuna plus, prime, S, konulduğunda artık eskidi deyip telefon değiştirmektir.
  • 4.000 e telefon alan fakirler doğru diyor size diyor bana değil .....

benim tek suçum ford

• Aynı işi yapıyor olabilir ama işlevsellik de önemli. Android son çıkanı ile iPhone bir değil benim gözümde. 5 yıl samsung kullandım 1 bucuk senedir de 6s kullanıyorum. Android de format atmayla kaybettiğim bir sürü güzel anılarım fotoğraflarım oldu. iPhone da ilk aldıgım gün çektigim fotoğraflar bile duruyor hepsi telefonumda. Bunlar önemli benim için. Hız kalite vs bunlar da ondan sonra geliyor.

• reisler toplanmışken bir telefon önerin bakalım, en fazla 900'e kadar çıkabilirim.
  • 1984 kullanıcısına yanıt
    2.5 bine güzel bi kamera alabilirdiniz oysaki iphone helal olsun. bişeye hakkindan fazlasini verirsen helal etme gereği duyarsin zaten :D
  • o degilde millet Hazir toplanmisken bana 1.500 e kadar paramin alabilegi en iyi telefon ne olabilir surekli samsung kullanicisi idim. 2. El temizde olabilir oneri olarak. Paramin son damlasina kadar alacagim tel nedir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selowan kullanıcısına yanıt
    Cebinde kamera mı taşısın?

Vay be insanlar bunu nasıl düşünemedi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Aynı işi yapıyor olabilir ama işlevsellik de önemli. Android son çıkanı ile iPhone bir değil benim gözümde. 5 yıl samsung kullandım 1 bucuk senedir de 6s kullanıyorum. Android de format atmayla kaybettiğim bir sürü güzel anılarım fotoğraflarım oldu. iPhone da ilk aldıgım gün çektigim fotoğraflar bile duruyor hepsi telefonumda. Bunlar önemli benim için. Hız kalite vs bunlar da ondan sonra geliyor.

Android de sd kart a atçan başka çare yok format atmak işe yaramıyor donanımlar şiştikten sonra format işlemez

• Zaten asgari ücretle çalışıp 2-3 aylığı telefona gömen kişide akıl olsa asgari ücretle çalışmaz.

Şu başlık geldi aklıma
    https://eksisozluk.com/5000-tl-maasla-istanbulda-yasamak--5331956

Şunları okudukça telefon için 3-4 senede bir verilecek 1-3-5 ufak rakamlar kalıyor bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nusr-et

quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Apatay

Ne kadar sınırlı bir düşünce yapısı. Yazık.

Yazık olan bir şey varsa ihtiyaç olmadığı halde 1000 tl lik cihazın göreceği işi 4000 tl lik cihazda aramaktır, isminin sonuna plus, prime, S, konulduğunda artık eskidi deyip telefon değiştirmektir.

1000 TL lik cihaz ile 4000 Lik cihaz aynı işi görmüyor. Yazın iphone alacağım. Ne çıkmış olursa o an. Şu an Galaxy Note 4 var ve video izlerken bile arada FPS düşmesi yaşayan bir telefon. 2000 TL lik telefon bi de.
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    amaci hatira çekmek değil miydi? Tatile ya da geziye çiktiğinda çantaya atamaz mi?
    Dişarda iş için acil şeyler (anladin sen)için 800 liralik telefonla çikarir çeker.İşe ya da okula giderken kamera götür diyen kim?
  • Bende iş telefonu olarak T70 var, kendi telefonum Xperia XZ. Şimdi arkadaşın bahsettiği hanzoları tenzih edersek, ihtiyaç varsa para verilip iyisi alınmalı. Yoksa o telefonun milisaniyelik gecikmeleri insanı erken yaşlandırıyor.
  • iphone 6 aldım ilk çıktığında. 2.5 yıldır telefon değiştirtmeyi düşündürmedi bile bana sağolsun. Hala sıfır fiyatı benim aldığımdan yüksek ve iphone 7 neredeyse aynı kasa olduğu için en güncel telefonu kullanma hissi mutlu ediyor. Bunu emin olun hiçbir amiral android sağlayamazdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.