Şimdi Ara

ARTIK TÜM TELEFONLAR AYNI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
7
Favori
31.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
430 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Authorized

500 tl lik telefonla maillerini her kontrol etmek istediğinde saçına bir tane ak düşer.

Haklisin valla.

Isyeri Samsung A5 2016 verdi, mailleri topluca silerken (12 tane idi en son denemem) alet kilitlendi. Mesaji okumaya calisiyorsun kahve molasi verdiriyor zorla. Arka planda calisan herhangi bir uygulama yok, sadece Whatsapp ve mail programi var. Tum uygulamalar guncel, telefonda root yada kacak firmware yok hersey yasal.

Ya Excel'de kucuk bir dosya aciyorum, yakinlastirayim diyorum en az 10-15 saniye suruyor.

Parmak izi okuyucusu rezalet zaten.

iPhone 7 islak parmakla bile okurken bu alet tertemiz sensorle duz parmagi okuyamiyor. GPS zaten yeri duzgun gosterse kurban kesilir. Hic olmazsa telefon gorusmesi yaptiriyor.

• kalpsiz23 K kullanıcısına yanıt
    P2 candır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İphone 7 kullanan müşteri geldi birtane wifi şifresi sordu. Ortak arkadaş dalga geçerek telefona bak birde şifre istiyor dedi. Müşteri o da birşey mi ekrana bak dedi. Bakınca köşede bimcell yazıyordu.
  • Hocam haklısınız ama biraz abartı olmuş.
    J2'nin kendi kullanabilir hafızası 5gb.
    Bu 5gb'ta zaten Whatsapp 1 GB harcıyor en az. Telefona uygulama yükleyemiyorum hafıza yetersizliğinden. En temel uygulamalar MX Player falan bile yükleyemiyorum.
    Tamam gerçekten üst seviye telefonlar ile orta seviye aynı işi görebiliyor %80. Fakat alt seviye telefonda yer olmadığından maillerimi bile senkronize edemiyorum hata veriyor.
    Zenfone 5'imin düşüp tamir edilemeyecek seviyede olduğu için bir fırsattan yararlanıp çok uygun fiyata almıştım. Pişman değilim fakat bazı durumlarda gerçekten kanser ediyor sizi.
  • Arkadaş kısmen doğru söylüyor. Mesela sadece internete, whatsappa girip telefon görüşmesi yapanların cebinde 6s plus var. Kendi öz iradesi isteyen alır.

Ama adam iş adamıdır veya internetten ticaret ile uğraşıyordur; gider alır kamerası güzel bir telefon hem ürünlerin resmini çeker, hem hızlı internette dolanır hemde güzel bir film dizi keyfi sürer.

Mesela ben iphone 5s kullanıyorum. İlk ios tecrübemi yaşamak için geçtim bu telefona. Aktif olarak spor yaparken video çekiyorum, internette dolanıyorum, fotoğraf çekiyorum, dizi film izliyorum işimi görüyor.

Bir arkadaşımda zenfone 2 var ufak tefek takılmalar var. Bir arkadaşımda gm 5 plus var, ısınıyor ve bazı oyunlarda donuyor. Birinde k6 note var uygulama açmada benimkinden daha hızlı ama kamerası daha iyi benimkinin. Bazı arkadaşlarım spor salonunda bile benim telefonum ile video çektiriyor. Sebebi ise açık ara daha iyi kamerası var.

Ben şimdi 500 liralık android teledona geçersem hem kameradan hem performanstan sıkıntı çekerim. Ama şimdi yeni bir telefon alırsam taş çatlasın 2bin lira veririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Authorized kullanıcısına yanıt
    Sony Xperia e4 kullanıyorum 500-600 liralık bi telefon 30 yaşındayım saçımda bir tel bile ak yok.Gayette aktif kullanıyorum.Birgünde yarıyolda bırakmadı.Birgünde bu yetmiyo daha üst düzey birşey alıyım demedim.İsteyene yetiyor istemeyene 3000 liralık bile az gelir.

• 1500-2000 bandı her telefon kullanım zevki verir. Fazlası zevk daha ucuzu ise yetersiz bütçeye girer. İmkan dahilinde telefon özelliği yanında kamera,ses,ekran olarak da en iyisini edinmeye çalışıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen katılıyorum.Bıktık kardeşim ful dokunmatik ekran ,kırılgan yapılı cihazlardan.insan farklı şeyler istiyor.
    Bak geçmişte Sx1 ,P1i,Cx75 vs tasarımlara bakarsan ne demek istediğimi anlarsınız.
    500 tl lik telefonunda 5.000 tl'lik telefonunda görünüş olarak bir farkı kalmadı.Tamam telefon statü falan olmamalı ama birazda birbirinden farklı olsunlar.Tornadan çıkmış gibi
  • 500 liralık telefonla kıyaslamak çok acımasız olmuş.Ama f/p telefonlar kullanılarak gündelik ihtiyaçları çok rahat çıkarabilirsiniz. Örneğin xiaomi mi5, veya şu an kullanmakta olduğum leeco coolpad1 vs

• quote:

Orijinalden alıntı: afsinedremitli

quote:

Orijinalden alıntı: FIRAT_G_

Hocam inanin telefonla hic oyun oynamam bu yüzden bilmediğim bir konu hakkında bilmislik yapamam. Tarayucu olarak chrome kullaniyorum bende bu gune kadar faydasindan baska birsey gormedim. Onceki cihazim 800 tl lik xiaomi redmi 4 prime idi. 1 kere bile donmadi akicilik konusunda iphone se den zerre farki yok. Mi5s i falan kullanmadim düşünün ki 1000 tl lik cihaz size 4k lik telefonu aratmayacak. Neden fazladan 3bin odesin ki insanimiz. Bence bilincsiz tüketim. Bluetooth un eksikligini hic bir cihazda yaşamadım whatsapp falan varken kimse ugrasmaz bulutut mulutut diye dusunuyorum artik bu zamanda.

Peki bahsi geçen cihazları satmaya, takas etmeye ya da parçasını aramaya başladınız mı ? Sonuç ne oldu ?
    Benim konuşmam da söylediğim uzun süreli kullanıma istinaden.

Satmata calistim 2 gun surmedi
    Hemen satildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRAT_G_ -- 21 Nisan 2017; 21:27:28 >

• ocak 2012'den beri iphone 4s kullanıyorum. hiç bir sıkıntım yok. ios 9 yüklü. yeni telefon almıyorum ama çevremde büyük baskı var artık yeni telefon al deyip duruyorlar :D
  • Katılıyorum. 1000 liradan fazla verilmez. Lg g3 kullanıyorum her anlamda yeterli. J5 prime inceledim o da güzel ve 900 küsür fiyata bulunuyor. Hiçbir cihaz 2000 lira üstünü haketmiyor.

• Burası "Milletin parası size dert olanlar kulübü mü?"
  • Eskiden öyle miydi her yeni telefon farklıydı hey gidi

• 2 yıl önce söylemiştim bunu ...

Bir telefona maxxxxxx 600-700 tl. Üstüne eklenen eklenebilecek olan her kuruş israf.

Bütün telefonlar eninde sonunda facebook, twitter, whatsapp üçgenine düşüyor. Şimdilerde birde snap ve instagram. Bitti gitti.

Arkadaşım aldı 1300'e g5 şak iki gün sonra yerde ve param parça ekran.

4-5" lik el kadar cihaza o paralar verilmez.

Adama 4000 liralık pc pahalı geliyor, 4000 liralık telefonu gidip kredi çekip babasını kesip alıyor.
  • Authorized kullanıcısına yanıt
    100 TL'lik Lumia 800 telefonumla tüm e-posta hesaplarımı kolayca kontrol edebiliyorum, virüs derdi olmaması da cabası.
  • Samsung J7 kullanıyorum 1 yıldır.Canavar gibi telefon şu ana kadar tek bir kasma,sorun görmedim.Telefonla da fazla işim yok zaten.J7 benim işimi görüyorken gidip daha kaliteli telefon almam.Çok gereksiz geliyor.
  • 5 yıl iphone 5 kullandım son yıl o fix dediğin uygulamaları bile kanser ederek açıyodu şarj desen %50-60 da kapatıyor
  • Gereksiz tüketime karşıyım, ancak samsung diye bir firma 900 dolara s8+ modelini satıyor ve önsipariş rekoru kırıyor bunda anormal olan bir durum görmüyorum. Anormal olan durum bizim gurabbaların 5000 liraya telefonmu olur demesi sana bana 5000 lira o adamlar bizim gibi 3 aylık maaşı telefona bağlamıyorlar yani merak etmeyin.
  • aydinsukru kullanıcısına yanıt
    5 yıla yakındır ben de zopo c2 kullanıyorum. Yavaşlama oluyor formatla falan da düzelmiyor artık oyun da oynatmıyor. Bunun sebebi ekran işlemcisi ve ramin artık eskimiş ve bitmiş olmasından. Bu söylediklerim her telefon eskiyince mutlaka gözlemlenir. Yoksa alırsın on veya yirmi sene kullanırsın işlerine gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Telefonunu seven bilge -- 21 Nisan 2017; 22:18:1 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.