Şimdi Ara

ARTIK TÜM TELEFONLAR AYNI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
7
Favori
31.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
430 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 senedir note 3 kullanıyorum , bir sonraki teledonumda 1000 tl lik bişey olacak , yetiyor sanki iphone alsam.beni uçuracak gereksiz para.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçınız burada telefon alırken SAR değerlerini kontrol ediyor? Eminim çoğu kişinin telefonun sar değerleri 1'in üstündedir. İleride nur topu gibi tümörünüz olacak. Allah analı babalı büyütsün.

Yok sentetik testlermiş, yok uygulamaymış, yok mağazasıymış, yok bilmem neymiş. Gören de herkes telefonunda bilim laboratuvarı işletiyor. Lan kullanacağın alt tarafı 5-10 uygulama.

Şu an 700-1000TL bandında çok iyi telefonlar var. Ama yok illaki bir bencillik, aç gözlülük, hırs olacak. Daha iyisine sahip olmalıyım diye sidik yarıştırıyorsunuz.

Nokia, Microsoft en iyi kameralı, kasalı telefonları ucuz fiyatlara çıkardı yine de satamadı battı. Gidip alüminyum kasalara binlerce TL döktünüz. Yok el hissiyatıymış, yok görüntüsüymüş. Bilmiyorsunuz ki alüminyum kasalar daha fazla radyasyon yayıyor. Koca bilgili geçinen Erdi Özüağ gitti Nokia Lumia 950 XL için malzeme kalitesi kötü dedi. Polikarbon kasayı ne yapacaksın oğlum git alüminyum kasaya 3000TL bayıl rahat et.

Üst sınıf zenginler hangi telefonu kullanıyorsa siz fakirler gidip o telefonu almak için yarışıyorsunuz. Tüm olay bundan ibaret.

• KATLIYORUM IPHONE 7+ KULLANANDA WHATSAPP FACE TAMPLE RUN
  • İphone 7 plus 128 gb telefon var.

Nasil fark yok aga guldurmeyin.

• telefonla alo whatsap ve bir iki basit uygulama kullananlar veya daha az kullananlar(dar gelirliler) icin haklisiniz da onun disinda biraz zevk ve lukse giriyo bu mantikla kimse taki takmasin luks arabaya binmesn vb vb bende bu amiral , iphone vb telefonlara karsiyim , ekrani kirjlinca bi telefon parasi vermemek icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gm 4g aldım 600 TL'ye kasma donma sıfır. Bencede lüzumsuz pahalli tel kullanmak aynı işi görüyor sonucda

• Yok şak diye açiyor filan ulan bunlari diyenlerin hepsi aksam babasini Iphone almaya ikna etmeye calisan tipler.

• Beels kullanıcısına yanıt
    Note 3un kamerası çok dar açı çekiyor. Aynı dönem çıkan s5 daha iyi. Buyuk ekran nedeniyle ellerin ağrıyor bir süre sonra. Bir sonraki telefonum a5 2017 veya ona benzer bişi olacak. Ben de bir daha not3 3 te yaptığım gibi dönemin en pahalı telefonlarından birini almam. Ama o zamanlar öyle olmasi gerekiyordu. Mesela s4 yeterli gelmiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: osamanos

Note 3un kamerası çok dar açı çekiyor. Aynı dönem çıkan s5 daha iyi. Buyuk ekran nedeniyle ellerin ağrıyor bir süre sonra. Bir sonraki telefonum a5 2017 veya ona benzer bişi olacak. Ben de bir daha not3 3 te yaptığım gibi dönemin en pahalı telefonlarından birini almam. Ama o zamanlar öyle olmasi gerekiyordu. Mesela s4 yeterli gelmiyordu.

Ben memnunum hocam , dahada pahalı telefon almam. en fazla 1000 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

500 tl lik telefonla maillerini her kontrol etmek istediğinde saçına bir tane ak düşer.

O bahsettiğin 5 sene önce, daha Android 4.1in yeni çıktığı zamanlardaydı. Şuan 600tlye aldığın bir Androidle oyun oynamak dışında her türlü işini görürsün ki zaten telefonda pc tarzı oyunları oynayan kaç kişi var ki?

• afsinedremitli kullanıcısına yanıt
    Hocam peki guncellemezsek nolur telefonu? Sanki her guncellemede atla deve, hayati kolaylastiracak, olmazsa olmaz ozellikler mi geliyor da bu guncellemeler mutlaka yapilmali? Bana biraz saplanti gibi geliyor. Ben guncelleme yapmiyorum, android 6 isletim sistemli bir telefon kullaniyorum 1300tl lik ve ne istersem, cevremdeki pahali telefonlar ne yapabiliyorsa aynisini yapabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr808080 -- 21 Nisan 2017; 17:57:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

quote:

500 tl lik telefonla maillerini her kontrol etmek istediğinde saçına bir tane ak düşer.

O bahsettiğin 5 sene önce, daha Android 4.1in yeni çıktığı zamanlardaydı. Şuan 600tlye aldığın bir Androidle oyun oynamak dışında her türlü işini görürsün ki zaten telefonda pc tarzı oyunları oynayan kaç kişi var ki?

Katılıyorum.

• quote:

quote:

güzel kardeşim, teoride konuşmuyorum herhalde. Bizzat android 7 kullanıyorum. 2500 e aldım telefonu. Iphone sevmememe rağmen bir iphone stabilliği yok androidlerde. Durum böyleyken 500 liralık telefonun hızı söz konusu bile olamaz anlıyor musun? Oyun falan değil mesele. Yaptığın işlemlerin hızı arasında dağlar kadar fark var. Vatan da oem elemanıyım, benim işim donanım. Burda kalkmış 500 liralık telefonu savunuyorsunuz. Şaka mısınız acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Efe

Teknoloji işinde 2 farklı mantık vardır.

1) O an piyasadaki en iyi cihazı alırsın ve 4-5 sene alet ölene kadar kullanırsın sonra tekrar en iyisini alırsın bir 4-5 sene de onu kullanırsın.

2) yine piyasadaki en iyi cihazı alırsın. Bir yıl sonra yenisi çıkar çıkmaz elindekini az bir zararla satıp üstüne de az bir miktar ekleyerek alırsın ve her yıl güncellersin. Bunun dışındaki yöntemler bana avantajlı gelmiyor.

2. deki mantık tek markaya ait resmen eskiden bunu sadece iphonela yapabilirdin şimdi ise hala iphonela yapabiliyorsun.

bendeki mantık
    1 ve 2 deki doğru 3. ise geçen senenin en iyi tepe modeli android cihazını al ertesi sene bir sonraki ile değiştir veya ölene kadar kullan veya Xiaomi meizu oneplus oppo vivo zte gibi markaların ulaşılabilirliği ve kalitesi olan cihazlarını al ister ölene kadar kullan istersen sat bir sonrakini al.

• quote:

quote:

quote:

güzel kardeşim, teoride konuşmuyorum herhalde. Bizzat android 7 kullanıyorum. 2500 e aldım telefonu. Iphone sevmememe rağmen bir iphone stabilliği yok androidlerde. Durum böyleyken 500 liralık telefonun hızı söz konusu bile olamaz anlıyor musun? Oyun falan değil mesele. Yaptığın işlemlerin hızı arasında dağlar kadar fark var. Vatan da oem elemanıyım, benim işim donanım. Burda kalkmış 500 liralık telefonu savunuyorsunuz. Şaka mısınız acaba?

Yakın bir arkadaşımda Xperia C3 var her türlü işini görüyor.
    2017 yılında HTC Sensation XL kullanan tanıyorum o da aynı şekilde tüm işini görüyor.
    Babamda Ace2 var bütün gün internet kullanıyor CM11 yüklü arada kasıyor ama iş görür düzeyde.
    Kız kardeşimde Galaxy Core Prime var CM13 yüklü stock romdan daha hızlı ve bütün gün interneti sömürüyor ama 1 kere kastığını duymadım.
    Annem 4 yıldır Xperia Z kullanıyor ve 0 sıkıntı.
    Çoğu tanıdığım GM 4g tarzı cihazlar kullanıyor, hala gmd1 kullananlar bile var ve şikayetçi değiller.
    Teknik bilgi her zaman en iyi bilgi değildir, bak saydığım herkes gayet memnun ve işini görüyor. Kendim Xperia Xa Ultra kullanıyorum gayet orta seviye bir donanımla bütün işimi görüyor bilgisayarı sadece dizi-film izlemek ve telefonun şarjı azken forumda takılmak için açıyorum. Şu işlem hızı arasındaki farkı da bir türlü anlamış değilim telefonda video mu renderlıyorsunuz ne yapıyorsunuz, snapchat yarım saniye geç açılsa ne olacak sanki. iPhone 6nın instagramda ara ara kastığını gördüm, benim sorunlu Xperia Z1de gram takılma yoktu.

• Şayomi alır keyfime bakarım

• quote:

Orijinalden alıntı: chatlck

anakartı filan yandı diyorsun hocam, normal olarak kullanmıyorsun demek ki. burada kastedilen kullanıcı türü normal kullanıcı.

Evet güzel kardeşim anakarti suya sokup çıkarmak gibi bir fantezim var belki ondan bozulmuştur

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yakın bir arkadaşımda Xperia C3 var her türlü işini görüyor.
    2017 yılında HTC Sensation XL kullanan tanıyorum o da aynı şekilde tüm işini görüyor.
    Babamda Ace2 var bütün gün internet kullanıyor CM11 yüklü arada kasıyor ama iş görür düzeyde.
    Kız kardeşimde Galaxy Core Prime var CM13 yüklü stock romdan daha hızlı ve bütün gün interneti sömürüyor ama 1 kere kastığını duymadım.
    Annem 4 yıldır Xperia Z kullanıyor ve 0 sıkıntı.
    Çoğu tanıdığım GM 4g tarzı cihazlar kullanıyor, hala gmd1 kullananlar bile var ve şikayetçi değiller.
    Teknik bilgi her zaman en iyi bilgi değildir, bak saydığım herkes gayet memnun ve işini görüyor. Kendim Xperia Xa Ultra kullanıyorum gayet orta seviye bir donanımla bütün işimi görüyor bilgisayarı sadece dizi-film izlemek ve telefonun şarjı azken forumda takılmak için açıyorum. Şu işlem hızı arasındaki farkı da bir türlü anlamış değilim telefonda video mu renderlıyorsunuz ne yapıyorsunuz, snapchat yarım saniye geç açılsa ne olacak sanki. iPhone 6nın instagramda ara ara kastığını gördüm, benim sorunlu Xperia Z1de gram takılma yoktu.

Hocam Allah aşkına adam zaten "Vatan"da çalışıyorum diyor, bir Vatan çalışanına laf mı anlatıyorsun? Ne anlayacak ki? Burada forumda bas bas bağırmıyor muyuz vatan, teknosa gibi adi firmaların çalışanları bilgisiz, cahil diye. Ne laf anlatıyorsun ki bu da onlardan biri işte. 650 liraya aldığım Lenovo vibe p1m'in hızı hiçbir telefonda yoktur belki 1000-2000 liralık, kullanıyorum anasını satıyım benden iyi mi bilecek, benden başka bu telefona sahip olanlar da var forumda çıksın söylesinler. Bu telefonun hızı Iphone kadardır, aynı anda oyun oynayıp, video kaydı alabiliyorum, başka işlemler yapabiliyorum telefon tık demiyor. Neyin kafasında bunlar anlamıyorum.

• Kesinlikle gereksiz. Ben panasonic G500 kullanıyorum her işimi görüyor valla. Ceviz kırıyorum, çivi çakıyorum, kavgada kullanıyorum vs.
  • s2 kullanıyorum her işimi görüyor.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.