Şimdi Ara

ARTIK TÜM TELEFONLAR AYNI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
7
Favori
31.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
430 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pahalı telefonların alınma nedeninin başkalarına gösteriş yapmak için alındığını sanmıyorum, elbette istisnalar olabilir. Bu daha çok kendini tatmin etme gibi bir şey. Öyle hoşuna gidiyor, mutlu oluyorsa kime ne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahran

S3 mini kullandım çöptü. 2 gb ram+1.5 ghz en az 4 çekirdekli işlemcili telefon herşeyi yapabilir.

Her şey ayrı yazılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu forumda hep yazmışımdır. Özellikle ülkemizde bu kadar pahalıyken son model telefon almanın hiçbir mantığı yok.
  • Telefonu oyun +internet+video izlemek için kullanıyorum.

Ekranı büyük olacak ,hızlı olacak,kaliteli ses verecek,benim için öncelik bunlar

Kamera,dış tasarım çok önemli değil.

Samsung galaxy s5 kullanıyorum ,ilk çıktığında almıştım ,ne zamanki oyunlarda kasma olur ,o zaman gider oyun performansı en yüksek olanı alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: holiganx61

Evet

Kamera olayina cok takılıyor millet ama sacmalin daniskasi

Hele birde hafıza olayi var

Ama apple dünyaliya eksik özelliği özellik diye yutturmus ya

Ay senin kide bukutut var benim kide yok ezik bulut lu tel kullaniyo

TEBRIK ETMEK LAZIM

İşin aslını tam öğrenmeden konuşmayın La.

iPhone da Bluetooth kullanılmamasının sebebi tamamen virüs.

• Herkesin kendine göre bütçesi var elbette ama bende ihtiyaca göre telefon alanlardan yanayım. 2 yıldır LG 3 kullanıyorum ve şimdiye kadar hiç programlarda sorun yaşamadım. yavaşlık oluyormu bazen oluyor elbette ama teknoloji her dakıka ilerliyor arkadaslar yakalamak biraz zor o yuzden en son noktaya geldıgınde ıhtıyacını karsılayacak bır telefon alırsın olur biter ama bu illa ıhtıyacından fazlasını almak anlamına gelmıyor bana göre. 4000 tl verecegıme ihtiyacım olan 2 bin tl lik telefon ise gider 2 bın tl lık telefon alırım gerı kalan 2 bın tl'yede örneğin televızyon alırım baska bırsey alırım ama gıdıpte ıhtıyacım fazlası olan bır mala 4000 tl vermem.

okuduğunuz için teşekkürler iyi forumlar.
  • Arkadaşlar sene de kaç kere telefon değiştiriyorsunuz ya da mesleğiniz gereği kaç farklı telefon kullanıyorsunuz ? Tamir mi ediyorsunuz kullanıyor musunuz ? Çok çeşitli telefonları kullanmadan bence marka tercihinizi de yapmayın, yorumda yapmayın. Pahalı telefon zevk meselesi, hiç öyle masanın üzerinde dursun diye alanlardan değilim, ne kadar para o kadar ekmek demişler, şu ana kadar en çok tercih edilen markaların hemen hemen tüm modellerini meraktan alıp kullandım, ama apple cihazlarım hep sabit kaldı, sadece bir üst modeli çıkınca değiştirdim. Yeri geldi tamir ettim, kaliteyi içini açınca gördüm. Bence daha detaylı inceleme, tamir yapan arkadaşların yorumlarını öğrenelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: theicestorm

Otur bi s7 edge in android 7.0 experience arayüzü ile yapabileceklerine bak dön bi de androidin saçma sapan saf arayüzüne bak.

Her telefonla aynı şeyleri yaparsınız ama bi yazılım size bunu daha basit hale getirir. Sizin için daha kolay olur. Siz de buna para verirsiniz.

Ne güzel sizin adınıza sevindim

• quote:

Orijinalden alıntı: crazydange

Herkesin kendine göre bütçesi var elbette ama bende ihtiyaca göre telefon alanlardan yanayım. 2 yıldır LG 3 kullanıyorum ve şimdiye kadar hiç programlarda sorun yaşamadım. yavaşlık oluyormu bazen oluyor elbette ama teknoloji her dakıka ilerliyor arkadaslar yakalamak biraz zor o yuzden en son noktaya geldıgınde ıhtıyacını karsılayacak bır telefon alırsın olur biter ama bu illa ıhtıyacından fazlasını almak anlamına gelmıyor bana göre. 4000 tl verecegıme ihtiyacım olan 2 bin tl lik telefon ise gider 2 bın tl lık telefon alırım gerı kalan 2 bın tl'yede örneğin televızyon alırım baska bırsey alırım ama gıdıpte ıhtıyacım fazlası olan bır mala 4000 tl vermem.

okuduğunuz için teşekkürler iyi forumlar.

Çok güzel demişsiniz. Ama maalesef ihtiyaçlarınızı karşılayacak telefonlarda da 2000 liralık bir cihaz almak mantıklı değil. Misal; İPhone 5s ya da 6 aldınız, ne kadar süre daha güncelleme alacak cihazınız ? Aldığı güncellemeler ne kadar süre daha hızını düşürmeyecek ? Bu sorularımı aynı şekilde bir android cihaz içinde düşünebilirsiniz. Bence ilk etap da en son modeli almak daha mantıklı. Uzun süre güncelleme desteği, üzerindeki teknolojinin uzun süre daha yeterli olması, garantisi bittiğinde bir sorun olduğunda halen piyasa da parçasının rahatlıkla bulunabilmesi. Satmak istediğiniz de iyi bir telefon alabilecek paranın bir kısmını karşılaması. Maalesef en son söylediğimde sadece apple ikinci el de iyi fiyatlara gidiyor.

Sonuç olarak bu sebeplerden ötürü, bilindik markalar ve en güncel modeli almamız gerekiyor. Aksi taktirde zararı büyük oluyor, elimizdekinin ne değeri kalıyor, ne parçasını bulabiliyoruz, ne güncelleme geliyor. Birazda bu açıdan değerlendirmek lazım.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsinedremitli -- 21 Nisan 2017; 15:47:27 >

• Samsung s7 edge dual kullaniyorum cok cok memnunum ve uzun bir sure degistirmem soz konusu degil..aarkadasa tamamen katiliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Gördüğüm en saçma konu. J3 ile WhatsApp uygulamasını 262633737 sn de açabiliyorum ve telefonda sadece WhatsApp yüklü. Fakat iPhone 7 ile aynı anda hiç takılma olmadan bütün uygulamaları kullanabiliyorum. açmayın artık şöyle Çomar konuları. Herşeyin fiyatı kalitesi ile doğru orantılı. Paran yoksa fakirsen j3 alır 3310 gibi kullanırsın. Paran vardır ip7 alırsın İOS un bütün olanaklarından faydalanırsın

Birde iosu ove ove bitiremeyenler var senin gibi. Düşün ki bir telefon internette flash player çalıştırmaz, arama sırasında ses kaydı yapmaz, mx player gibi programlara para ister. Sonrada çıkar birileri ove ove bitiremez. J3 kullanmadim bilmem nedir ne degilir zaten kiyaslaman çok saçma 4k telefonla 600 TL karsilastirmasi yapmışsın. 800 tl lik xiaomi redmi 4 prime senin iphone 7 ne her bakımdan üstündür benim gözümde özellikle aradigin şey bir telefondan fazlasıyla. Abuk sabuk bir pdf görüntüleyene kadar yada bir programla istediği mp3 ü indirene kadar insanın telefondan midesi bulanıyor. Ama 4bin TL olmasi mutluluk veriyorsa bu mutluluk tamamen ego dur.

• quote:

Orijinalden alıntı: FIRAT_G_

quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Gördüğüm en saçma konu. J3 ile WhatsApp uygulamasını 262633737 sn de açabiliyorum ve telefonda sadece WhatsApp yüklü. Fakat iPhone 7 ile aynı anda hiç takılma olmadan bütün uygulamaları kullanabiliyorum. açmayın artık şöyle Çomar konuları. Herşeyin fiyatı kalitesi ile doğru orantılı. Paran yoksa fakirsen j3 alır 3310 gibi kullanırsın. Paran vardır ip7 alırsın İOS un bütün olanaklarından faydalanırsın

Birde iosu ove ove bitiremeyenler var senin gibi. Düşün ki bir telefon internette flash player çalıştırmaz, arama sırasında ses kaydı yapmaz, mx player gibi programlara para ister. Sonrada çıkar birileri ove ove bitiremez. J3 kullanmadim bilmem nedir ne degilir zaten kiyaslaman çok saçma 4k telefonla 600 TL karsilastirmasi yapmışsın. 800 tl lik xiaomi redmi 4 prime senin iphone 7 ne her bakımdan üstündür benim gözümde özellikle aradigin şey bir telefondan fazlasıyla. Abuk sabuk bir pdf görüntüleyene kadar yada bir programla istediği mp3 ü indirene kadar insanın telefondan midesi bulanıyor. Ama 4bin TL olmasi mutluluk veriyorsa bu mutluluk tamamen ego dur.

Şimdi konu iOS konusu olursa iş değişir ama bilgileriniz net olsun lütfen. Flash player tarayıcı için zararlı olduğu bilindiğinden yok, Google Chrome Java desteğini neden bitirdi, zararını tespit etti. Apple da neden yok zararı var çünkü. Bluetooth neden başka cihazlara kapalı, çünkü başka cihazlar yani android cihazlar virüs olma riski çok yüksek bulaşmasın diye kapalı. iOS ile kıyaslama yapmak mantıklı değil. Android de yapılamayacak hiç bir şey yok. Sınırınız yok. Haklısınız. Ama performans da bu sınırların aşılması ile kaybediliyor. iOS cihazları kaç kere sıfırladım, android cihazları kaç kere sıfırladım bilirim. Fifa 2017 android de hemen çıkar, iOS da daha geç çıkar. Android de denek kullanıcılar, iOS da ise denek firma yazılımcıları. Android de oyun erkenden çıkar, kapanma, ısınma vb. Sorunlar olur, iOS da olmaz. Farkı budur. Bazı android oyunları virüslü bile çıkıyor. Ama iOS da o oyunu markette bulamıyorum. Çünkü yok.

İyicene taraf tutmadan değerlendirelim. Serbestçe. Saygılar

• Birde piyasada 5 inc altında telefon seçeneği yok min 2gb ram ve 64bit işlemcili. Hem huawei hemde xiaomi ye mail atmıştım max 4.7 inc kasa ekran orani 70 uzeri parmak izi okuyuculu min 2gb ram 64bit qualcom 4 cekirdek web time min 12h bir cihaz yapin diye tınlamadılar kimsede geri dönüş yapmadı. Şuan piyasa samsung ve sony nin elinde a3 2017 ile x compact başka seçim yok. Fiyatları da gereksiz pahalı.

• şu ana kadar hiç pahalı telefon kullanmadım bir kerede ben kaliteli bir ürün alıp beni 5 yıl götürsün diye sorunsuz servisle falan uğraşmıyayım diye pek kamera kullanmasamda yinede kamerası iyi olan bir ürün alayım dedim hazır paramda varken evli felanda değilim çalışıp kendi paramla aldım şuan parasızda değilim gidip iphone 7 plus aldım.

Benim gibi olup alırsanız bir şey diyemem ama 1 senede bir 2 senede bir amiral gemisi telefonlara para baymak cidden saçma veya evinde çocuğu karısı olup 2000 tl maaş ile geçinen kişilerin almasıda biraz saçma ama bir şey diyemeyiz biz burada niye aldın diye sonuçta özgür bir ülkede yaşıyoruz
  • afsinedremitli kullanıcısına yanıt
    katılıyorum birde yıl olmuş 2017 kim bluetooth ile dosya gönderiyor allasen ha kapalı sistem ise jailbreak diye bir şey var istediğin zamanda kaldırıyorsun jb yapınca telefon ucuyor
  • afsinedremitli kullanıcısına yanıt
    Hocam inanin telefonla hic oyun oynamam bu yüzden bilmediğim bir konu hakkında bilmislik yapamam. Tarayucu olarak chrome kullaniyorum bende bu gune kadar faydasindan baska birsey gormedim. Onceki cihazim 800 tl lik xiaomi redmi 4 prime idi. 1 kere bile donmadi akicilik konusunda iphone se den zerre farki yok. Mi5s i falan kullanmadim düşünün ki 1000 tl lik cihaz size 4k lik telefonu aratmayacak. Neden fazladan 3bin odesin ki insanimiz. Bence bilincsiz tüketim. Bluetooth un eksikligini hic bir cihazda yaşamadım whatsapp falan varken kimse ugrasmaz bulutut mulutut diye dusunuyorum artik bu zamanda.

• Kısacası Xiaomi kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRAT_G_

Hocam inanin telefonla hic oyun oynamam bu yüzden bilmediğim bir konu hakkında bilmislik yapamam. Tarayucu olarak chrome kullaniyorum bende bu gune kadar faydasindan baska birsey gormedim. Onceki cihazim 800 tl lik xiaomi redmi 4 prime idi. 1 kere bile donmadi akicilik konusunda iphone se den zerre farki yok. Mi5s i falan kullanmadim düşünün ki 1000 tl lik cihaz size 4k lik telefonu aratmayacak. Neden fazladan 3bin odesin ki insanimiz. Bence bilincsiz tüketim. Bluetooth un eksikligini hic bir cihazda yaşamadım whatsapp falan varken kimse ugrasmaz bulutut mulutut diye dusunuyorum artik bu zamanda.

Peki bahsi geçen cihazları satmaya, takas etmeye ya da parçasını aramaya başladınız mı ? Sonuç ne oldu ?
    Benim konuşmam da söylediğim uzun süreli kullanıma istinaden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsinedremitli -- 21 Nisan 2017; 16:6:52 >

• Arkadaşlar bir de bir arkadaşımız var sinir etti şu anda beni. Özel mesaj ile flash hakkında bir şey yazmış, bende cevap vermek istedim. Üye özel mesaj kabul etmiyor uyarısı aldım. Böyle abuk sabuk hareketler yapacaksanız bana yazmayın. Bir şey söylediğiniz de çürütebilirim de çürütülebilirimde. Ama cevap hakkı vermemek terbiyesizliktir. Kaç satır yazı yazdım gönderemedim.

• Elin "gavuru" diye tiksinilen insanlar asgari ücretlerinin yarısı ile iph7 alıyor Hatta polis öğretmen vs olduğunu düşünün. Her ay belki 3 4 tane alabilecek durumları var. Zenginleri kıyaslamıycam, zengin her yerde zengin

Ama bizde 12 ay banka kredisi ile maaşının 3te birini telefona bağlayan insanlara da anlam vermek mümkün değil. Keşke refah düzeyimiz iyi olsa da asgari ücretle çalışanlarımız da fiyatına göre değil de isteklerine göre elektronik cihaz tercihlerini yapabilseler. Kim ipler apple varken GM'yi, huawei'i, Motorola'yı yani

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.