Şimdi Ara

ARTIK TÜM TELEFONLAR AYNI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
7
Favori
31.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
430 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2015te s4'ü satıp s5 aldım 32 gb maşallahı var hâlâ kullanıyorum her işimi görüyor. Yazın satıp yeni cihaz almayı düşünüyorum fakat ne alacağım bilmiyorum. S8'e ısınmadım iphone 7 kalıyor sanırım geriye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce 500 TL'lik telefon kullanmıştım. (Alcatel - modelini hatırlamıyorum)
    Şimdi kullandığım da 1400 TL değerinde. (Sony Xperiaz Z)

Bu ikisinin arasında kesinlikle fark var.
  • Telefonlar artık tektip insanlar da aynı, hepsi birbirinin kopyası gibi, tasarım yok farklılık yok, inceltilmiş hacı şakir sabun benzeri sıkıcı tasarımlar.

Eski telefonlarda ki tasarımlara bakın farklıydı hepsi, telefona fazla para verilmez yeni model telefonlar boşuna çıkıyor, iki tane dandik uygulama ve oyun için gereksiz

• 600 tl lik telefon ile 4000 tl lik telefon arasında uçurum kadar fark var yalnız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alcatel idol 3 kullanıyorum kamera biraz zayıf gece onun haricinde lg g3 ten farklı olarak yapamadığım hiçbirşey yok. amiral gemisi alabilecek durumdayken almadım sadece 690 verdim mükemmel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FooL -- 21 Nisan 2017; 12:25:42 >
  • Kapitalist sistem demis ama kullanici adi: Nusr-et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu mantiga gore tüm tabletler, tüm tabletler, tüm laptoplar aynı.

• 2000 - 4000 arasi telefonlar deseydin neyse derdim ama 600 liralik telefonla 4000 liraligin performanslarini nasi ayni kefeye koyabildin?

• Bence 4000 tllik telefonlarin yapip 1000tllik telefonlarin yapamadigi tek sey, ısınma misal, s7 ve s7edge kullandim, whatzapta yazarken bile isiniyordu cihazlar. Su an yine samsung, ama j7 prime modelini kullaniyorum, islemci orta halli ve cozunurluk full hd, isinma nedir unuttum walla saka bir yana oyun oynamiyorsaniz bence bu civarlarda bi cihaz gunluk her isinizi ve fazlasini gorur ve sizi tatmin eder kendi fikrimce

• Redmi note 2 kullanıyorum. Instagram kullanan eziklerden de değilim. O yüzden kamerası muazzam bir şey olmasına gerek yok. Twitter whatsapp kullanıyorum. 4 saat ekran süresi alıyorum. 450 ye almıştım 2 sene önce. Miui Android arayüzlerinin kralıdır. Akıcı, muazzam çalışıyor. Şimdi bunu okutup gearbestten kuzene redmi 4 prime kargolatacam(hollanda). 5.2 inç de 10 saat ekran süresi keyfi olacak. Tahmini 550-600 civarına gelecek bana. Not: Zeytinyağı kullanın daha sağlıklı olur.

• Her cikan 3.000-4.000tl bandindaki telefona atlarsak fiyatlar duzenli olarak yukselir.

Bende hep en son cikan apple serisi ve galaxy note serisi kullanirdim fakat note 3 ve iphone 5s ten sonra fiyatlar abartilmaya basladi. O dakikadan sonra hep alternatifleri arastirip kullandim. Suan ise Lenovo vibe k4 kullaniyorum, 8 cekirdek islemci 2gb ram 32gb rom parmak izi okuyucu full hd ekran 3200mAh batarya vs. İsimi fazlasiyla goruyor,2016 sonunda 899tl ye almistim en son baktigimda 1200 tl olmustu fiyati.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 21 Nisan 2017; 12:45:32 >
  • 2 gb ramli herhangi bir xperia 2 yıl götürür beni

• quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

bu mantiga gore tüm tabletler, tüm tabletler, tüm laptoplar aynı.

5bin liralık araba da götürür getirir 500bin liralık araba da. nasılsa ben sadece şehiriçinde kullanıyorum. :)

• Mevzu telefonun ettiği değer değil verilen vergiler ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

bu mantiga gore tüm tabletler, tüm tabletler, tüm laptoplar aynı.

5bin liralık araba da götürür getirir 500bin liralık araba da. nasılsa ben sadece şehiriçinde kullanıyorum. :)

Yok artık.Birinde daha konforlu gitmek varken niye götüm koltuğa batsın :D.

• piyasadaki en güzel telefon iphone 6 dır net iphone 6 kullanmayan adam gereksiz görebilir iphone 6 hariç diğer telefonlar boş telefon bence

• Bence baya fark var. Oyun oynuyorsan özellikle
  • Android telefonlar yeni sürümleri 2 seneden sonra da alsalar ben iphone almazdım. Çünkü telefondan çok fazla bir beklentim yok.
  • bayanlar kizmasin ama ellerindeki telefonlarin islevlerini ve gucunu %90 kullanmiyorlar ,erkekllerde %60 diyelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple a parası yetmeyip General Mobile falan almış 98 li veletlerde gelmiş Android vs Apple yapıyor He gülüm seninkine root atılıyor rom kuruyorsun bütün uygulamalar bedava 2 sene sonra kasan telefonunla ağlıyorsun sonra
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.