Şimdi Ara

ARTIK TÜM TELEFONLAR AYNI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
7
Favori
31.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
430 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bence telefonda oyun oynamayan,pek video foto filan cekmeyen birisi icin hepsi ayni.

Ben cok foto cektigim icin note 4 kullaniyorum.

Ama boyle bi merakim olmasaydi alacagim telefon max 1000 lira olurdu.

Ayfon denen ısırılmış elmayi almak icin kredi cekenler bile var yahu

Vallahi yazik o paraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi der geçerim

• Xiaomi Redmi 3 kullanıyorum. 600TL

Her işimi görüyor. Sürekli mail ile de çalışıyorum. Hem profesyonel hem de kişisel anlamda.

Elimde şarj aleti ile de priz aramıyorum, bazı amiral gemisi telefon sahibi arkadaşlar gibi.
    Adamlar artık şarj aleti ile gezmeyi benimsemişler benim taşımıyor olmam garipleşmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 21 Nisan 2017; 10:42:37 >
  • Aynı şey bilgisayar ve tablet için de geçerli, adam dünyanın parasını gömer hayvan gibi cihaz alır, oturur nette gezer forum okur müzik dinler film izler en fazla ofis programı kullanır. Sekiz çekirdeğin yedisi boş yatar.
  • Oldu cınım

• 4 bin tllik telefon alamayınca ben

• cok yanlış bir yaklaşım.

misal ben şehirler arası giderken atıyorum tele 4-5 fil izliyorum telefonum note4 şimdi o boyutta bir ekran zar zor izleme keyfi veriyor.

ben gitsem alsam 500-600 tl lik benzer ekranlı bir telefon şuanda takoz olan telefon olacak bana tuğla. neden ekran kasa oranı önemli benim için bak s8 adamlar telefonu neredeyse ekran yapmış.

şimdi ekran 2k ve aynı anda 2 hatta bazen 3 dosyayı açıp telefonda calışıyorum. 500-600 tl ye ekranı 2 k olan bir telefon göstersene bana gidip alayım.

oda yetmiyor dosyalara yazıp not alıyorum kalemle varmı 500 600 tl bandında böyle bir özellik.

bazen chromede 100 ün üzerinde sayfa acmak zorunda kalıyorum ekranın üstünde 100 sayfalık chrome altta note acık kasmadan kullanıyorum. varmı 100 sayfalık chrome gibi bir tarayıcıyı kasmadan acabilecek 500 tl lik telefon.

video çekip bazen render yapmam gerekiyor pc yoksa render işinide telefondan hallederken tel kasıyor ve ben keşke note5 mi alsaydım diyorum ama bu işi aynı kasma oranında yapan 500 tl lik telefon varmı.

veya autodesk sketch book'u kullanabilecegin bir 500 tl lik telefon varmı.

sonra teli cebime koyuyorum ve diyorumki keşke biraz daha küçük olsaydı ama aynı veya daha büyük ekranı olsaydı. varmı bildigin bir telefon 500 tl bandında.

sana daha bir cok şey sayarım. navigasyon kullanırken telefon ile görüşme, gsm operatörü araması ile telekonferans spor yaparken gear ile olan senkronizasyon, kamera netligi, coklu işlemlerde işlemci performansı arka planda açık tutabildigi uyğulama sayısı..... vs vs....

anlayabildinmi pahalı telefon ile ucuzun farkını bak bunları sana yazarken chromeda 172 sekme acık ve kasma yok...

şimdi 500 tl lik tel ile 4000 tl lik telefon arasında dağlar kadar fark var ama sen 4000 tl lik telefon alıp sadece internette bir kaç dk gezinip telefon ile konuşursan anlayamazsın.

bu yüzden insanlar ihtiyaca göre, kullanım şekillerine göre telefon almalılar. sadece telefon ile konuşacak olsam bende alırım 400 tl lik bir tel bakarım keyfime.

sen diyorsanki kullanmayacagın özellige bosa para vermeyin, sana tamamen katılırım ama 500 tl lik telefon ile 4000 tl lik telefon arasında fark yok dersen kesinlikle sacmalık derim.

bende tele para vermeyi sevmiyorum ama olmuyor benim ihtiyacım karşılamıyor bak ben oyunda oynarım arada nfs veya fifa nba usb den banğlarım kolu mis gibi daha onlara girmiyorum bile sen anla artık aradaki farkı...

• Bende HTC 10 var (2999₺), pederde Huawei Honor 7 (1250₺) var. İkisi de aynı işleri görüyor, kabul. Fakat arada kalite farkı olduğunu anlıyorsunuz. Kamera, kulaklık, ses çıkışı, malzeme kalitesi, ekran, yazılım optimizasyonu gibi şeylerde HTC 10 çok daha önde. Haklı olduğunuz nokta şu; bu aradaki fiyat farkına değecek kadar fark yok aralarında.

• Yıllardır Cep Telefonunlarına hakim biri olarak katıldığım önermedir. Tam30 ay önce note 4 ilk çıktığı zamanlarda aldım. Şuan hala kullandığım cihaz. Bir kere Oynatamadığı hiçbir oyun yok tüm oyunları kasmadan donöadan oynayabiliyorum. Zaten mobil patformada en iyi garafiklere sahip oyunu 1000tlik telefonlar bile çok rahat oynatabiliyor. Özellikle telefonda kamerayı aşırı önemseyenleri anlamam ne yparaan yap kalite artar o artar bu artar ama mobil kameraların standartı bellidir. Eğer çok fotoğrafçılığa meraklı isen al dslr keyfine bak. Bana göre şuan çıkan s8 benim için oldukça gereksiz. Zaten benim cihazım her uygulamayı çalıştırabiliyorken daha yüksek işlemci sadece fuzuli.Ha alım gücümü soran olursa şuan istediğim ana s8 veya ip7 plus alabilirim ama gereksiz

• 2 trilyonluk Ferrari'yle 200 milyarlık Mercedes arasında fark yok demek gibi olmuş

İkisi de gittiğin yere götürüyor ikisi de araba sonuçta kullanacağın frene gaza basacaksın.

• 1300 liraya xiaomi mi5 aldım. Neredeyse s7 ile kapışacak donanıma sahip. Şimdiye kadar xiaomi almadığıma pişmanım.

• Arkadaş sonuna kadar haklı kimse telefonla atomu parçalamıyor 900 TL lik GM one plus her şeye yetiyor 1000 kişiden 1 i belki yüksek fiyatli telefona ihtiyaç duyuyor gerisi whatsapp snapchat instagram.zaten deneyimli kullanıcıların hepside bunu biliyor mailleri acamazsin diyen arkadaş sincap belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 21 Nisan 2017; 11:19:39 >
  • lenovo k2 note kullandım düşüncem telelfonlara 3000-4000 vermek enayilikmiş.
  • Şöyle söyleyim 599 liraya Migros lar da satılan Samsung j1 veya Lg k4 telefonlar ile 4000 liralık telefonu veya 3 binlik telefonu kıyas etmek akıl mantık değil. Bunu kıyas edenler geri kafalıdir.Teknoloji den anlamayan sürekli samsung orta ve alt segment telefonların daha iyi olduğunu söyleyen kişilerdir diğer markalara yönelmekten korkanlardir. Bunu savunanlar lg k4 veya j1 2016 kullansınlar da görelim. Sinir krizi geçiriyor mu geçirmiyor mu? Saygılar sevgiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

500 tl lik telefonla maillerini her kontrol etmek istediğinde saçına bir tane ak düşer.

700 liraya aldığım lenova kullanıyorum dokunur dokunmaz mail açılıyor

• Android de alt seviye için eskisi kadar kötü değil bunu kabul etmek lazım. Ama tabi ki orta üst seviye cihaz kullanan insanlar buna bende dahil ( kullandığım en iyi cihazlarda j7 prime , Xperia M5 olsa da ) alt seviye cihazların performansı yetmiyor. Kamera olsun aynı anda yapılan işlemler olsun pdf performansları bile fark ettiriyor.

• Haklısın hepsini sadece telefon olarak kullanırsan hepsi aynı aslında Sadece telefon olarak değil özellik istediğinde işte hepsi aynı değil malesef...

• 2 sene önce lg g3 aldım 1300 tl ilk günkü gibi kullanıyorum çok para verilmemeli kanatimce.
  • Sony alın arkadaşlar adamlar eskiden sadece dış kasayı aynı yapıyordu artık içinide aynı yapmaya başladı. Senede 2-3 amiral çıkarıyor ilk çıkardığı telefon en az 1000 tl aşağıya düşüyor. He olmadı gm 5 plus alın fiyat, performans.

• Bence bu kişiden kişiye değişir. Telefonla cok uğraşan içini dışını kurcalayan birinin son nesilden ana modelden alması daha mantıklı mesela ben son 4 telefondur Samsung kullanıyorum her şeyini karıştırdım öğrendim telefonun. Ne kasma problemim var ne bişey. Bunları öğrenmek de hoşuma gidiyor bunlarla uğraşmayı seviyorum. Fix biçimde sadece internet ve arama kullanıcak adam zaten gider yan modellerden ya da parası varsa Apple alır

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.