Şimdi Ara

ARTIK TÜM TELEFONLAR AYNI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
7
Favori
31.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
430 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsteyen istediğin telefonu kullanır, isteyen istediği parayı verir. Sana göre malca gelen şeyler, ona göre mantıklıdır. Bu seni de zerre ilgilendirmez. Hepimiz aynı bakamıyoruz, hepimiz aynı baksak zaten ne anlamı kalır insan olmanın. Ben 500₺'lik telefon ile mutlu olurum, sen 3.000₺'lik telefon ile mutlu olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NaughtyDogg kullanıcısına yanıt
    5S kullanıyorum 2013 yılı telefonu ama hala canavar gibi çalışıyor. 2013-14 te çıkan S3-S4 gibi değil. Güncelleme yapmazsan bi 5 yıl daha götürür rahat.

• Qp nin tek sorunu uygulamalar.Uygulamaları çok az.Nadir uygulamalar ios ve androidle aynı durum gidiyo.WhatsApp filan.Instagram var ama biraz eski.Oyunlara geç güncelleme geliyo.

Ama ben bazen dışarı çıkarken teli bile yanıma almayan,gittiğim yerlerde unutup hatırlatılan biri olarak çok da takmıyorum.WhatsApp ve Normal arama bana yetiyo.Bide Edge tarayıcı bence gayet iyi ve kullanıyorum telefonda.

• Mi6 varken başka telefon mu

• Authorized kullanıcısına yanıt
    2 sene evvel aldigim lenovo k3 note'dan yaziyorum, yag gibi telefon. 450 tl ye almistim bu arada, o zamanki nuvo kampanyasi ile 400 e gelmisti. Hey gidi nuvo kart.

Edit: 107 arti olmus. Su mesaja arti verenler kendini kandiriyor. 2 gb ramli aletlerin mailde kasacagina inaniyor musunuz ciddi ciddi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 480mrt -- 21 Nisan 2017; 15:47:2 >
  • FIRAT_G_ kullanıcısına yanıt
    Otur bi s7 edge in android 7.0 experience arayüzü ile yapabileceklerine bak dön bi de androidin saçma sapan saf arayüzüne bak.

Her telefonla aynı şeyleri yaparsınız ama bi yazılım size bunu daha basit hale getirir. Sizin için daha kolay olur. Siz de buna para verirsiniz.

• holiganx61 kullanıcısına yanıt
    Bluetooth var ancak veri aktarılmıyor sebebi virüs olayı. Rastgele bir Apple serisi ile 1-2 senede donan 500 liralık Samsungu karşılaştırmayın

• Herseyi o kadar da basite indirgemeyin. Biz is geregi profesyonel uygulamalar kullaniyoruz. Mesela canli yayin gecmek icin LiveU uygulamasi var. Telefona ses icin portable receiver takip mikrofonun transmitirinden veri aliyoruz. Burdan gelen sesi de goruntuyle encode edip ana sunucuya gondermeniz lazim. Bu durumda 500TL'lik telefonun size ne taklalar attiracagini tahmin edersiniz sanirim. Stabilite ve hiz acisindan iPhone 6s ve uzeri tavsiye ediyoruz.

• huawei p8 1200 e her isimi fazlasiyla görüyor bur telegona bana göre max 2000 tl verilir

• 5S tam bir f/p telefonu.4 yıldır kullanıyorum kasma yok her işimi görüyor.O zaman yurt dışından almıştım.İphone 7 bundan farklı birşey yapmıyor.

• Telefonu hangi amaçla kullanacağına bağlı.. Şahsen 2 senedir bilgisayar kullanmıyorum tv izlemiyorum her işimi telefondan hallediyorum. Telefondan Tv izliyorum maillerime bakıyorum, kaliteli fotoğraflar çekiyorum, müzik dinleyip youtube dan 2k videolar izliyorum, parmak iziyle dosyalarımı güvence altında tutuyorum vs vs. Note 5 sahibiyim iyiki almışım teknoloji devrinde telefon elimiz ayağımız oluyor.

• Artık sende herkes gibisin

• 500-600 TL civarına bi telefon alıp bozulana kadar kullanmak en mantıklısı

-3,5 sene önce 600 TL'ye aldığı GM Disvovery ile gönderildi

• Authorized kullanıcısına yanıt
    600tl'ye aldığım general mobile 4g kullanıyorum. Telefona microsoft'un bütün office programları yüklü. (Word, powerpoint, excel vs. Bunların her biri en az 300mb'lık programlar.) Üstüne dokununca şak diye açılıyor.

Maillerimi kontrol etmek istediğimde internete bağlanmam yetiyor. Zaten yeni gelen mailleri bildirim olarak anında görüntülüyor. Daha detaylı bakmak istersem outlook'a basınca gelen kutum anında açılıyor.

Üstelik benim telefonum android one. Yani telefon size gelince içinde android işletim sistemi hariç hiç bir uygulama (reklam amaçlı veya general mobile'ın) yok. Ayrıca devamlı android güncellemeleri alıyorum. Şuan 7.1.1'deyim.

Şimdi söyleyin bana, benim aldığım 600 liralık telefonun donanımına eşdeğer bir telefon farklı bir markada en az 1500tl'den başlıyor. Üstelik içi o markanın gereksiz ıvır zıvırı ile dolu. Hangisini alırdınız?

• Hanımda Samsung E7 var. Telefon bozulmak üzere Samsung A ve S serilerine baktık istemedi o telefonları. Dediği cümle aynen şu.

Ne kadar güçlü ve estetik olursa olsun bu telefonları kullanınca e serisini kullanır gibi hissedecek bi farkını göremeyeceğim dedi. Bizde mecbur gittik İPhone aldık yapacak bir şey yok

Asıl sorun da burada başlıyor. Şu anda telefon piyasası doyuma ulaştı ve yenilik katılmadığı için 1000 liralık telefonda 4000 liralık telefonda aynı işi görüyor

• Telefon bir statü göstergesi olarak görülüyor bizde ne yazıkki . Adam pahalı telefon alınca kendisini zengin falan zannediyor herhalde . Millet olarak gösteriş meraklısıyız. Arabayla , telefonla , bilgisayarla hava atmaya bayılırız .

• Toriko kullanıcısına yanıt
    Ne alaka ? Neye dayanarak bu genellemeyi yapabiliyorsunuz ?

• Abimin 3 yıllık hurda 5s ini aldım söküp bataryasını değiştirdim. Kullanıyorum bayagı eski ama genede kendimi zengin hissediyorum kullanınca şaka bir yana ortamda masaya koyup hava atanı görmedim adanada yok öyle tipler galiba. Eskide kaldı onlar kıro işi

• Önemli olan kamera. En güzel anını çekiyorsun çamur gibi çıkmasını istemezsin

• Ne kadar bilinçsiz ve gereksiz bir konu! 4000 tl lik tellerden bahsediliyor be kerizler biz de bu kadar fark olmasının sebebi telefon mu yoksa kdv +ötv ve doların durumu mu??? Bi dusunun de sonra laf atarsınız. Amerika da adam 1500$ kazanırken en yeni telefonu 750$ a alıyor. Turkiyeyi dusun bir de! O yuzden telefonları değil devletleri ve durumalrını once ele alın

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.