Şimdi Ara

ARTIK TÜM TELEFONLAR AYNI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
7
Favori
31.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
430 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Mi6 varken başka telefon mu

Hocam sen iyi sardin mi6 a

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theicestorm kullanıcısına yanıt
    Cyanogen,miui,flyme gibi arayuzler varken samsungunki biraz sönük kalmiyor mu

• Nicksiz1i N kullanıcısına yanıt
    Hız olarak daha iyi olabilirler ama kullanış ve tasarım açısından yaklaşamazlar bile

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Mi6 varken başka telefon mu

Hocam sen iyi sardin mi6 a

Doğruya doğru mi6 tüm ihtiyaçları giderir cebinden fazla para çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlueLagoN

Sony alın arkadaşlar adamlar eskiden sadece dış kasayı aynı yapıyordu artık içinide aynı yapmaya başladı. Senede 2-3 amiral çıkarıyor ilk çıkardığı telefon en az 1000 tl aşağıya düşüyor. He olmadı gm 5 plus alın fiyat, performans.

Sony in yaptığı e5 güzel aslında ama sony telefonlar bizim burda bulunmuyor ki samsung tan başka bir şey yok piyasada

• Şöyle dense daha doğru olur bence, 700 tl lik telefonla 5000 tl'lik telefon arasında elbette fark var ancak toplumun %90'ı için 700-1200 tl arası telefonlar yeterli performansı verebilir, fazla ödenen para aslında boşa gidiyor.

• theicestorm kullanıcısına yanıt
    Miui ve flyme kullanmadiysaniz prewievlerini izlemenizi tavsiye ederim,cidden her acidan kendilerini gelistiren sistemler :) ki zaten boyle olmasa samsung kullananlar custom rom olarak ilk miui aramazdi.

Bunun disinda siz samsungu seviyor olabilirsiniz ama cidden kamera disinda pek farklari yok.

• Android için dediğiniz doğru olabilir,senesi dolmadan hepsi aynı, telefon ağırlaşmaya sonra kasmaya başlıyor.

Bir format ile sıfır almışa dönüyor tekrar ağırlaşma süresi donanımına bağlı.

Iphone ucuz değil zaten ama temiz 3 yıl problemsiz götürüyor ve 500 liralık Android telefonlar ile kıyaslamayalım lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Efe

Teknoloji işinde 2 farklı mantık vardır.

1) O an piyasadaki en iyi cihazı alırsın ve 4-5 sene alet ölene kadar kullanırsın sonra tekrar en iyisini alırsın bir 4-5 sene de onu kullanırsın.

2) yine piyasadaki en iyi cihazı alırsın. Bir yıl sonra yenisi çıkar çıkmaz elindekini az bir zararla satıp üstüne de az bir miktar ekleyerek alırsın ve her yıl güncellersin. Bunun dışındaki yöntemler bana avantajlı gelmiyor.

1.şıkta beni tarif etmişsiniz . Samsung note 1 ilk çıktığı zaman almıştım 5 sene kullandım ve ekmeğini yedi . kasmasa, bozulmasa halen kullanırdım .o 5 sene kaç model üstü çıktı değiştirmedim .

sonra tel alacaktım iPhone 6 Plus çıktı o zaman ve onu aldım . 2,5 sene oldu halen kullanırım ve en az 2-3 yıl daha kullanırım .bozulmasa kasma olmazsa süre uzar ne kadar giderse yani . yok 6s yok 7 çıkmış filan ilgilendirmez beni . ama bundan sonra tel alırsam yine o an en iyi tel neyse gider onu alırım benimkinde bu mantık işte .( tabi dolar arttı tel fiyatları da aşırı arttı 3-4 k gibi uçuk rakamlarda vermem )

500-700 tl lik telin bozulmadan , ağırlaşmadan o kadar uzun süre gideceğine inanmıyorum, ha dersiniz bozulsa git yenisini al o da başka bir mantık yani .sadece tel değil her şey için ucuz pantolon al giy 1-2 defa sonra rengi attı , yırtıldı git yenisi al vs. bana göre değil bu .

işin özü bir laf vardır ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye . tabi herkesin maddi imkanları dahilinde . 2009 da laptop aldım toshiba 1k fazla verdim o zaman ama değdi halen o laptopu kullanırım 8 sene olmuş . bir Adidas spor ayakkabı aldım 6 yıl oldu halen giyerim .böyle örnekleri çoğaltabilirim.son olarak marka takıntım , hava atma gibi şeyleri asla sevmem söylediğim gibi aldığım bir şeyin beni uzun süreli götürmesini isterim . 10 gömleğim olacağına 5 gömleğim olsun iyi olsun ..

• 500 liralik telefonlar( xiaomi ve gm nin bazi istisna modelleri disinda) ömürünü yer adamin ama guncel fiyatlara gore konusursak 1500 liralik telefonla 4000 liralik arasinda pratikte fark yok. Cok fotograf ceken biriyseniz bir tek kamera farkeder o kadar.

Suan sony z2 kullaniyorum 1.5 yill once 1450 liraya almistim. Email ,sosyal medya, muzik, film her turlu isimi kasmadan goruyor. Kardesim 4000 liraya ip7 plus aldi kullandigi app sayisi benden daha az.

Acikcasi sahsen telefona verilen ekstra parayi inanilmaz gereksiz buluyorum. He bende pc ye binlerce lira harciyorum. Laptop parasina ekran karti aldigimi duyan cogu kisi baya saskin bi sekilde anlam veremiyor. Ki ben butun bos vaktini kitap ve oyunla dolduran biriyim. Adam sadece whatsapp ve instgram kullanmak icin 3500 liraya telefon almis ama pcye harcanan parayi gereksiz buluyor, ilginc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 21 Nisan 2017; 11:50:49 >

• Authorized kullanıcısına yanıt
    600 liraya K5 aldım 1 yıl oluyor. Direk masaüstünde Gmail gadget var mail geldiği gibi düşüyor ekrana. Tıklıyorum anında açılıyor. Hiçbir sıkıntı da yaşamadım şu zamana kadar telefonda canavar gibi

Seni iyi kandırmışlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

500 tl lik telefonla maillerini her kontrol etmek istediğinde saçına bir tane ak düşer.

Gm4g kullanıyorum hiç sıkıntı olmuyor

Kendini tatmin ette boşuna para vermiş olma

• Mevcut akıllı telefonlar işletim ve performans olarak artık optimum seviyeye ulaştığından kesinlikle katılıyorum.

Sadece zengin hissetmek (iphone), ergonomi ve malzeme kalitesi tercih için sebepleri farklılık gösterebilir.

Yeni bişeyler lazım. İphone bile patiye geçti. Su geçirmez ama garanti vermiyoz diye i7 lansmanı yapıyor.

Çıplak gözle 3d görüntü filan bekliyorun 3 yıldır.

• Kameraya ve ekran kalitesine pek takmiosan hemen hemen hepsi ayni denebilir xD j3 de alinmaz orasi ayri

• quote:

Orijinalden alıntı: 1984

Oglum bir bucuk yasina girdi, buyudugunda camur gibi yuzu bile belli olmayan videolari gostermektense 60 fps full hd ya da 4 k video gosterip anilari tazelemeyi fazlasiyla tercih ederim

İphone 6s plusa verdigim her bir kurusa helal olsun.

İphone harici 1500 tllik telefonların görüntüsü çamur gibi mi

Hocam kendinizi kandırmayın lütfen param vardı aldım diyin de şöyle tatmin etmeyin kendinizi

• quote:

Orijinalden alıntı: cLk

Önemli olan kamera. En güzel anını çekiyorsun çamur gibi çıkmasını istemezsin

Görende tüm 1500 tllik telefonların kamerasını çamur sanacak

Tatmin etmeyin kendinizi boşuna

• 40 aydır 700 liralık telefon kullanıyorum halen işimi görüyor, beklenti ve ego meselesi pahalı telefon almak, aramayı zor yapan ve iphone kullanan insanları tanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abuabuabu

cok yanlış bir yaklaşım.

misal ben şehirler arası giderken atıyorum tele 4-5 fil izliyorum telefonum note4 şimdi o boyutta bir ekran zar zor izleme keyfi veriyor.

ben gitsem alsam 500-600 tl lik benzer ekranlı bir telefon şuanda takoz olan telefon olacak bana tuğla. neden ekran kasa oranı önemli benim için bak s8 adamlar telefonu neredeyse ekran yapmış.

şimdi ekran 2k ve aynı anda 2 hatta bazen 3 dosyayı açıp telefonda calışıyorum. 500-600 tl ye ekranı 2 k olan bir telefon göstersene bana gidip alayım.

oda yetmiyor dosyalara yazıp not alıyorum kalemle varmı 500 600 tl bandında böyle bir özellik.

bazen chromede 100 ün üzerinde sayfa acmak zorunda kalıyorum ekranın üstünde 100 sayfalık chrome altta note acık kasmadan kullanıyorum. varmı 100 sayfalık chrome gibi bir tarayıcıyı kasmadan acabilecek 500 tl lik telefon.

video çekip bazen render yapmam gerekiyor pc yoksa render işinide telefondan hallederken tel kasıyor ve ben keşke note5 mi alsaydım diyorum ama bu işi aynı kasma oranında yapan 500 tl lik telefon varmı.

veya autodesk sketch book'u kullanabilecegin bir 500 tl lik telefon varmı.

sonra teli cebime koyuyorum ve diyorumki keşke biraz daha küçük olsaydı ama aynı veya daha büyük ekranı olsaydı. varmı bildigin bir telefon 500 tl bandında.

sana daha bir cok şey sayarım. navigasyon kullanırken telefon ile görüşme, gsm operatörü araması ile telekonferans spor yaparken gear ile olan senkronizasyon, kamera netligi, coklu işlemlerde işlemci performansı arka planda açık tutabildigi uyğulama sayısı..... vs vs....

anlayabildinmi pahalı telefon ile ucuzun farkını bak bunları sana yazarken chromeda 172 sekme acık ve kasma yok...

şimdi 500 tl lik tel ile 4000 tl lik telefon arasında dağlar kadar fark var ama sen 4000 tl lik telefon alıp sadece internette bir kaç dk gezinip telefon ile konuşursan anlayamazsın.

bu yüzden insanlar ihtiyaca göre, kullanım şekillerine göre telefon almalılar. sadece telefon ile konuşacak olsam bende alırım 400 tl lik bir tel bakarım keyfime.

sen diyorsanki kullanmayacagın özellige bosa para vermeyin, sana tamamen katılırım ama 500 tl lik telefon ile 4000 tl lik telefon arasında fark yok dersen kesinlikle sacmalık derim.

bende tele para vermeyi sevmiyorum ama olmuyor benim ihtiyacım karşılamıyor bak ben oyunda oynarım arada nfs veya fifa nba usb den banğlarım kolu mis gibi daha onlara girmiyorum bile sen anla artık aradaki farkı...

Sen ihtiyaç duyduğun için bilinçli olarak almışsın ama 4000 lik telefonları kullananların çoğunu görerek bu genellemeyi yapıyoruz zaten. Adamın yaptığı tek şey sosyal medya oyun vs.

• Daha da dün lenevo p2 aldım. Daha önce hiç öne m8 vardı 2 sene önce 2000. Tl ye almıştım.

Lenevo nin bu telefonu bana yeterli. Vermem 4000-5000 bir telefona

• Iphone her yeni model çıkardığında alıyorum firmayı seviyorum destekliyorum,
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.