Şimdi Ara

ARTIK TÜM TELEFONLAR AYNI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
7
Favori
31.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
430 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Muhafız-

quote:

Orijinalden alıntı: holiganx61

Evet

Kamera olayina cok takılıyor millet ama sacmalin daniskasi

Hele birde hafıza olayi var

Ama apple dünyaliya eksik özelliği özellik diye yutturmus ya

Ay senin kide bukutut var benim kide yok ezik bulut lu tel kullaniyo

TEBRIK ETMEK LAZIM

İşin aslını tam öğrenmeden konuşmayın La.

iPhone da Bluetooth kullanılmamasının sebebi tamamen virüs.

Tabi tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu anda telefonlar bilgisayar işlevlerini henüz tam olarak göremediği için donanımın pek bir etkisi yok. Eğer oyun çok oynanacaksa donanım az çok etki ediyor. Ancak telefonlar güçlendikçe donanımın önemi de artacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu aşırı saçma olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • renkler ve zevkler işte adamın hoşuna gidiyo alıyo napsın doğru hepsi aynı ama tofaş sürmek var bmw sürmek var
  • valla bana 4-5 bin lira bir telefona vermek saçma geliyor ne özelliği olursa olsun Türkiye için çok çok fazla bir para. Ha parası olana ayrı alır kullanır. Ne biliyim maaşı 3-4 bin lira olan adamlar gidip bu tarz telefonlardan alıyor 2-3 yıl taksit ödüyorlar çok gereksiz bir harcama olarak görüyorum. Ne için alıyorlar merak ediyorum. Soramıyorum adamlara da ciddi ciddi sen bu telefona neden bu kadar para verdin diye.
  • Var ya kaç zamandır aynısını düşünüp duruyorum..
  • Aslında adam haksız değil.

• G2'm var, her şeye yetiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: arno.mdr

Sony Xperia e4 kullanıyorum 500-600 liralık bi telefon 30 yaşındayım saçımda bir tel bile ak yok.Gayette aktif kullanıyorum.Birgünde yarıyolda bırakmadı.Birgünde bu yetmiyo daha üst düzey birşey alıyım demedim.İsteyene yetiyor istemeyene 3000 liralık bile az gelir.

yetiyor olmasıyla performans almak farklı şeyler. Ben yetmez demedim zaten. Iphone un yapabildiğini 500 liralık telefon yapabiliyor dersen aklınızdan şüphe ederim.
  • iphone haric. ios der gecerim.

• Konuyu açan arkadaş çok güzel özetlemiş doğru söylüyor. 3000 liralık telefon alsanda 500 liralık talafon alsanda aynı uygulamaları açarsın. Ekstra bir özellik yenilik yok.

Özellik diye önümüze 1 kaç mega piksel arttırılmış kamera, dahili hafıza, çok ufak bir işlemci hızı varsa bir kaç fazla çekirdek, 1 ya da 2Gb ram. Başka bir şey yok.

Aynı yemeği ısıtıp ısıtp önümüze koyuyorlar.

Çin malı telefonlarda bile çevrimdışı TV özelliği varken tonlarca para döktüğümüz marka telefonlarda TV özelliği yok. Ancak uygulama olarak indireceksin ki internet üzerinden izleyebilesin.

10 senedir hiç bir yenilik yok, sadece donanım üzerinde küçücük değişiklikler var, ekstra bir işe yaradığı yok.
  • Facebook,İnstagram,Skype,Navigasyon vb yoğun güç harcayan en az 10 uygulamayı arkaplanda sorunsuz çalıştıran snapdragon işlemcili ekonomik fiyatlı Xiaomi marka telefonların yapamayıp 5 binlik cihazların yapabildiği artı bir özellik yok..700-800 lira bandındaki Xiaomi modelleri kamera hariç donanım anlamında marketteki her uygulama ve oyunu sorunsuz çalıştırıyor üstelik çoklu uygulama açıp aynı anda kullanabilirsiniz gram kasma olmadan..Kamerası'da amiral gemiciklerine kafa tutsun derseniz bin küsür liraya da amiral battı oynatan modelleri mevcut..Parmak izi,snapdragon,8-10 çekirdekli işlemci,nfc,çift flaş,minumum 3-4 gb ram,64-128 gb rom,kolay ve yalın arayüz,gorilla glass,4000-5000 mah batarya vs vs..Xiaomi,Lenovo ve Meizu gibi pek çok marka sıralanabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 21 Nisan 2017; 22:3:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frozzy45

quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

500 tl lik telefonla maillerini her kontrol etmek istediğinde saçına bir tane ak düşer.

Ne alaka??? Lenovo vibe p1m kullanıyorum her işime de yarıyor.

3 4 ay kullandıktan sonra bu yorumu editleyin.

• quote:

quote:

Sony Xperia e4 kullanıyorum 500-600 liralık bi telefon 30 yaşındayım saçımda bir tel bile ak yok.Gayette aktif kullanıyorum.Birgünde yarıyolda bırakmadı.Birgünde bu yetmiyo daha üst düzey birşey alıyım demedim.İsteyene yetiyor istemeyene 3000 liralık bile az gelir.

yetiyor olmasıyla performans almak farklı şeyler. Ben yetmez demedim zaten. Iphone un yapabildiğini 500 liralık telefon yapabiliyor dersen aklınızdan şüphe ederim.

İphone ne yapıyor kardeşim bi açıklama yap bakalım ne yapıyor İphone börek mi açıyor. Gelip hafif arttırılmış hafızadan, ramden, işlemciden bahsetmeyeceksen açıkla İphone ne yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: junis

quote:

quote:

İphone ne yapıyor kardeşim bi açıklama yap bakalım ne yapıyor İphone börek mi açıyor. Gelip hafif arttırılmış hafızadan, ramden, işlemciden bahsetmeyeceksen açıkla İphone ne yapıyor.

Ben android kullanıcısıyım. Kıyamet kopsa Iphone almam çünkü androidle yapabildiklerime tavım. Şuan m8 kullanıyorum.Androidlerin amiral telefonlarından biri. Uzaktan kumandasından tut nfc ile ödeme yapmasına kadar her bir özelliğini dibine kadar kullanıyorum. Ama kalkıpta ıphone kötü telefondur da demiyorum. Iphone a para verenlerin büyük bir kısmı yapabildiklerine değil ismine veriyor bunuda kabul ediyorum. Ama 1.2 ghz işlemciyle piyasanın en stabil telefonudur iphone.Donanım kalitesinden bahsetmiyorum bile. Ayrıca verdiğiniz parayı sadece cihaza verdiğinizi düşünüp aldanmayın. Satış sonrası hizmet, market uygulamalarının çeşitliliği olarak iphone iyi bir ürün. En azından rica ediyorum 500 liralık telefonlarla kıyaslama yapmayın, afedersinizde götümle gülüyorum yazılanlara.

• quote:

Orijinalden alıntı: AcılıUçanTaco

quote:

Orijinalden alıntı: Frozzy45

quote:

500 tl lik telefonla maillerini her kontrol etmek istediğinde saçına bir tane ak düşer.

Ne alaka??? Lenovo vibe p1m kullanıyorum her işime de yarıyor.

3 4 ay kullandıktan sonra bu yorumu editleyin.

Anlamadım? Telefonu geçen sene aldım tam 11 ay oldu, 1 sene olacak Mayıs gibi.

• 1000 tl altındaki telefonların kamerası çok güzel gelmiyor bana, bütçeyi en az 2000 tl ye çıkarın, 2000 tl ye güzel bişeyler alınır, uzun sürede idare eder.

bide oyunlarda alıcağın performans farkı var. ekran kalitesi falan.

• Aynı işi yapıyor diye trafiğe nasıl ki Tofaşla çıkmıyoruz, cebimizde de takozla dolaşmak zorunda değiliz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: junis

quote:

quote:

Ben android kullanıcısıyım. Kıyamet kopsa Iphone almam çünkü androidle yapabildiklerime tavım. Şuan m8 kullanıyorum.Androidlerin amiral telefonlarından biri. Uzaktan kumandasından tut nfc ile ödeme yapmasına kadar her bir özelliğini dibine kadar kullanıyorum. Ama kalkıpta ıphone kötü telefondur da demiyorum. Iphone a para verenlerin büyük bir kısmı yapabildiklerine değil ismine veriyor bunuda kabul ediyorum. Ama 1.2 ghz işlemciyle piyasanın en stabil telefonudur iphone.Donanım kalitesinden bahsetmiyorum bile. Ayrıca verdiğiniz parayı sadece cihaza verdiğinizi düşünüp aldanmayın. Satış sonrası hizmet, market uygulamalarının çeşitliliği olarak iphone iyi bir ürün. En azından rica ediyorum 500 liralık telefonlarla kıyaslama yapmayın, afedersinizde götümle gülüyorum yazılanlara.

Kardeş donanım özellikleri kıyaslama yapmyorum zaten, yani 512MB lık, 1GB lık bir Ram'i olan telefonla 3GB Ram'i olan telefon tabiki kıyaslanamaz konuya donanım özellikleri kıyasını göze alarak girmedik.

Demek istediğim 10 senedir aynı, misal 500 liralık Android telefonun varsa 3000 liralık Android telefonun yaptıklarını aynı telefonla yapabiliyorsun, indir uygulamayı çalıştır bu kadar, donanım özelliğinden başka yenilik yok.

Mesela sen HTC M8 kullanıyorsun, NFC özelliği ile ödeme yapabildiği söyledin, Örnek aynı özellik Xperia S'te de var, Xperia S şu an 100-150 liraya alınabilecek bir telefon. Demek istediğim budur, hiç bir yenilik yok.

• Konuda eleştiri yağmuruna tuttuğunuz kullanıcılardan biri de benim evet 6S vardı S3ten sonra geçmiştim düşünün S3ü ne kadar kullandığımı, 6S tabi devrim niteliğinde geldi bana çünkü S3 snapchati düzgün açmayan bir telefondu.

6Si de 16 GB alma gibi bi gaflette bulundum çünkü o zaman 64ü ile arasında 700 tl vardı ve bana saçma geldi.

1 yıldan fazla 16GB 6S kullandım sonra artık depolama sıkıntısı bıktırdığı için satıp 7 128 GB aldım.Bu telefonla en az bir 3 sene geçiririm gibi geliyor.

Ha derseniz ki 1500 tllik bi X marka cihaz olsa farklı ne yapacaktın anca daha güzel fotoğraflar çekemezdim anılarım bu paraya değer vs derim o kadar onun dışında ben de biliyorum ortalama bi cihazla her şeyi yapabileceğini tüm uygulamaları açabileceğimi.

Başka bi yandan bakarsak, bahsedilen ucuz telefonları kullanan arkadaşlar itiraf edin sizler de bir iPhone'unuz olsun isterdiniz bence.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.