Bildirim
artık xfire debile rahat yok !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
resimler görülmüyor galiba burası bir değişik koyamadım tam :)
-
xfireda böyleleri çok var yapabileceğin en basit şey xfireda o kullanıcının adını sağ tıklayıp Block user demek olur sana artık mesaj atamaz kurtulursun
bu arada xfire üzerindeki |DH| XFire Call Of Duty2 & 4 gamers arkadaşları arasında birisi var adını şimdilik vermeyeceğim devamlı dine (bütün dinlere)hakaret içerikli sitelerin linklerini veriyor bazı arkadaşlar bundan rahatsız olmuş ve durumu bana bildirdiler daha sonra ben bu şahısla görüştüm misyonerlik ve buna benzeri faaliyetleri yapmaması konusunda kendisini uyardım ama beni dinlemedi daha çok reklam amaçlı yapıyormuş kendisi bunu öyle söyledi artık neyin reklamıysa bu arada bana ateist olduğunu ve misyonerlik yapmadığını sanal ortamda istediğim gibi kendimi ifade edebilirim dedi ona artık linkleri vermemesi insanları kışkırtmaması konusunda uyardım ama bugün baktım hala aynı şekilde devam ediyor .ateist olup olmaması umurumda bile değil kendisi ister bir dine inanır isterse inanmaz ama kendisine karşı saygı istiyorsa kendiside öyle davranmalıdır .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |PASHA|TR-WOLF -- 18 Eylül 2008; 6:50:56 >
-
konuşmalar komik olmuş -
|PASHA|TR-WOLF banada bu şikayetler geldi.Herkesin dinine saygımız var ama oyun oynamaya gelen insanları rahatsız ederek iş yapmaya çalışanların pek oyunla ilgili olduğunu düşünmüyorum.İnsanlar gerçekten rahatsız oluyor.Biraz sonra gruptan uzaklaştırılacaktır -
bunlar hep gelişim caginda olan 16 yaş cocuklar fazla bişe demiyorum ama bıktırdılar ya hergün böleleri denk geliyor buda bardagi tasiran son damla oldu bıktım bunlardan ! -
mahooo hemşerim niidiyon -
bana bunun gibi günde 10 tane kisi geliyo alistim artik böyle tiplere
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeanBack -- 19 Eylül 2008; 1:08:36 > -
ya couluk cocuk bunlar ya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X