falan optimum sistem buydu 2500 civarına topladım o aralar da rxlerin piyasaya inmesini bekliyorum hazır çıkıcakken r9 380 falan uğraşmayayım dedim , sonraki tartışmalar zaten malum rx 480 kaç tlden girecek derken hayal kırıklığı oldu, sonra beklemeye başladım belki düşer diye , dolarla beraber uçtu zaten, ne gtx 960lar ne de 970 ucuzladı, hala 1500'e satılan 970 var, 1000 liranın altında ne 480 ne 470 var, biz 229$ , 199$ oha f/p kralı diye sevinirken orta doğu ülkesinde olduğumuzu unuttuk bence. Her 3. dünya ülkesi gibi bu ülkede de bu iş lüks kategorisine giriyo ve her lüks ürün gibi bunu da vatandaşa zulm haline getirdiler. Artık yani...
Siyasete bulaşmadan bu konuya bir şeyler yazmak çok zor maalesef.
Tek diyeceğim bu ülkede üretimi olmayan bir ürünü imkanın varsa alacaksın ve geçeceksin. Bu bekleme işini ben de çok yaptım ama artık maddi durumum eskiye nazaran çok çok daha iyi olduğu için daha rahat davranabiliyorum. O gelecek bu çıkacak derken basit bir zevk için çok bekliyoruz hem de dolar bazlı bir ürünün çok kısa vade dışında fiyatı inmez (özel birkaç günlük kampanya vs hariç). Şu an dolar daha da artmadan bence gücünün yettiğini al geç hocam. Yakında ilave gümrük vergileri, ilave kur artışı, aç gözlü aracıların daha fazla kar marjı zorlamaları vs derken hiç kart alamaz olacağız. Yazın ABD'den 1330TL'ye getirttiğim GTX1070FTW şu an Türkiye'de 2500TL civarında satılmaya çalışılıyor. Yazık gerçekten çok yazık.