Şimdi Ara

Artık Yaşlılara Yer Vermiyorum (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
4
Favori
16.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Amedra

swat57 yi uzun zamandır göremiyoruz nerelerde acep

• quote:

Orijinalden alıntı: swat57

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

swat57 yi uzun zamandır göremiyoruz nerelerde acep

pis koymuş
  • Yer veririm yaşlılara hamilelere.Ne yani ölcek digilim insanların yüzündeki gülümseme yeter 30dk ayakta gitmişim ne olcak yani.
  • Bazı kadınlar var ki 40-50 yaşları arasında, görsen benden dinç, ancak altın gününe keyif çatmaya giderken bir de yer bekliyorlar.
    Yemin ediyorum ağızlarının ortasına çakacaksın dökülecek 32 dişi birden.
  • geçen gün dolmuştayım en arkada oturuyorum.

kadının biri torunuyla bindi.ikiside koridor tarafında arka arkaya oturdular.önde torun arkada kadın şeklinde.

sonra tabiki binenler de oldu ve torunu yer vermek için kalkar gibi hamle yapıp bişiler söyleyince

yaşlı kadın "otur otur para verdim ben oraya" dedi .bu 1-2 defa tekrarlandı her yeni yolcu bindiğinde

----------------------------

birde doğalgaz açtırmak için sıra bekiliyorum. yaşlı bir kadın oğlu birde kadın (tahminen gelini) geldi.(ne işi varsa artık)

salon boş olmasına rağmen ben buraya oturcam kalk dedi.

diğer konuyada yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galathil

Benim olduğum minibüsde ol,yaşlı teyze binsin yer verme,öyle ters ters bakmakla kalmam.alırım kucağa seni.
    kamil

boş artistlik yapma.hiçbirşey yapamassın en fazla birşeyler söylersin o da seni takmaz mal gibi kalırsın öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amd_ati

quote:

Orijinalden alıntı: Galathil

Benim olduğum minibüsde ol,yaşlı teyze binsin yer verme,öyle ters ters bakmakla kalmam.alırım kucağa seni.
    kamil

boş artistlik yapma.hiçbirşey yapamassın en fazla birşeyler söylersin o da seni takmaz mal gibi kalırsın öyle.

Klavye delikanlısı ama asosyal olduğu açık.
  • ne genc bir kiza ne orta yasli suslenip puslenip gezmeye cikan birine yer verilmez zaten. amaa yasli bi teyze bi amca gordunmu insanlik namina kalkip yer vermen gerekiyor bak insanlik dedim bu kismi onemli. ileride sende yaslanip genclerin gozunun icine bakacaksin bana yer verseker diye yada esin hamileyken binecek o otobuse . artik oyle tipler vrki 4 5 yasindaki cocugunu kucafina alip tepesinde bekeleyen yasli hanimlara yer vermeyen motorlari cgoruyorum otobuste. hayvanlar bile vicdan sahibi. diz nasil olurda o yasli basli insanlar tepenizde dikilip sizden bi nebze saygi ve yardim beklerken beklerken siz nasil olyorda yuzunuz bile kizarmadan oturup rahat rahat yolculuk edebiliyorsunuz.
  • yaşlı
    hamile
    çocuklu
    ayakta duramayacak kadar hasta veya yorgun
    sakat
    tanıdık

bunlar haricinde kimseye yer vermem.
    Hele ki genc bayanlara hiç yer vermem. Hayatım minibüslerde geçiyor daha genc bir bayanın yaşlı birine yer verdiğini görmedim.
  • Bide Ankara'da ekmek almaya kızılaya gidenler var onlar nolcak.
  • Bir araba alın kurtulun dar gelirliliğin alemi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuckir boy
    Toplumda yaşlı istemiyoruz hepsi ölsün

Bu yorumunla ne kadar cahil bir insan oldugunu gostermis oldun.
  • Eğer bi yere geziptozmaya gittiysem veririm ama bi yere iş için vs. gittiysem gezmeye giden insanlara yer vermem.
  • Yaşlı, hasta, hamile olanların dışında kimseye yer vermiyorum. Biz sanki bedava biniyoruz otobüslere tip tip bakanlar oluyor bazen yer vermeyince acayip sinir oluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sen misin kardeş?
  • Zorunlu değil, sadece hoşgörü açısından önemli zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakışlardan belli ediyorlar kendilerini kalsa da ben otursam diye bakana yer vermem
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyCaptain18

quote:

Orijinalden alıntı: GeçmiştekiAcılar

YOZLAZMAŞ ...

FAIL

İşsazı işsiz işsazsız
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Constantine

Bu sen misin kardeş?

güldürdün kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0299B8CF8 -- 13 Mart 2014; 16:04:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende vermiyom ben onlara onlar bana bakiyor of pof ederek cok zevkli lan boyle of pof yaparken seyretmek gecen kizin biri gelmis okuldan arkadas diyor yer verelim ne verecem olm sacmalama dedim birazda sakat taklidi yapiyom baya etkili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.