Şimdi Ara

Artık Yaşlılara Yer Vermiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
359
Cevap
4
Favori
16.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık minübüs vb yerlerde yaşlıymış, hamileymiş umrumda değil. Hiç yer vermiyorum. Özellikle geçen gün 3-4 tane yaşlı ayaktaydı, herkes bana tiptip baktı. Bende biraz kaşları çatıp dik oturdum ve yoluma devam ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: swat57

Artık minübüs vb yerlerde yaşlıymış, hamileymiş umrumda değil. Hiç yer vermiyorum. Özellikle geçen gün 3-4 tane yaşlı ayaktaydı, herkes bana tiptip baktı. Bende biraz kaşları çatıp dik oturdum ve yoluma devam ettim.

niye
  • Neden ki?
  • Madalya verin arkadasa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aferin sana bişey demiyorum
  • Nedeni olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LmfaO

Nedeni olmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayıp.
  • Yorgun oluyorum. Oturmak istiyorlarsa boş minübüs beklesinler.

Not=> Ciddiyim.
  • Haklı bir sebebin olduğunu düşünerek iyi yapmışsın diyorum. Gerçi hamilelere yer vermek lazım gibi ama bazısı haketmiyor oturmayı.
  • En iyisi
  • Millet çocuğunu kaldırmıyo artık adam haklı ha birde kadınlara yer verme olayını hala çözememişimdir geçenlerde kadının biri tip tip bakmıştı hiç yer vermedim hem kadın hakları derler hemde yer vermiyon diye trip yaparlar bende erkek hakları derim
  • ibretlik bir davranış örnegi.hepinizi ibret almaya davet ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Haklı bir sebebin olduğunu düşünerek iyi yapmışsın diyorum. Gerçi hamilelere yer vermek lazım gibi ama bazısı haketmiyor oturmayı.

Haketse de haketmese de anneyi değil çocuğu düşünmek gerekir...
    Yaşlılara çok yorgun değilsem yer veririm.Hamilelere ise hep yer veririm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Haklı bir sebebin olduğunu düşünerek iyi yapmışsın diyorum. Gerçi hamilelere yer vermek lazım gibi ama bazısı haketmiyor oturmayı.

Haketse de haketmese de anneyi değil çocuğu düşünmek gerekir...
    Yaşlılara çok yorgun değilsem yer veririm.Hamilelere ise hep yer veririm...

gelmiş bizim deli
  • Bide bazı genç kızlar erkeklerden yer bekliyorlar ya deli oluyorum.İki dakika ayakta bekleseler geberecekler.
  • Herkes kıçımı koyayımda gerisi ne yaparsa yapsın diye düşünüyo zaten.Bi kaç hafta önce kolum alçıdaydı kimse aman vah tüh otur demedi demezde kimsenin umrunda olmaz çünkü bende öyle yapıyorum artık.
  •  Artık Yaşlılara Yer Vermiyorum
  • ben yaşlısına göre muamele yapıyorum bazıları artist oluyo yer verince teşekür bile etmiyo gözünden tanıyorum
  • Bu yaptığınız terbiyesizlik.Genç kızlara yer vermezsin anlarım ama yaşlılara,hamilelere vermelisin.Onlar ayakta durmakta zorlanırlar,Kendi anne babanı onların yerine koy.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.