oda bişeymi ben bomboş metroda ayakda gidiyom hergün oturmayı sevmiyorum
O başka bir nedenden olmasın
quote:
Orijinalden alıntı: The Evolution
Oturmak istiyorlarsa taksiye binsinler. Minibüste önce oturanındır yer bende kalkmam.
Bu gif i koymadan geçemezdim.
/>
abi zevklerve renkler tartışılma herkes istediğini yapsın karışmaz bize düşmez böyle olaylara maruz kalmamak için çok gerekmedikçe toplu taşımaya binme ben öyle yapıyorum en iyisi ayak arabası
Yaşlılarsa bir bez veya peçete ver silsinler yaşlarını
quote:
Orijinalden alıntı: Fuckir boy
Toplumda yaşlı istemiyoruz hepsi ölsün
Geçen gün bir yerde taksi sırası vardı, eve gidebileceğim başka araç olmadığı için girdim sıraya. Birden hamilenin biri geldi, kasıla kasıla herkesin sırasını aldı. Ben sıra vermemeye çalıştım, yanımda bulunan arkadaşım beni sıradan çıkardı. Yoksa hamileyle kavga edecektim. Kadın keyfine çıkmış dışarıya, yanında 5 kişi var yani istese alışverişini başkasına yaptırabilir. Beni sıradan ediyor, öldürürüm ben bu kadını.
quote:
Orijinalden alıntı: GeçmiştekiAcılar
quote:
Orijinalden alıntı: ch4ylak
oda bişeymi ben bomboş metroda ayakda gidiyom hergün oturmayı sevmiyorum
Basür mü var
denilcek şeymi bu ya belki sevmiyor.saçma sapan
Eskiden hep yer verirdim ancak buna mecbur olduğumu hissettirdikleri andan itibaren yer vermiyorum hamileye hiç denk gelmedim ancak yaşlılara kesinlikle yer vermiyorum hiç rahatsızda olmuyorum aksine telefonda mesajlaşıp gülüyorum onların inadına daha fazla yazarsam ceza alabilirim boşverin...
quote:
Orijinalden alıntı: Erecan35
Yaşlılarsa bir bez veya peçete ver silsinler yaşlarını
Hehe seni komik çocuk!
Ayaktakiler %50 dahami az veriyor?
bende vermiyorum arkadaş bakıyorum çakı gibi adam üflesen uçacak ayağına yatıyor daha otobuse biner binmez gelip yanıma duruyor yer ver dermiş gibi 522 yi bilirsiniz Alemdağ-Topkapı ben yer bulayım diye ta sondurağın oradan biniyorum onunki akıl ya santralin ordan biniyor.
quote:
Orijinalden alıntı: phenomll
yoo herkes aynı veriyor
Otobüste oturacak yer bulamadığımdan yer verme sorunum olmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: bigen
Bende yaşlılar ayakta duruken çocuklarını oturtan kadınlara acayiip uyuz oluyorum
Bende
quote:
Orijinalden alıntı: Literary
Dogrusunu yapiyorsun.sabah okula giderken (bursa) kadinin biri metroda 2 tane kucuk kizi bde kendisi yerlesmisler ihtiyarlar ayakta kaldi k.sanayidn nilufere gelene kadar kadina sovdum.bundan sonra yatalak gelse yer vermiyorum
Güldürdün..
İlk duraklardan biniyorsa hayatta vermem ne kadar yaşlı olursa olsun. Diğer duraklar da ya çok yaşlı olacak ya da hamile
hamilelere sakatlara yer veririm istisnasız yaşlılara adamına göre muamele...
bende küçüklüğümden beri anlamamışımdır bu olayı. onların haklarıda aynı bizimkiler de. hiçbiryerde yaşlılara hamilelere yer verin yazmıodu. he bide o bilmişlik yapıp da konu kendi çocoğuna geldiğinde hiç yanından kaldırmayanları katledesim geliyo.
quote:
Orijinalden alıntı: phenomll
mantığa bak
BİRGÜN SENDE YAŞLANACAKSIN EVLAT O ZAMAN SENİN GİBİ GENÇLER OTURUP SEN AYAKTA KALINCA VAYY BE GENÇLİĞİMDE BENDE BÖYLE YAPIYORDUM NE KADAR KÖTÜYMÜŞÜM DİYECEKSİN