Şimdi Ara

Artık Yaşlılara Yer Vermiyorum (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
4
Favori
16.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bu Nick Tam 20 Harfli

quote:

Orijinalden alıntı: swat57

quote:

Orijinalden alıntı: Bu Nick Tam 20 Harfli

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Geçen sene kadının biri ( 55 yaşlarında ) , gelip başımda beklemeye başladı , klasik " cık cık cık " , " anneleri babaları hiç öğretmemiş" vs. demeye başladı , kalktım yer verdim , teşekkür etmedi ama hâlâ konuşmaya devam ediyordu , " napalım bunlar öyle şöyle " , huyum değildir yaşlı birine saygısızlık etmek ama gözüm döndü kadını oturduğu yerden kaldırıp tekrar kendim oturdum.

Pendikte minübüs durağındayım. Herkes sıraya geçti minübüs yanaştı oturmaya başladık. Herkes oturdu arkadan bir teyze geldi ''Oğlum kalkarmısın'' dedi. Bende kalkamıyacağımı, hasta olduğumu söyledim. Arkadaş minübüs durağındayız ya. Arkadan hemen başka bir tanesi kalkacak. Az sabret, diğerine bin.

Swat57 eğer bir gün karşıma çıkarsan güzel bir ayar çekicem sana.Orda ben olcaktım da sen onu diyebilecektin görürdüm seni terbiyesiz.Ağzımdan küfür çıkıcak ban yiycem ama değmezsin.

Hala suçlu olan kişiyi ben olarak görüyorsun değil mi? Yer vermedim, vermemde. İnadına kulaklığı takıp müzik dinlerim. Onun yaptığı ayıp değilde benim yaptığım mı ayıp?

Ayrıca yaşlı kadın senmiydin?

Gel pazar günü Pendik köprüsünün oraya yaşlı kadını gösteriyim.

Benim köprüde işim olmaz.

• Birde şu var. Herkes sizde yaşlanınca sizede yer veren olmaz diyor. Peki siz yer veriyorsunuzda size yer veren olacak mı?

EDIT => İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat57 -- 3 Aralık 2010; 21:44:05 >
  • Geçenlerde benimde başıma böyle bir olay geldi.Okuldan çıkmışız metroya bindik üç arkadaş baktık iki kişilik yer boş.Hemen arkadaşlarım kaptılar boş yerleri bide benle dalga geçiyorlar uyanıklar.Çok geçmeden iri yarı, yaşlı bir adam geldi. Bağırmaya başladı birden benim uyanıklara ''kalkın lan ordan terbiyesizler ahlaksızlar ...'' falan nasıl bağırıyor.Sonra taa ileride de bir kadın yaşlı bir kadın vardı bağıra bağıra yenge sen gel buraya otur falan diye bağırıyor trenin ortasında bizimkiler bir kızardılar ama ben nasıl gülüyorum bunlara herkes bize bakınca inmek zorunda kaldık.O günden beri yaşlılara yer verirken iki kez düşünür oldum.
  • Terbiyesiz şekilde sizden yer isteyen yaşlıya elbette yer vermeyiniz.
  • Aferin cankuş çünkü sen farklısın yapın farklı.
  • quote:

Birde şu var. Herkes sizde yaşlanınca sizede yer veren olmaz diyor. Peki siz yer veriyorsunuzda size yer veren olacak mı?

EDIT => İmla

Neyse ki editlemişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

quote:

Birde şu var. Herkes sizde yaşlanınca sizede yer veren olmaz diyor. Peki siz yer veriyorsunuzda size yer veren olacak mı?

EDIT => İmla

Neyse ki editlemişsin.

Edit nedenim imla. İlk baştada peki yazdığımı unutmuşum. İnsanlık hali.
  • Adam hakli oturmak isteyen yasli bos minibus beklesin...
  • quote:

quote:

quote:

EDIT => İmla

Neyse ki editlemişsin.

Tamam. İmla kurallarına uygun olmuş şimdi.
  • Neyse Arkadaşlar O Sizin Tercihiniz ve Yaşlılılara Olan Saygınız..

Yaşlılara Yer Vermeyip Egonuzu Tatmin Ediyorsunuz..

Ne Diyelim Allah Kabul Etsin..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

EDIT => İmla

Neyse ki editlemişsin.

Tamam. İmla kurallarına uygun olmuş şimdi.

Teşekkürler.

• Çocuklu ve hamile dışında kimseye yer vermem.
  • Gençlik gittikçe kötüye gidiyo.Şimdi yer verilmiyorsa ilerde hiç verilmez o yüzden yerinizden kalkmayın ve anın keyfini çıkarın

NOKTA
  • yer ver veya verme içinde bir sıkıntı varmı yokmu ona bak vicdanın nediyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.kiLLerMan

Swat57 sen tamamen haklısın dostum. Ben de Pendik minibüs durağından Kurtköy/Uydukent minibüslerine biniyorum ve çoğunlukla en uzun kuyrukta orada var. Hele iş çıkış saatlerinde. Ben 15 dk sırada bekliyorum, sonra minibüse biniyorum, sonra ihtiyarın teki gelip tip tip bakıp kalkmamı istiyor. Ben de dedimki; teyze ben burada sırada bekledim oturmak için, git sen de bekle sen de otur. Kadın böyle içinden birşeyler dedi yada sövdü, gıcık oldum şöförden aldım parayı sıraya tekrar geçip en önde yine minibüs bekledim.

Arkadaşlar ilk duraktan bindiğin zaman yer verme gibi bir sorumluluğun yok. Hani başka yerden binsen, elbet yaşlı, hamile, gazi vs yer verirsin ama ilk durakta asla yer vermem. Kavga ederim yine de vermem.

Bende Kurtköy Şeyli'de oturuyorum. Bu olaylar çok oluyor. Hiçbir zaman yer vermem. Sadece geçen gün arkadaşla gidiyorduk Pendik'e. Cam kenarında bir adam vardı. Bende yanına oturdum arkadaş ayaktaydı. Bir kaç kadın bindi yine yaşlı başlı. Adam benim kalkmamı bekledi. Adamda yine orta yaşlarda, hatta yaşlı sayılır. Adam yanımdan kalktı. Kadının biri oturdu. Tabi herkes yine tip tip bakıyor. Arkadaş şakayla karışık ''Kalk'ta yaşlılar otursun'' dedi. Ancak öyle kalktım. Yoksa yine kalkma niyetim yoktu.

Forumda bayağı Pendikli varmış

• Vay arkadaş yer vermeyenin derdi milleti germiş.. isteyen verir istemeyen vermez kimsede niye vermiyorsun diyemez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanaka9

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.kiLLerMan

Swat57 sen tamamen haklısın dostum. Ben de Pendik minibüs durağından Kurtköy/Uydukent minibüslerine biniyorum ve çoğunlukla en uzun kuyrukta orada var. Hele iş çıkış saatlerinde. Ben 15 dk sırada bekliyorum, sonra minibüse biniyorum, sonra ihtiyarın teki gelip tip tip bakıp kalkmamı istiyor. Ben de dedimki; teyze ben burada sırada bekledim oturmak için, git sen de bekle sen de otur. Kadın böyle içinden birşeyler dedi yada sövdü, gıcık oldum şöförden aldım parayı sıraya tekrar geçip en önde yine minibüs bekledim.

Arkadaşlar ilk duraktan bindiğin zaman yer verme gibi bir sorumluluğun yok. Hani başka yerden binsen, elbet yaşlı, hamile, gazi vs yer verirsin ama ilk durakta asla yer vermem. Kavga ederim yine de vermem.

Bende Kurtköy Şeyli'de oturuyorum. Bu olaylar çok oluyor. Hiçbir zaman yer vermem. Sadece geçen gün arkadaşla gidiyorduk Pendik'e. Cam kenarında bir adam vardı. Bende yanına oturdum arkadaş ayaktaydı. Bir kaç kadın bindi yine yaşlı başlı. Adam benim kalkmamı bekledi. Adamda yine orta yaşlarda, hatta yaşlı sayılır. Adam yanımdan kalktı. Kadının biri oturdu. Tabi herkes yine tip tip bakıyor. Arkadaş şakayla karışık ''Kalk'ta yaşlılar otursun'' dedi. Ancak öyle kalktım. Yoksa yine kalkma niyetim yoktu.

Forumda bayağı Pendikli varmış

Profil resmindeki sensen işin zor.

• Küçüklükten öğrenilmiştir yaşlılara , hamilelere , gazilere yer verilir diye Fakat şunu hiç düşündünüzmü.Adam hasta tüm gün çalışmış ve keyfi gezen bi insana yer verme yükümlülüğüne sahip.Bütün otobüslerde(metro, tramvay vesaire) ilk 4 koltuk yaşlı , hamile ve gazilere ayrılmıştır.Yüzsüzlük edip eğitimini , insanlığını belli eden bu gibi şahsiyetsizlere bu bilgiyi verebilirsiniz.(bu devletin bir uygulamasıdır minibüslerdeki koltuk sayısını bilmediğimden yazmadım)
  • quote:

Artık minübüs vb yerlerde yaşlıymış, hamileymiş umrumda değil. Hiç yer vermiyorum. Özellikle geçen gün 3-4 tane yaşlı ayaktaydı, herkes bana tiptip baktı. Bende biraz kaşları çatıp dik oturdum ve yoluma devam ettim.

merak etme bi gün sende yaşlı olcaksın
  • bi karikatür vardı iki adam hamile kadınlara yer veriyordu da kadınlar fahişe çıkıyordu tam bu konuya göre bulabilir misiniz
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.