Şimdi Ara

Artık Yaşlılara Yer Vermiyorum (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
4
Favori
16.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence suç şoförlerde.doluysa araç almasın arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat57

quote:

Orijinalden alıntı: nanaka9

quote:

Orijinalden alıntı: swat57

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.kiLLerMan

Swat57 sen tamamen haklısın dostum. Ben de Pendik minibüs durağından Kurtköy/Uydukent minibüslerine biniyorum ve çoğunlukla en uzun kuyrukta orada var. Hele iş çıkış saatlerinde. Ben 15 dk sırada bekliyorum, sonra minibüse biniyorum, sonra ihtiyarın teki gelip tip tip bakıp kalkmamı istiyor. Ben de dedimki; teyze ben burada sırada bekledim oturmak için, git sen de bekle sen de otur. Kadın böyle içinden birşeyler dedi yada sövdü, gıcık oldum şöförden aldım parayı sıraya tekrar geçip en önde yine minibüs bekledim.

Arkadaşlar ilk duraktan bindiğin zaman yer verme gibi bir sorumluluğun yok. Hani başka yerden binsen, elbet yaşlı, hamile, gazi vs yer verirsin ama ilk durakta asla yer vermem. Kavga ederim yine de vermem.

Bende Kurtköy Şeyli'de oturuyorum. Bu olaylar çok oluyor. Hiçbir zaman yer vermem. Sadece geçen gün arkadaşla gidiyorduk Pendik'e. Cam kenarında bir adam vardı. Bende yanına oturdum arkadaş ayaktaydı. Bir kaç kadın bindi yine yaşlı başlı. Adam benim kalkmamı bekledi. Adamda yine orta yaşlarda, hatta yaşlı sayılır. Adam yanımdan kalktı. Kadının biri oturdu. Tabi herkes yine tip tip bakıyor. Arkadaş şakayla karışık ''Kalk'ta yaşlılar otursun'' dedi. Ancak öyle kalktım. Yoksa yine kalkma niyetim yoktu.

Forumda bayağı Pendikli varmış

Profil resmindeki sensen işin zor.

O benim gençlık fotom
    Bu arada bende Pendikliyim işyerim Şeyhli-gedik kaynağın 1 arka sokağında.

• bende yaşlılara çok yaşlı değillerse vermiyorum vermiyorum ama bazılarının cidden ihtiyacı oluyor onlara veriyorum hemen hamileleri kaçırmam ama ben otururken biri gelip yada yanımdaki sen kalkta şu otursun felan derse hayatta yapmam öyle bişi lan a** sanane
  • ben veriyom yazıktır hatta bi kere almanyada metroya binmiştim yaşlı bi karı koca geldi arkadaşla yer verdik bunlara çok şaşırdılar ve yüzlerindeki o hayranlık ifadesini hala unutmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouLForce_TR

quote:

Orijinalden alıntı: Erecan35

Yaşlılarsa bir bez veya peçete ver silsinler yaşlarını

Hehe seni komik çocuk!

Tamam.
  • Geçen gün işten eve dönerken, metrobüsdeyim yine. Koltuğa oturdum. Tam karşıma da adamın biri dikildi, ayakta duruyor. Yer yok çünkü, neyse. Bir de bayan geldi, o da benim oturduğum koltuğun yanındaydı.
    O bayan, adama dedi: Biraz müsade eder misiniz, ayakta duramıyorum.
    Adamdan gelen cevap: Duramıyorsan, git başka yerde dur.
    Gelde takma şimdi. Adamın tipinden odun olduğu belliydi zaten. Sakallı böyle kayık bir tip. Ben ikisini de tanımıyorum, ama o sırada bana birşey oldu ve adamın üzerine yürüyüp ittim onu. Bayanı da benim oturduğum koltuğa yönlendirdim. Ben ayakta bekledim. Bana da deseydi ya "git başka yere". :D
  • Geçenlerde Arkadaşla Ben Otobüsün Arka 5'lisine Oturduk Elimizde Küp Gibi Çantlar İçi Full Dolu Kıyafet O Bu Ve Otobüs Durağına Yürüyene Kadar Sıcağın Altında B.kumuz Çıkmıştı.. Otobüse Bindiğimizde Boştu Sonradan Dolmaya Başladı.. Arka 5'lide 4 Kişi Oturuyoruz Tam Ortası Boş Adam Geldi Bağrınmaya Başladı "Yer Versenize Lan! Ne Oturuyorsunuz Burada Millet Ayakta Gidiyor Kadınlar Yaşlı Ayakta Gidiyor Dedi Geldi Ortadaki Boşluğa Kendi Oturdu.. Bende Adamın Üstüne Çantamı Koyup " Biz de İnsanız Robot Değiliz Pille Çalışmıyoruz " Dedim Adam Mosmor Oldu Zaten O Koca Çanta Üstündeyken Tam Kasıklarının Üzerine Salınca Tam Oldu.. Ulan Zaten Arka 5'liye Bayan Olarak Kimse Oturmuyor O Kadar Erkek Arasına Bizim De B.kumuz Çıkmış Başımdan Kovayla Ter Dökülüyor Resmen.. Daha Gelip Ne Zırvalık Yapıyorsun Be Adam.. Böylelerini Anlamıyorum İşte..

Genelde Arkalarda Otururum O Yüzden Yer Verme Muhabbetim Pek Olmaz.. Ama Gebe Birini Görürsem Normal Yerde Otururken Kalkarım..

Bi De Güzel Ablalara " Bayan Buyrun " Derim Bi Gülücük Atarım O "Teşekkürler" Diyip Bakınmaları İçimi Isıtır

• quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Haklı bir sebebin olduğunu düşünerek iyi yapmışsın diyorum. Gerçi hamilelere yer vermek lazım gibi ama bazısı haketmiyor oturmayı.

Haketse de haketmese de anneyi değil çocuğu düşünmek gerekir...
    Yaşlılara çok yorgun değilsem yer veririm.Hamilelere ise hep yer veririm...

Aferin.
  • Bir keresinde metrobüs geldi, bindim. Önümdeki koltuk boştu ve karşıdan bir bayan geliyordu. Muhtemelen o koltuğa oturmak için. Ne olduysa bir anda oldu ve hiç hesapda olmayan bir adam, abartısız söylüyorum 1 metre mesafeden koltuğa atladı neredeyse :D Yeri kaptıktan sonra da gülmeye başlamıştı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Otobüste oturacak yer bulamadığımdan yer verme sorunum olmuyor.

+1
  • Bodrumu seviyorum arkadaş. Cuma günleri dolmuşlar tıklım tıklım olur. Garajdan binerim pazar yerinin orda yaşlı teyzeler biner. Yer veririm eğer yakın yerde incekse yok evladım birazdan incem der. Eğer oturursa Allah razı olsun der. Bir Dua almak yeter. Yüzünüze söylemiyorlar bile olsa içlerinden allah razı olsun şu cocuğa derler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Evolution

Oturmak istiyorlarsa taksiye binsinler. Minibüste önce oturanındır yer bende kalkmam.

+1
  • Her gün Ataşehir-Üsküdar güzergahında gidip geliyorum. Git-gel toplam 2 saatim yollarda geçiyor.

Perşembe okuldan çıktım, bindim otobüse her zamanki gibi. 2-3 yer kalmıştı. Onları da zaten binen diğer kişilerle beraber doldurduk. Ben de sol arka taraftaki dörtlüde yer buldum. Taktım kulaklığı, slow bir şeyler dinlemeye başladım.

Sonraki durakta 45-46 yaşlarında teyzenin biri bindi. Yer istedi benden. Ben de kulaklığımı çıkarıp, "Kusura bakmayın teyzeciğim, çok yorgunum." dedim. Hiçbir şey demedi.

Tam kulaklığımı tekrar takarken, yanındaki kadına "Görüyor musun kızım, yeni nesil hep böyle." dedi. O an sinirlendim biraz. "Teyzeciğim, siz kaç saattir dışarıdasınız?" dedim. "3-4 saattir evladım, çok yoruldum." dedi. Ben de, "Bakın teyzeciğim; iki haftadır sınavlara giriyorum. Bugün ikisi sınav olmak üzere yedi ders vardı. Zaten 1 haftadır halsizim ve sınav var diye zar zor okula geliyorum, günlerdir canım çıkıyor. Lütfen bırakın da evime dönerken oturayım şu koltukta. Bakın; çantam yerde, kucağıma alamıyorum. Defteri, kitabı zor sığdırdım. Kucağıma alınca bacaklarım ağrıyor. Normalde yer verirdim ama cidden çok kötüyüm. Ne olur anlayın beni." dedim. Kadın hiçbir şey demedi. Gitti başka birinden yer istedi zaten daha sonra da. Millet de tip tip baktı bana.

• Genel de çoğu yaşlıya yer veririm,hamilelere kesinlikle yer veririm.Ama geçen gün başıma bir şey geldi 17 ye binmiş gidiyorum tam göztepe hastanesinin durağında tklım tıklım adım atacak yer olmayan otobüse yanındaki oğluydu heralde bilmiyorum yaşlı bir dede öldü ölecek nefes alacak hali yok hastaneden de çıkmış heralde elinde röntgenler falan var.Bu yanındaki şahıs adamı bindirdi otobüse ittire ittire.Bende arkadaşımla oturuyordum ilk duraktan bindiğimiz için bağırarak yaşlı başlı adam ayakta duracak hali yok bindirmiş öküz tıklım tıklım otobüse diyerek kalktım yer verdim.Adam birşeyde diyemedi.Yani şu durumda olabilir parası olmayabilir ama ben o adamın minibüse verecek iki lirası olmayacagına inanmıyorum.20 kuruş az vercem diye yaşlı adamı mahvetti otobüste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT

Her gün Ataşehir-Üsküdar güzergahında gidip geliyorum. Git-gel toplam 2 saatim yollarda geçiyor.

Perşembe okuldan çıktım, bindim otobüse her zamanki gibi. 2-3 yer kalmıştı. Onları da zaten binen diğer kişilerle beraber doldurduk. Ben de sol arka taraftaki dörtlüde yer buldum. Taktım kulaklığı, slow bir şeyler dinlemeye başladım.

Sonraki durakta 45-46 yaşlarında teyzenin biri bindi. Yer istedi benden. Ben de kulaklığımı çıkarıp, "Kusura bakmayın teyzeciğim, çok yorgunum." dedim. Hiçbir şey demedi.

Tam kulaklığımı tekrar takarken, yanındaki kadına "Görüyor musun kızım, yeni nesil hep böyle." dedi. O an sinirlendim biraz. "Teyzeciğim, siz kaç saattir dışarıdasınız?" dedim. "3-4 saattir evladım, çok yoruldum." dedi. Ben de, "Bakın teyzeciğim; iki haftadır sınavlara giriyorum. Bugün ikisi sınav olmak üzere yedi ders vardı. Zaten 1 haftadır halsizim ve sınav var diye zar zor okula geliyorum, günlerdir canım çıkıyor. Lütfen bırakın da evime dönerken oturayım şu koltukta. Bakın; çantam yerde, kucağıma alamıyorum. Defteri, kitabı zor sığdırdım. Kucağıma alınca bacaklarım ağrıyor. Normalde yer verirdim ama cidden çok kötüyüm. Ne olur anlayın beni." dedim. Kadın hiçbir şey demedi. Gitti başka birinden yer istedi zaten daha sonra da. Millet de tip tip baktı bana.

Sınava girsen çıksan nolur.Kaç yazar.Sanki koşarak gidiyorsun evine.Kalk ayakta bekle.
    Mert olun biraz gururlu onurlu olun.Teyze sana cevap vermediyse yaptığın saygısızlıktan ötürü vermemiştir.
    Çok yorgunum diye ağlayacağına hiç çıkarmasaydın o kulaklığı kulağından.
    Umarım gün gelir aynısını sen yaşarsın.Hatta dahada beterini.
    Yazık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shotufuk -- 4 Aralık 2010; 1:12:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shotufuk

quote:

Her gün Ataşehir-Üsküdar güzergahında gidip geliyorum. Git-gel toplam 2 saatim yollarda geçiyor.

Sınava girsen çıksan nolur.Kaç yazar.Sanki koşarak gidiyorsun evine.Kalk ayakta bekle.
    Mert olun biraz gururlu onurlu olun.Teyze sana cevap vermediyse yaptığın saygısızlıktan ötürü vermemiştir.
    Yazık..

Aynı durumda sen olsan bunları diyebilecek misin acaba? Çantayı kucağımda tutamıyorum diyorum, ayaktayken sırtımda nasıl taşıyacağım? Eve geldiğim gibi kendimi yatağa yığdım zaten zor geldim. 2 haftadır beynim sulandı, her tarafım ağrıyor. Berbat durumdayım ya!

Klavyeden kolay tabii laf atmak...

• Hiç kusura bakmasınlar yer falan veremem. bütün gün çalışıyorum gözümden uyku ve yorgunluk akıyor. diğer taraftan kokona teyzeler bütün gün arkadaşlarında evlerde günlerde gezip tozuyorlar dönüşte de yer bekliyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shotufuk

quote:

Yazık..

Aynı durumda sen olsan bunları diyebilecek misin acaba? Çantayı kucağımda tutamıyorum diyorum, ayaktayken sırtımda nasıl taşıyacağım? Eve geldiğim gibi kendimi yatağa yığdım zaten zor geldim. 2 haftadır beynim sulandı, her tarafım ağrıyor. Berbat durumdayım ya!

Klavyeden kolay tabii laf atmak...

Gittiğin yolun 40 katını gidiyorum.
    Ataköy-Kayışdağı.
    Bir kerede senin yaptığın saygısızlığı yapmadım.
    Klavyeden değil,senin türevine denk gelsem ense kökünden tutup kaldırırım zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shotufuk -- 4 Aralık 2010; 1:11:55 >

• Hamileye her turlu veririm, yasliysa da o anki duruma bagli, baktim 50 li yaslarda yorgunsam ayakta beklesin, yorgun degilsem icimden nasil gecerse

Baktim adam cokmus yogun olsam bile kalkarim, karsidakine bagli
  • İETT otobüsleri bazen huzur evi servisi gibi oluyor, ne tarafa baksam 70 lik neneler dedeler görüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.