Şimdi Ara

Artık Yaşlılara Yer Vermiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
4
Favori
16.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dextercrime

Bide bazı genç kızlar erkeklerden yer bekliyorlar ya deli oluyorum.İki dakika ayakta bekleseler geberecekler.

Usta onların durum farklı biraz düşün :) Bi kaç kere yer verdiğim olmuştur ama yer verdikten sonra sürekli sana bakılması da cok bktan bi durum . Acayip tav olurum o duruma
  • Bende geçen ay çöreğimi almış otobüse binmiş kızılay a doğru gidiyordum.Böyle karnımda acıkmış yerim kendimi,ellerim yumuk yumuk ay çöreğini yiyor ve keşke yanımda birde sütlü çay olsa diye iç geçiriyordum.O sırada ablanın teki (yaşı 17 gözüküyor aslında)neyse ablanın teki böyle bana oturduğum yerden dokunup duruyor.Dokunuyor derken karnını sürtüyor.Bende içimden otururken bile taciz ediliyorum diye geçiriyorum.Sonra baktım abla iyice sardı bana dokunduruyor falan karnını dedimki benim erkeklik elden gidecek kadına bir bakış atayım da kendine gelsin dedim kafamı çevirdim.Bir baktım abla hamile.Karnı da çok büyük ondan değiyormuş sürekli.Birde elimde ay çöreği canı da çekmiştir kesin.O an ayağa fırladım ve hemen düğmeye basıp indim.Kulaklarıma kadar kızarmıştım.Baya üzüldüm kadının canı kesin ay çöreği çekmiştir diye.Bide hamile kadını ayakta bekletmiştim.Kendime yediremedim.O yüzden artık otobüste birşey yemiyorum.

• Yaşlıyı anladımda hamileye yer vermen lazım.Umarım belanı bulursun tez vakitte
  • Birilerinin çıkarlarına ters davranırsa hemen ahlaksız, terbiyesiz olursun, ayıp olur. İyi yapıyorsun, ben de yer vermiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Yaşlıyı anladımda hamileye yer vermen lazım.Umarım belanı bulursun tez vakitte

Umarım hamile kalırsın da yer vermezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TyleR DuRDeNx -- 3 Aralık 2010; 16:38:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD

Bende geçen ay çöreğimi almış otobüse binmiş kızılay a doğru gidiyordum.Böyle karnımda acıkmış yerim kendimi,ellerim yumuk yumuk ay çöreğini yiyor ve keşke yanımda birde sütlü çay olsa diye iç geçiriyordum.O sırada ablanın teki (yaşı 17 gözüküyor aslında)neyse ablanın teki böyle bana oturduğum yerden dokunup duruyor.Dokunuyor derken karnını sürtüyor.Bende içimden otururken bile taciz ediliyorum diye geçiriyorum.Sonra baktım abla iyice sardı bana dokunduruyor falan karnını dedimki benim erkeklik elden gidecek kadına bir bakış atayım da kendine gelsin dedim kafamı çevirdim.Bir baktım abla hamile.Karnı da çok büyük ondan değiyormuş sürekli.Birde elimde ay çöreği canı da çekmiştir kesin.O an ayağa fırladım ve hemen düğmeye basıp indim.Kulaklarıma kadar kızarmıştım.Baya üzüldüm kadının canı kesin ay çöreği çekmiştir diye.Bide hamile kadını ayakta bekletmiştim.Kendime yediremedim.O yüzden artık otobüste birşey yemiyorum.

duyarlı bi arkadaşımız işte.

• quote:

Bende geçen ay çöreğimi almış otobüse binmiş kızılay a doğru gidiyordum.Böyle karnımda acıkmış yerim kendimi,ellerim yumuk yumuk ay çöreğini yiyor ve keşke yanımda birde sütlü çay olsa diye iç geçiriyordum.O sırada ablanın teki (yaşı 17 gözüküyor aslında)neyse ablanın teki böyle bana oturduğum yerden dokunup duruyor.Dokunuyor derken karnını sürtüyor.Bende içimden otururken bile taciz ediliyorum diye geçiriyorum.Sonra baktım abla iyice sardı bana dokunduruyor falan karnını dedimki benim erkeklik elden gidecek kadına bir bakış atayım da kendine gelsin dedim kafamı çevirdim.Bir baktım abla hamile.Karnı da çok büyük ondan değiyormuş sürekli.Birde elimde ay çöreği canı da çekmiştir kesin.O an ayağa fırladım ve hemen düğmeye basıp indim.Kulaklarıma kadar kızarmıştım.Baya üzüldüm kadının canı kesin ay çöreği çekmiştir diye.Bide hamile kadını ayakta bekletmiştim.Kendime yediremedim.O yüzden artık otobüste birşey yemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik

quote:

duyarlı bi arkadaşımız işte.

• aslında mantıken düşünürsek kabahat senın degıl şoforun gerçi Turkıye'de butun şoforler boyle otobus agzına kadar dolu olmasına ragmen yolcuya doymuyorlar alıyorlarda alıyorlar şerefolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hols -- 3 Aralık 2010; 16:37:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hols

aslında mantıken düşünürsek kabahat senın degıl şoforun gerçi Turkıye'de butun şoforler boyle otobus agzına kadar dolu olmasına ragmen yolcuya doymuyorlar alıyorlarda alıyorlar şerefolar

Bizim buralarda minübüsler her 2-3dakkada bir geçer. Sırf boş bulabilmek için beklerim. Onlarda oturmak istiyorlarsa beklesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3man

quote:

• Oturmak istiyorlarsa taksiye binsinler. Minibüste önce oturanındır yer bende kalkmam.
  • Şimdi bi kadın hakları savunucu atlar gelir merak etmeyin
  • Dogrusunu yapiyorsun.sabah okula giderken (bursa) kadinin biri metroda 2 tane kucuk kizi bde kendisi yerlesmisler ihtiyarlar ayakta kaldi k.sanayidn nilufere gelene kadar kadina sovdum.bundan sonra yatalak gelse yer vermiyorum
  • YOZLAZMAŞ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNLARINDANDIR.BİRİLERİ SİZE KÖTÜ DAVRANIYOR DİYE SİZDE KÖTÜ DAVRANIYORSANIZ BAŞKASININ HİMAYELERI ALTINA KOLAY GİRİYORSUNUZ DEMEKTİR.BAŞLALARININ HİMAYELERİ ALTINA GİRMEKTE 21. YÜZYILDA EN UTANÇ VERİCİ DURUMLARINDAN BİRİDİR TABİKİ BU YAZIM SANAYDI GÜNLÜK HAYATTA YAŞAYAN SANA
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeçmiştekiAcılar

YOZLAZMAŞ ...

FAIL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyCaptain18 -- 3 Aralık 2010; 16:46:17 >
  • Geçen sene kadının biri ( 55 yaşlarında ) , gelip başımda beklemeye başladı , klasik " cık cık cık " , " anneleri babaları hiç öğretmemiş" vs. demeye başladı , kalktım yer verdim , teşekkür etmedi ama hâlâ konuşmaya devam ediyordu , " napalım bunlar öyle şöyle " , huyum değildir yaşlı birine saygısızlık etmek ama gözüm döndü kadını oturduğu yerden kaldırıp tekrar kendim oturdum.
  • mal herif. yaşlanınca allah sana göstericek... yaşlanınca görürüm ben seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Literary

Dogrusunu yapiyorsun.sabah okula giderken (bursa) kadinin biri metroda 2 tane kucuk kizi bde kendisi yerlesmisler ihtiyarlar ayakta kaldi k.sanayidn nilufere gelene kadar kadina sovdum.bundan sonra yatalak gelse yer vermiyorum

panpa yatalak biris nasıl kalkıp gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeçmiştekiAcılar

YOZLAZMAŞ İNSANLARIN EN BÜYÜK SORUNLARINDANDIR.BİRİLERİ SİZE KÖTÜ DAVRANIYOR DİYE SİZDE KÖTÜ DAVRANIYORSANIZ BAŞKASININ HİMAYELERI ALTINA KOLAY GİRİYORSUNUZ DEMEKTİR.BAŞLALARININ HİMAYELERİ ALTINA GİRMEKTE 21. YÜZYILDA EN UTANÇ VERİCİ DURUMLARINDAN BİRİDİR TABİKİ BU YAZIM SANAYDI GÜNLÜK HAYATTA YAŞAYAN SANA

Caps Lock tuşun açık kalmış.
  • Benim genç abilere (20-30) bile yer veresim geliyor boş yer olsa bile oturmuyorum o yerin dolacağını bildiğim için
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.