Şimdi Ara

Artık yaz gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soğukta soğuk zaten kışı sevmeyen biriyim . Yaz gibisi var mı abi rahat rahat giyin denize git oh mis şimdi kıçımız donuyo .

• Bu havaları daha çok seviyorum ben yazda iyidir ama yazın çırılçıplak bile dolaşsan terliyorsun
  • he ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

Bu havaları daha çok seviyorum ben yazda iyidir ama yazın çırılçıplak bile dolaşsan terliyorsun

+1
  • izmire de doğru dürüst kış gelmedi bu sene. inşallah martta daha soğuk olacak. soğuk havalarda sıkı giyinip soğuktan korunabiliyorsun ama yazın sıcaktan kaçış olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

Bu havaları daha çok seviyorum ben yazda iyidir ama yazın çırılçıplak bile dolaşsan terliyorsun

Usa denendi + 2

şaka lan

• Ygs lys stresinden hayal bile edemiyorum. Eskiden iple cekerdim yazi. .....

• Yok arkadaş yaz başka, kış nedir ya, 5 dedin mi hava kararıyor, havalar soğuk. Fatura kabarık geliyor. Doğal olarak bizede yansıyor, doğalgaz'a vereceğimiz parayı yazın yerim ben Ne güzel yaz gelir giy bir şort bir tişört mis. 8'de falan anca kararıyor hava. Gez dolaş, deniz, sahil ohh.. Yaz gelsin vallahi ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aladinn

Ygs lys stresinden hayal bile edemiyorum. Eskiden iple cekerdim yazi. .....

Hiç çalışmadım daha seneye bol bol vaktim olacak o yüzden pek kasmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Yok arkadaş yaz başka, kış nedir ya, 5 dedin mi hava kararıyor, havalar soğuk. Fatura kabarık geliyor. Doğal olarak bizede yansıyor, doğalgaz'a vereceğimiz parayı yazın yerim ben Ne güzel yaz gelir giy bir şort bir tişört mis. 8'de falan anca kararıyor hava. Gez dolaş, deniz, sahil ohh.. Yaz gelsin vallahi ya.

+ sonsuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.